Έψαχνα φωτογραφίες για το περίφημο μπουγιουρντί και έπεσα πάνω σε μια σελίδα, που λέγεται greek masa! :lol::lol:
Printable View
Έψαχνα φωτογραφίες για το περίφημο μπουγιουρντί και έπεσα πάνω σε μια σελίδα, που λέγεται greek masa! :lol::lol:
Αβουλι μόλις το έφτιαξα!!!!! Κοπιαστε να σας κεράσω !!!!!
Ευχαριστούμε! Πες πως ήρθαμε κιόλας! Αλήθεια, εσείς τι θα φάτε; :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol:Quote:
Originally posted by giotaki
Τώρα που το λέτε θυμήθηκα ότι μια φίλη με ρώτησε χθες αν έβαψα το μαλλί γιατί καροτίζει !!!!! Λέτε να χτύπησε εκεί?Αβάκι εγώ δεν ξανατρώω που να με πληρώνουν!!!!!
Αυτό πιστεύω κι εγώ Γλαύκη μου. Το μόνο που με προβληματίζει είναι μήπως την ώρα που θα έρθουν οι καλύτερες μέρες έχω βγει για περπάτημα και δε με βρουν στο σπίτι! :lol: :lol:Quote:
Originally posted by Γλαύκη
Τζινακι μου εσενα τι να σου πω?Κουραγιο κοριτσι μου.Θα ερθουν κ καλυτερες μερες!
Θα σας στρωσω στρωματσαδα στο πισω μπαλκονι που ειναι σκεπαστο.εκτος αν θελετε να σας βαλω μια σκηνη στο οικοπεδο που εχουμε διπλα απο το σπιτι να μαζευετε και τα ζαρζαβατικα σας οταν ξυπνατε.δεκα λεπτα απο τη θαλασσα ειμαστε.
καλησπερα κοριτσια χρονια πολλα μας και απο οτι ειδα ενα κοριτσακι εχει και γενεθλεια αλλα δεν θυμαμαι ποιο χρονια του πολλα λοιπον οπος καταλαβατε σας διαβαζω απο το πρωι αλλα χρονο για να γραψω δεν ειχα και τωρα πηγε να δει ποδοσφαιρο με τον μπαμπα του για αυτο βρηκα το πσ αδειο ειπα να σας πω ενα γεια στα γρηγορα γιατι μπορει να ερθει παλι
Κορίτσια, πολύ γέλιο! Έσκασε το παρεάκι, φορώντας κολάν! Είχε πάει για τρέξιμο πριν, έτσι μου εξήγησε την αμφίεση.. Δεν το είχα ξαναδεί κολανάτο και έβαλα τα γέλια! Μάλιστα, στις άκρες από τα μπατζάκια το κολάν φωσφορίζει, για να σε βλέπουν οι οδηγοί όταν τρέχεις.
Εμείς θα φάμε το μπουγιουρντί ,μπιφτέκια στο φούρνο , τηγανιτες πατάτες κ ένα τέλειο ψωμί που μόλις βγήκε από το φούρνο!!!!! Από μυροδια καλό είναι από γεύση δεν ξέρω!!!!!Quote:
Originally posted by Ava
Ευχαριστούμε! Πες πως ήρθαμε κιόλας! Αλήθεια, εσείς τι θα φάτε; :lol:
Λίλα προτιμώ τη σκηνή, γιατί αν μαζευτούμε όλες οι τρελές από εδώ μέσα στη σκηνή σου θα είμαστε σαν το Αλ Τσαντίρι Νιούζ! :lol:
Καλησπέρα Καλλιόπη. Ελπίζω να σου αφήσουνε για λίγο το pc σήμερα που γιορτάζεις κιόλας!
Θα κάνουμε κατασκήνωση! Τέλεια!
Κορίτσια, την υγεία και τη διατροφή ή την έχεις στο dna σου ή όχι... Εγώ είμαι ανίατη περίπτωση.. Το παρεάκι ήρθε τώρα, με το κολανάκι του, δίπλα μου και μου ζήτησε ποτό. Πάει με τον Ολυμπιακό, αλλιώς τα ποτά τα βλέπει με το κυάλι.. Του έδειξα το μπουκάλι. Έβγαλε ποτήρι, παγάκια, ποτό και τι άλλο λέτε; Ένα πορτοκάλι, όπου το μισό το έστιψε μέσα στο ποτό και το άλλο μισό το έχει δίπλα για μεζέ! Μη τυχόν και του πέσει κάτω καμια βιταμίνη! Ήμαρτον πια!
Τζινάκι να είσαι σίγουρη ότι θα έρθει μια καλή μέρα κ για 'σένα!!!!!Στο χρωστάει ο Θεός γιατί είσαι ένας υπέροχος άνθρωπος κ μας χαρίζεις απλόχερα την καλοσύνη σου.!!!!!!
Τη Τζίνα, εκτός από όλες εμάς, την αγαπάει κι ο Θεός. Δεν είναι τυχαίο πως ό,τι επιθυμεί πολύ πραγματοποιείται. Ο Θεός θεωρητικά δε χρωστάει τίποτα και σε κανέναν, αλλά νομίζω πως δεν ξεχνά τους πραγματικά καλούς ανθρώπους. Το κορίτσι μας έχει τόση θετική ενέργεια, ώστε μας μεταδίδει κι εμάς. Αυτό που της ζητώ είναι να συνεχίσει να σκέφτεται έτσι και μόνο καλά θα της συμβαίνουν!