Αυτό που όλοι λένε ότι η εμφάνιση δεν είναι το παν,αλλά συνήθως καταλήγουν με κάποιον,εξίσου ωραίο με ξεπερνά........
Printable View
Αυτό που όλοι λένε ότι η εμφάνιση δεν είναι το παν,αλλά συνήθως καταλήγουν με κάποιον,εξίσου ωραίο με ξεπερνά........
Μπορει το 2%των γυναικωννα ηθελε ενα τετοιο ανδρα...
Θα συμφωνησω με την φιλτατη arntaben , ουτε εγω ειχα τετοιο σωμα ποτε , στα 30 χρονα που γυμναζομαι , απλως μυωδης ειμαι , τετοιο σωμα , πολυ πολυ δυσκολο , μου ' μυριζει ' αυξητικη ορμονη ..........λιωνει το λιπος , οτι και να τρως , με συνεπειες φυσικα ........ γνωριζω αψογα το αντικειμενο ......
Mac,με φαντάζεσαι σε σχέση με μέτρια ή άσχημη?
Και πως φαντάζεσαι ότι θα της φερόμουν?
προφανως με τον ορο κακα παιδια εννοει παλικαρια που ξοδευουν χρονο στο καθρεφτη και τις ρακετες στην παραλια..αμφιβαλω αν ο σβαρτζενεγκερ απο εδω εννοει με τον ορο κακα παιδια ανθρωπους που ζουνε χωρις νομους και ηθικη
Κοιτα συνηθως στις σχεσεις που ο ενας ετρεξε πισω απο τον αλλον αυτος ο ενας η η μια ειναι συνηθως ο μαλακας ....
Και πρωσοπικα εμενα αν με φτυσουν τους φτυνω κι εγω και τελος δεν ξανα ασχολουμε οπως και δεν κανω σχεσεις ξανα με ατομο που εχω χωρισει ...τωρα εαν ιες να σε κυνηγανε απο πισω ...θα μενεις για πολυ καιρο μονος ακομα