καθε μερα που περνα θα κανω τα παντα για να τους επιστρεφω το σεβασμο που μου διχνουν.
Printable View
καθε μερα που περνα θα κανω τα παντα για να τους επιστρεφω το σεβασμο που μου διχνουν.
να μην ξαναπάω ποτε σε νοσοκομείο...........
εδω και καιρο προσπαθουν με απιστευτη λυσα να ξεχαρβαλωσουν οτιδηποτε φοραω και χρησιμοποιω επειδη επηρεασε τη μοδα και αυτο δε συμβαδιζει με τα γουστα πολυτελειας τους δεν εχω καταλαβει ακομα πως την εχουν δει ετσι και πως νομιζουν οτι θα αλαξω προτημισεις και θα βαλω και θα φορεσω οτι θελουν αυτοι προκειμενου να προοθησουν οτι τους αρεσει και οτι γουσταρουν αυτοι μηπως νομιζουν οτι οτι κανω ειναι ιδιοκτησια τους? η μηπως νομιζουν οτι τωρα που εγινα αλτσχαιμερ οπως νομιζουν οτι θα γινω πιο δεκτικος στις εξουσιαστικες συμπεριφορες τους εχουν μαθει να χειριζονται ατομα κακης νοημοσυνης και ειναι παρακαλομαθημενοι απ οτι βλεπω..
Εγινε αυτο που φοβομουν. Εκανα καποιες οδοντιατρικες εργασιες και επιδεινωθηκαν οι εμβοες μου. Ειναι αδυνατον να κοιμηθω. Δεν ειναι τρομερη η επιδεινωση οπως αυτη που ειχα το Μαρτη, αλλα ειναι υπεραρκετη για να μην επιτρεπει τον υπνο. Θελω να πιστευω οτι δε θα ειναι μονιμο. Δε με νοιαζει πια να χασω τις διακοπες, μονο να μη βουιζουν τοσο τα αυτια μου. Ισως πρεπει να παρω λιγη κορτιζονη παλι.
Το πόσο θα 'θελα να ξαναγίνω 17
Πηρα λιγο μεντρολ αλλα δεν βοηθησε.
πλακωθηκα σε μονοζυγο διζυγο τωρα μπανακι και θα μαι αφρος....:D
πείτε μου ποσο τρελός είμαι...... ήπια πριν λίγο τριπλό espresso για να πάθω κρίση πανικού..... και έχω πάθει κρησάρα αυτή την στιγμή.....! ταχυπαλμία ζαλάδα σπασμούς.... και προσπαθώ να ηρεμήσω χωρίς να πάρω κανένα ηρεμιστικό..... εδώ θα φανεί το ποσο δυνατός είμαι.... ;)
Ειμαι πολυ στενοχωρημενος γιατι δεν ξερω αν θα καλυτερεψει το βουητο στα αυτια
Ο αδερφος μου 20 χρονια με εμποδιζε να παω διακοπες, τωρα θελει να τις κανονισει αυτος για μενα, να παω μαζι του, να παω σε ενα φιλο του, να παω εκει που προτιμα αυτος κλπ...
Στα 40 μου δεν εχω δικαιωμα να μην εχω καποιον απο πανω μου. Τι νοημα εχει η ζωη τοτε;
Οταν παρεμποδιζεις εναν ενηλικα να ειναι ανεξαρτητος και του επιβαλλειςωτην κηδεμονια σου το κανεις για το καλο του. Επειδη τον αγαπας πολυ! Αυτος διακοπαρει απι τα 23 του απο τοτε που πεθανε ο παππους μας και εκανε τη συμφωνια με τον πατερα μου για το σπιτι. Ποιος τον κηδεμονευε τοτε; Ποιον ρωτησε που θα παει; Γιατι εχει δικαιωμα ο 23+ να πηγαινει οπου γουσταρει και ο 40 οχι;
Καταλαβαινετε τι μου εχουν κανει σε αυτην την οικογενεια; Πρεπει να πανε φυλακη ολοι. Τελευταια στιγμη ορμανε και με γεμιζουν φοβιες και ενοχες για να μου βαλουν τρικλοποδια. Οταν ημουν 32 προσπαθουσε να με πεισει οτι ειμαι ανικανος να παρω το λεωφορειο και να παω στη θαλασσα γιατι ειχα χρονια να το κανω. Το παρουσιαζε σαν ενα πανδυσκολο και ριψοκινδυνο κατορθωμα. Θελει ψυχιατρο αυτος ο ανθρωπος, ναι ή οχι; Τι λετε εσεις;
τη περιοδο που νομιζαν οτι η νοημοσυνη μου μετριαστηκε καταλαβα πολα απο οσα ακουγα και σε οσους αναφερομαι καταλαβαινουν τι ενοω στη συνεχεια το καταλαβαν οτι το αντιληφθηκα και μαζευτικαν ομως ηταν πολυ αργα γιατι δεν τους εφταναν τα απανοτα λαθη που εκαναν παλιοτερα και μου ανοιξαν τα ματια τωρα εκαναν και αλλα για να μου τα ανοιξουν ακομα περισσοτερο
Ηρθε το καθικι την ωρα που κοιταζα τα δωματια και με ποτισε δηλητηριο. Επιτηδες. Δε θα πας πουθενα σου λεει. Εδω μεσα σπιτι θα σε εχουμε κλεισμενο, θα σε τρελανουμε, και θα σου βγαλουμε αναπηρικη συνταξη, να τη μασαμε εμεις.
εχω πιει 4 καφεδες εχω κανει κρυο ντους και ακομα σερνομαι...δεν θα το κρυψω εχω σκεφτει μεχρι και να σταματησω την χημειο....εχουν μεινει 25 μερες..