Aχ... γιόρταζε χθες η αγαπημένη μου Ναταλία; Ναταλία μου χρόνια σου πολλα καλή μου. Να' σαι καλα να σε χαιρόμαστε!!
Printable View
Aχ... γιόρταζε χθες η αγαπημένη μου Ναταλία; Ναταλία μου χρόνια σου πολλα καλή μου. Να' σαι καλα να σε χαιρόμαστε!!
Σας ευχαριστώ πολύ πολύ για τα χρόνια πολλά σας!
Δεν είναι γνωστό το όνομα ούτε η γιορτή είναι αλήθεια...
Οι περισσότεροι θεωρούν πως από κάπου βγαίνει,πάντως στάνταρ δε γιορτάζει...
Basia μου,εγώ από χθες βράδυ είμαι και πάλι κάτοικος Θεσσαλονίκης,εσύ εδώ,το Πεννόπλασμα εδώ.
Ποιά λείπει;Ποιά λείπει; Είναι μία!Μόνο μία!Η ονειρεμένη Φρουτοπία!Είναι μία!Μόνο μία!Δεν υπάρχει άλλη καμίαααααα
θα την παρω τηλ αυριο μπας και μας κανει την τιμη και εμφανιστει.
εχουμε και μια ακομα υποψηφια για συναντηση, την καταφερα στο chat να μας κατσει αν βεβαια εχει πλυθει καλα πρωτα και βαλει καi πολυ κολωνια ετσι dream?
εννοειται!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!φοραω και ωραια κολωνια!!!!!!!χχαχαχαχαχαχαχ� �χαχ
Kι ενώ είμαστε σε αναμονή της απαντήσεως του μπαρμπουνιού,της Σαμπίνας και άλλων μελών,
μια αλαλουμενοψυχή μας χαιρετά από τις διακοπές της,μας στέλνει τα φιλιά της και δεσμεύεται
να μας γράψει την επομένη της αφίξεως της(15/9).Τελικά δεν υπάρχει αποτελεσματικότερη μέθοδος
από την απειλή και την διακριτική πίεση!Και κάποιες άλλες υποσχέθηκαν πως θα επιστρέψουν
από τη Δευτέρα...Για να δούμε...για να δούμε...Πριγκίπισσα μου,ζήτησες υποστήριξη και παρεούλα
κι όπως βλέπεις κάνω ό,τι μπορώ.Να το διευκρινήσουμε πως όλα αυτά τα κάνω για την klm
και πως εγώ δε σας έχω ανάγκη,δε μου λείπετε,δε μ'αφορά η παρέα και η στήριξη σας
κι ούτε σας σκέφτομαι ποτέ...Μη μου κολλήσει καμία ρετσινιά ενδιαφέροντος κι αδυναμίας,ε;
Απλά φροντίζω για τις ανάγκες των μελών ως οφείλω!Μην παρεξηγηθώ,παρακαλώ!
Quote:
Originally posted by NADINE
Kι ενώ είμαστε σε αναμονή της απαντήσεως του μπαρμπουνιού,της Σαμπίνας και άλλων μελών,
μια αλαλουμενοψυχή μας χαιρετά από τις διακοπές της,μας στέλνει τα φιλιά της και δεσμεύεται
να μας γράψει την επομένη της αφίξεως της(15/9).Τελικά δεν υπάρχει αποτελεσματικότερη μέθοδος
από την απειλή και την διακριτική πίεση!Και κάποιες άλλες υποσχέθηκαν πως θα επιστρέψουν
από τη Δευτέρα...Για να δούμε...για να δούμε...Πριγκίπισσα μου,ζήτησες υποστήριξη και παρεούλα
κι όπως βλέπεις κάνω ό,τι μπορώ.Να το διευκρινήσουμε πως όλα αυτά τα κάνω για την klm
και πως εγώ δε σας έχω ανάγκη,δε μου λείπετε,δε μ'αφορά η παρέα και η στήριξη σας
κι ούτε σας σκέφτομαι ποτέ...Μη μου κολλήσει καμία ρετσινιά ενδιαφέροντος κι αδυναμίας,ε;
Απλά φροντίζω για τις ανάγκες των μελών ως οφείλω!Μην παρεξηγηθώ,παρακαλώ!
Θεέ μου.. από που να αρχίσω να σχολιάζω!! "Διακριτική πίεση" το λέμε τώρα εεε;; Και προ πάντων.. ηρέμησε αγαπητή Κρουέλα.. κανείς δεν θα σε κατηγορήσει για ενδιαφέρον και αδυναμία!! Ήδη παρατηρείται αυξημένη κίνηση σε λιμάνια και αεροδρόμια, καθώς αλλόφρονες επιστρέφουν όσες βίωσαν τη διακριτική σου πίεση!!
Καλησπέρα σε όλους.. παλιούς και νέους! Η δικτατορία δεν θα περάσει.. φιλιά!!
Quote:
Originally posted by pennyV
Η δικτατορία δεν θα περάσει..!!
--->Δε θα περάσει ο φασισμός,κακιοτάτη μου,Βάντα!
http://croque-vacances.chez-alice.fr...anda_spike.jpg
Καλημέρα κορίτσια μου και μη μου κακολογείτε την Πρόεδρό μας!!!Παρασκευή σήμερα, επίσημη μέρα ζυγίσματος της ομάδας μας......και αναφέρω ότι απο τη Δευτερα εως σήμερα δεν έχω χάσει γραμμάριο. Προσπαθω να κάνω θετικές σκέψεις, προσπαθώ να δώσω και άλλο χρόνο στη γ..@^*8 τη ζυγαριά για να μη τα παρατησω. Καταλαβαίνω οτι μετά απο κάποια απωλεια πέφτει ο ρυθμός απώλειας αλλά το θεμα ειναι οτι μετά απο δίαιτα 15 ημερών έχω χάσει 400 γραμ. Η διατροφή μου περιλαμβανει τροφές υγιεεινές, σε λογικες ποσοτητες και προσπαθω να βάζω ανα 4 ώρες κάτι στο στομάχι.......Επίσης ξεκίνησα και το περπάτημα. Τι συμβαινει δε ξερω. Αλλα δε θα του περασει....που θα πάει θα πέσει το φρούριο. Δε γίνεται, ένα ισοζύγιο θερμίδων είναι, κάποια στιγμή θα πάρει μπρος η μηχανή. Βεβαια η ζυγαριά δείχνει ό,τι δείχνει, εγώ όμως αισθάνομαι πιο ανάλαφρη, τα ρούχα μου δεν ειναι πια τοσο στενά και τα πολύ κοντινα μου πρόσωπα ισχυριζονται οτι σιγουρα εχω χασει 2-3 κιλα. Τεσπα...ας ειναι ο,τι ειναι. Αυτά απο μένα......σας χαιρετώ και συνεχιζω τον αγωνα μου. Ναντιν σ'ευχαριστώ που προσπαθείς να ανασυγκροτήσεις την ομαδα για το χατίρι μου
Πάλι καλά που έχω και την πριγκίπισσα μου να με νιώθει και να με υπερασπίζεται τόσο που βάλλομαι εδώ μέσα!
Κι είναι και η μόνη που θυμάται το ζύγισμα της Παρασκευής(εκτός αν ακολουθήσει και κανένα παλιόπαιδο οσονούπω)!
Πολύ χαίρομαι για την οπτική σου,γαλαζοαίματη μου,πολύ περισσότερο κι αν είχες να δηλώσεις μεγάλη απώλεια.
Γιατί η στάση σου αυτή είναι που θα σε οδηγήσει στο τέλος του προορισμού σου!Όλοι κάποια στιγμή
κολλάμε και καλούμαστε να το χειριστούμε.Κι αν έχουμε ξεκινήσει δυναμικά κι έχουμε καλομάθει,έχουμε
μετά υπέρλογες προσδοκίες,η διάψευση των οποίων μας ωθεί σε απογοήτευση και παραίτηση πολλές φορές.
Ενώ εσύ που από την αρχή μπαίνεις στα βαθιά νερά των διαψευσμένων προσδοκιών και βγαίνεις αλώβητη,
μόνο μ'αισιοδοξία γεμίζεις τη σκέψη μου για την πορεία σου!Χίλια μπράβο,μαναράκι μου!Είμαι περήφανη για σένα!
Όσο για την ομάδα,δεν το κάνω μόνο για σένα,αλλά αυτό ας μείνει σε παρακαλώ μεταξύ μας!(σσσσσ)
Μη μου πάρουν θάρρος,μου σηκώσουν μετά κεφάλι και βρουν και το αδύνατο σημείο μου(κομματάκι
δύσκολο έως ακατόρθωτο βέβαια)κι αυτό είναι μείον μου κι αυτό είναι μείον μου!Σσσσσσσ!!
Καλή μου Ναντίν δεν ειναι ευκολο για μένα να βλεπω τα πραγματα υπο την οπτική γωνία που τα παρουσίασα. Όμως προσπαθώ και επιστρατεύω κάθε φορά όσα αποθεματα δυναμης έχω. Πολλές φορές σκέφτομαι ότι τίποτα δεν είναι ευκόλο, διαρκής αγώνας είναι η ζωή αλλα μάλλον εκεί πρέπει να εγκειται και η ομορφιά της. Οπότε συνεχίζω να αγωνίζομαι...να πετύχω το στοχο που έθεσα. Κάποια στιγμη πάει να με πάρει από κάτω αλλα δε το αφήνω...προσπαθώ συνεχώς. Σ'ευχαριστώ από καρδιάς για τα καλά σου λόγια και για τις φιλότιμες προσπαθειες να μας μαζεψεις παλι εδω...ʼντε γιατί η 1η Σεπτεμβρίου ειναι προ των πυλών!!!
1η Σεπτεμβρίου...1η Σεπτεμβρίου...Κάτι είναι όντως η 1η Σεπτεμβρίου...Quote:
Originally posted by klm
ʼντε γιατί η 1η Σεπτεμβρίου ειναι προ των πυλών!!!
--->Μην είναι ο εχθρός προ των πυλών;
Μην είναι τα σημαντικά γεγονότα που τη μέρα αυτή έλαβαν χώρα --->el.wikipedia.org
Μην είναι οι πολλές ονομαστικές γιορτές --->eortologio.gr
Τι είναι η πατρίδα μας;
Μην είν? οι κάμποι;
Μην είναι τ' άσπαρτα ψηλά βουνά;
Μην είναι ο ήλιος της, που χρυσολάμπει;
Μην είναι τ' άστρα της τα φωτεινά;
Eγώ εδώ είμαι!Εσύ πού είσαι που θα άρχιζες να κάνεις και loggin,τρομάρα σου;Quote:
Originally posted by daBubbleBlue on 18/7/09 at 02:28
Δεν είμαστε καλά !!!
Τώρα που θα αρχίσω να κάνω loggin εγώ δεν θα μπαίνεις εσύ?
Παλιοnadine :s
Λείπουμε για μήνες,κάνουμε μια αρπαχτή κι εξαφανιζόμαστε και πάλι...
Είναι σοβαρά πράγματα αυτά,μανδάμ;Για επανορθώστε σύντομα,παρακαλώ!
και ναι, σημερα σαββατο κανει την εμφανιση της αυτη που παρακαλατε να εμφανιστει. στειλατε μυνηματα, πηρατε τηλεφωνα, αντε ειπα να μπω κι εγω να μην κλαιτε.
Και για να μην ανυσηχητε, ειμαι καλα, δεν παιρναω ομως καλα. ξημεροβραδιαζομαι στο γραφειο μεχρι και σαββατο και η δουλεια μου δεν τελειωνει. προβλεπω απο το επομενο σαββατο να ψιλοχαλαρωνω και προτεινω αν ολα πανε καλα να πιουμε ενα καφεδακι σε κανενα παιδοτοπο σαββατο απογευμα. τα ροδακινα για αυατες που ρωτανε, δεν τελειωνουν τα γ@$%%^*ενα και οταν τελειωσουν τα φρεσκα εχουμε και τα ψυγεια γεματα. οχι του σπιτιου. κατι αποθηκες σε μεγεθη γηπεδου....
Μου ετοιμαζω διακοπουλες ομως και μαλλον θα ειμαι η τελευταια που θα παω. για 12 Σεπτεμβριου λεω, για Σαντορινη αν μου κατσουν ολα καλα. θα παρκαρω ως συνηθως τα μικρα καθοτι θα πηγαινουν και σχολειο και θα την κοπανισω μετα του συζυγου βεβαιως-βεβαιως.
και μια που μπηκα μετα απο παρακαλητα, να σας πω και τα αλλα νεα μου. ο μικρος το εκοψε το σεντονοκατουρημα. τωρα εκοψε και το βραδινο γαλα οποτε κι εγω κοιμαμαι και ολα καλα. εγω απο την αλλη ειχα δυο εβδομαδες (καλα, μπορει και να μην ειναι δυο-βαριεμαι να υπολογιζω) που ειχα σταματησει τα ρεντουκτιλ, τον διαδρομο και ολα τα συναφη και το ειχα ριξει στο φαι. μαζι βεβαια μου κοπηκαν και οι αυπνιες (ενημερω ση για οσες ρωτανε) μεχρι που μου ειπαν οτι παχυνα και απο τεταρτη ξανα στο προγραμμα. μεχρι και το αλλο σαββατο το προγραμμα περιλαμβανει περιορισμο στο φαι, ρεντουκτιλ και αυπνιες. Ζυγαρια φυσικα δεν τολμησα να ανεβω ακομη. ας περασουν μερικες ημερες να μην τρομαχω κιολας. οσο για τις αυπνιες, μια χαρα μου ειναι. συμμαζευω και το σπιτι, μαγειρευω, σιδερωνω μες στην νυχτα....γιατι την ημερα απο το πρωι μεχρι το βραδυ, δουλεια. αφου να φανταστητε οτι δεν προλαβαινω τα σουπερ το βραδυ ανοιχτα. και ξερετε τι κολλημα εχω....
ωχ, συρμα. με ψαχνουν...εφυγα
--->Baby come back
Είπαμε,δεν σου ξαναστέλνω μήνυμα!Στην αντρική μου τιμή!
http://dropular.net/content/_fixed/e...5c64ef39e1.jpg
Δεν ξέρω τι εύχονται σ'αυτές τις περιπτώσεις.. το "να τα χιλιάσεις" το έχουμε ξεπεράσει εις τριπλούν!
Πάμε γερά για τις 5000!!! :)