Μετρημένες οι μέρες της απενοχοποίησης, Σοκολατίτσα μου! Μια μικρή υπενθύμιση...
Μετά, αυτή που θα παραλάβει τη σκυτάλη, υποψιάζομαι πως θα μας κάνει να παραμιλάμε από την πείνα!
Printable View
Μετρημένες οι μέρες της απενοχοποίησης, Σοκολατίτσα μου! Μια μικρή υπενθύμιση...
Μετά, αυτή που θα παραλάβει τη σκυτάλη, υποψιάζομαι πως θα μας κάνει να παραμιλάμε από την πείνα!
ποπ κορν εφαγα μια χουφτα πριν τα χριστουγεννα που εφτιαχνα στεφανι για την εξωπορτα και καθε 2-3 που περναγα στην κλωστη ετρωγα και ενα
κορίτσια πάω λιγο τη σκυλιτσα βολτα κ ερχομαι!
Αχ ρε παιδιά τι ΕΚΑΝΑ!!! Ωραίο το φαγάκι αλλά έκανα την μαμακία να ξεχάσω το σέλινο!
γμτ!!!! κρίμα και το έκανα όρεξη το σέλινο μέσα στο χοιρινό! Το έκανα λεμονάτο με λευκό κρασάκι, με μαιντανούς, καρότα, άνιθους κρεμμυδάκια φρέσκα και ξερά και μουστάρδα. Το χύλωσα και με λίγο αλευράκι αλλά ξέχασα το σελινοοοοο ουαααα! Πάντως μόλις το δοκίμασα και είναι όνειρο κι ας λείπει το σελινάκι, λέω να το τσιμπήσω και εγώ για βραδινό, που να περιμένω μέχρι αύριο χιχιχιχι
Όχι καλέ! Λες να γινόμουν ξανθιά και να μην έκανα ανακοίνωση; Στο φυσικό μου τα έβαψα να κρυφτούν οι λευκές κυρίες που έχουν αρχίσει να ξεπροβάλλουν γκρρρ. Αν και φλερτάρω πολύ έντονα με το χάλκινο τελευταία και λέω την επόμενη φορά να το χτυπήσω ;). Φοβάμαι όμως στην μαλλούρα που έχω να κάνω δραστικές αλλαγές...Quote:
Originally posted by break
Eli μη μου πεις πως έγινες ξανθιά!!!!!!!!!!
Μην ξεχάσεις να ψάξεις για τη μαναροφωλιά! :lol:Quote:
Originally posted by break
κορίτσια πάω λιγο τη σκυλιτσα βολτα κ ερχομαι!
ʼβα το πρασοχοιρινό μου είναι ίδιο με αυτό της φωτογραφίας πλην του σέλινου... μήπως να κοπιάσεις; ʼσε τις μπάμιες και έλα να πιούμε κρασάκια και να κάνουμε βουτιές στο ζουμί από το πρασοχοιρινό! ;)
ʼσε, Τζίνα μου, γιατί έτσι και ανακαλύψει τη μαναροφωλιά και ρίξει το παρασύνθημα, θα ξεχυθούμε όλες, θα τρομάξουμε τα μανάρια και άντε να τα ξετρυπώσουμε στη νέα φωλιά τους!
Πάω κι εγώ να φάω, μήπως και ηρεμήσω.. Επανέρχομαι, babies!
Την έκανα την αλχημία μου χιχιχιχι, ψιλόκοψα λίγα φύλλα σέλινου και έτσι όπως ήταν ζεστή η κατσαρόλα το έριξα μέσα να πάρει μυρουδιά ;)
Eli γιατί δεν βράζεις λίγο το σέλινο ξεχωριστά και όταν μαλακώσει να το ρίξεις στο φαγητό και να πάρουν όλα μαζί δύο βράσεις;
aman πια, τα σάλια μου τρέχουν στο ασφουγγάριστο πάτωμά μου με αυτήν την πίτσα, και πριν συνέλθω από την πίτσα , έρχεται το αβουλίνιον να αναφέρει σπιτικό ποπ κορν και να μου δώσει την ιδέα τι γουρουνιά θα κάνω μόλις τελειώσω τη δουλειά! Απενοχοποίηση είπαμε?λάθος! Γουρούνιασμα είναι η βδομάδα, η κόλαση του Δάντη, φεστιβάλ χοληστερίνης!
Λοιπόν, η πρόσφατη κατήφειά μου οφείλεται εν μέρει στη ρουτίνα, την επαναληπτικότητα των ημερών, των μοναχικών ημερών που περιμένουν να γίνουν συντροφευμένες.. έτσι λοιπόν, το ότι με έστειλαν σε άλλο ένα σχολείο, με βγάζει από αυτήν την ρουτίνα, θα γνωρίσω κόσμο, βέβαια άντε να δω και τι μαθητές θα έχω και αν θα μου βγάζουν το λάδι..Όσο για την εκδρομή, I'm crossing my fingers γιατί αν οι μαθητές δεν δηλώσουν συμμετοχή λόγω κακών οικονομικών, τη στρουμφίσαμε!
Φιλεναδες καλησπερα κ φυσικα χρονια μας πολλα κ καλα!Φυσικα καλο ειναι να μας γιορταζουν καθε μερα αλλα....
Γιώτα και να σε ταλαιπωρούν οι νέοι σου μαθητές δεν πειράζει γιατί είναι κι αυτός ένας τρόπος να κρατάς το μυαλό σου σε εγρήγορση και μακριά από άσχημες ρουτινοσκέψεις. Εύχομαι να συμπληρωθεί το γκρουπ των μαθητών και να καταφέρετε να πάτε την όμορφη εκδρομή σας.
Καλησπέρα Γλαύκη, χρόνια σου πολλά και σένα και εύχομαι να παραμείνεις όπως είσαι, να μην αλλάξει τίποτα επάνω σου παρά μόνο τα κιλά.