Άδειασμα της ψυχης ?
Printable View
στα μπουρδελα μονο αδειασμα ψωλης εχει. :P
αδειασμα ψυχης δεν υπαρχει, τα γαμημενα συναισθηματα δυστυχως δεν εξαγοραζονται.
βρε παιδια δε μου την επεσε κι αρνηθηκα. ουτε που τη ξερω τη κοπελα. απλα την ειδα και μου αρεσε. thats all.
μπορει να δοκιμασω αυριο να τη ξαναδω μπας κι ανταλλαξουμε καμια κουβεντα και γνωριστουμε. αλλα χλωμο, οι γυναικες σημερα δε γουσταρουν φλερτ εξω, μεσω φβ πανε.
Τί έγινε? Τη συνάντησες?
Μια ισορροπημενη γυναικα , καταλαβα πλεον οτι σπανιζει το ειδος .
ναι αμε πως, μια τυχαια αγνωστη σε τυχαια διαδρομη, θα περιμενει εξω απ'το σπιτι της εναν τυχαιο περαστικο. πιθανοτητα επιτυχιας 00000000000000000000000,1. αλλα εδω μεσα ξεπερνιουνται τα της γνωριμιας κλπ και φτανουμε κατευθειαν στα ισπανικα.
αγαμια 2014. ολα τα αγορακια γιναν λιγουρια. ενω τα κοριτσακια θα ειναι ειτε *******κια τελειως ειτε μιξοπαρθενες να νομιζουν οτι μειναν εγκυος με μια πιπα.
τιποτα δεν θελω .................
ειναι ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ να ακους για φεραρι ενω αλλοι δεν εχουν να φανε.
Εχω μια γνωστη φοιτητρια στην αθηνα, που οι γονεις της πληρωνουν τα κερατα τους για να ζει σε καινουρια διαμερισματαρα 110 τετραγωνικα μονη της 500 ευρω το μηνα, να εχει πανακριβα χομπι που στοιχιζουν 400 ευρω το μηνα, να κανει ζωαρα καθε μερα ολη μερα εξω, σε συναυλιες, σε καφεδες, σε μπαρ απο δω απο κει με φιλες φιλους, ψωνιζει οτι θελει παει ταξιδια στο εξωτερικο κανει οτι γουσταρει, και γυρναει και κλαιγεται και γκρινιαζει οτι δεν περναει καλα. Αμα ζουσε με 500 ευρω το μηνα και να επρεπε να πληρωνει και το νοικι με αυτα, ηθελα να δω τι θα ελεγε. Θα συνερχοταν. Γιατι ειναι απλα παρα πολυ κακομαθημενη, όπως οσοι δεν εχουν δουλεψει για να επιβιωσουν και δεν εχουν νιωσει τι παει να πει δεν εχω. Και μετα λεω οριστε αυτη εχει τοσα και γκρινιαζει, το ιδιο πραγμα ειμαστε και οσοι εχουμε λιγοτερα, γιατι καποιοι θα εχουν ακομα λιγοτερα και απο εμας. Και καταλαβαινω οτι κανεις δεν πρεπει να γκρινιαζει.
Εντάξει, η φίλη σου μπορεί να ναι αχάριστη και να μην εκτιμά αυτά που έχει και να ''κλαίει άδαρτη'' που λένε...
ούτε έμενα προσωπικά μ αρέσει η γκρίνια κι κλάψα (σε κανέναν δε νομίζω ν αρέσει)...
μα υπάρχουν συνάνθρωποί μας που διαμαρτύρονται, δεν γκρινιάζουν απλώς .......και διαμαρτύρονται έχοντας δίκαια αιτήματα... κι αυτοί είναι κυρίως οι άνθρωποι που δουλεύουν για να επιβιώσουν και δεν μπορούν πλέον... σίγουρα κάποιος, π.χ. ένας άνεργος θα είναι σε χειρότερη μοίρα απ΄αυτούς.. μα σκέψου ότι.................
ναι μεν υπάρχουν και χειρότερα αλλά υπάρχουν και καλύτερα..οφείλουμε ως άνθρωποί (που σέβονται κυρίως τον εαυτό τους) να τα βλέπουμε και τα δυο....
καθήκον μας είναι να θέλουμε να κάνουμε την ζωή μας καλύτερη ..κι όχι απλώς υποφερτή...........