10' διαδρομος
10' ποδηλατο
5' ελειπτικο
βαρη
ραχιαιους
κοιλιακους
leg raises
Printable View
10' διαδρομος
10' ποδηλατο
5' ελειπτικο
βαρη
ραχιαιους
κοιλιακους
leg raises
μην το ψάχνεις ανθή. απλά η κλικ απαντάει επί παντός του επιστητού ΚΑΙ ΜΗ κ επειδή στην παρούσα κάτι έπρεπε να πει σχολίασε εμενα!!Quote:
Originally posted by anthi1992
τι εννοεις click???Quote:
Originally posted by click
πως μπερδευονται τα πραγματα μεσω ιντερνετ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :punk::dork::crazy::cul:Quote:
σε ευχαριστω πολυ Grin μου.....εισαι πολυ καλη!!! :blush:
Μα εσυ κανεις γυμναστικη κ στο σπιτι μαθαμε οτι ανοιγεις το φουρνο 50 φορες με το ενα χερι κ 50 με το αλλο:smilegrin::smilegrin::smilegrin::wink2:Quote:
Originally posted by grin
μην το ψάχνεις ανθή. απλά η κλικ απαντάει επί παντός του επιστητού ΚΑΙ ΜΗ κ επειδή στην παρούσα κάτι έπρεπε να πει σχολίασε εμενα!!Quote:
πως μπερδευονται τα πραγματα μεσω ιντερνετ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :punk::dork::crazy::cul:Quote:
Να εκανες γυμναστικη στο σπιτι ισως;Quote:
Originally posted by tato
Παλιά γυμναζόμουν πολύ, έτρεχα, πήγαινα γυμναστήριο, περπάταγα.... Τώρα με το παιδί δεν έχω χρόνο για τίποτα ... και ίσως και όρεξη. Με ενδιαφέρει να κοιμάμαι όσο το δυνατόν περισσότερο... Παλιά ξύπναγα 5 το πρωί για να πάω να τρέξω 10 χιλ. και μετά να πάω με τα πόδια στο μετρό για την δουλειά. Το απόγευμα πήγαινα γυμναστήριο .... Μου λείπουν αυτές οι εποχές αλλά νομίζω ότι δεν έχω πια ούτε τη σωματική ούτε την ψυχική αντοχή. Το γυμναστήριο αποκλείεται γιατί πρέπει να κρατάω το μωρό τις ώρες που είμαι σπίτι ... μου μένει μόνο το πρωινό περπάτημα ή τρέξιμο αλλά από τη μία δεν αντέχω το πολύ πρωινό ξύπνημα και από την άλλη πρέπει να είμαι πολύ νωρίς στη δουλειά μου!
Μακάρι να έβρισκα τον τρόπο να ξαναξεκινούσα και εγώ .... Μου έκανε πολύ καλό ψυχολογικά!
1 ωρα περπατημα στο διαδρομο κ
1 ωρα χαλαρο περπατημα εξω, με το σκυλο1
τελος τα ψεματα! αυριο ξεκιναω ξανα γυμανστηριο και σωστη διατροφη!!
Γιατι ρε;Γυμνασες το μυαλο οχι κ σαπισες!Quote:
Originally posted by eleni1201
Τίποτα από γυμναστική σήμερα. Σάπισα πάνω στα βιβλία:dork:
Απολλωνααααααααααααα!Quote:
Originally posted by smart
1 ωρα περπατημα στο διαδρομο κ
1 ωρα χαλαρο περπατημα εξω, με το σκυλο1
χαχα! τα χαιρετίσματα ανακαλούνται αγαπητή!!!!Quote:
Originally posted by lessing
Μα εσυ κανεις γυμναστικη κ στο σπιτι μαθαμε οτι ανοιγεις το φουρνο 50 φορες με το ενα χερι κ 50 με το αλλο:smilegrin::smilegrin::smilegrin::wink2:Quote:
Originally posted by grin
εγω παλι ζηλευω που εχετε σκυλο ...
λατρευω τα λαμπραντορ και παντα ηθελα να εχω ενα .. αλλα μενω σε διαμερισμα :( και το λυπαμαι να το εχω κλεισμενο στη βεραντα ... πφφ :(
χα!Quote:
Πώς ζηλεύω το χαλαρό περπάτημα έξω με τον σκύλο... Εγώ με το δικό μου κάθε άλλο παρά χαλαρό κάνω...:flaming:
δεν καταλαβες!!!
ηταν χαλαρο μονο κ μονο επειδη εγω σερνομουν!!
αυτος τραβουσε...τραβουσε... ξεπλατιστηκε ο κακομοιρης!!!
κ εχει πολυ πλακα οπως ειναι μικρουλης κ σπρωχνει το κορμι οτυ μπροστα, στηλωνοντας τα ποδια ..χαχαχα
παρε καποιο που να μπορεις να το εχεις στο διαμερισμα.Quote:
Originally posted by zwhtsa
εγω παλι ζηλευω που εχετε σκυλο ...
λατρευω τα λαμπραντορ και παντα ηθελα να εχω ενα .. αλλα μενω σε διαμερισμα :( και το λυπαμαι να το εχω κλεισμενο στη βεραντα ... πφφ :(
πρεπει σωνει κ καλα να ειναι λαμπραντορ?
δεν μου αρεσει να εχω ζωα μεσα στο διαμερισμα .. ( να μου και οι αντρες ζωα ειναι και τους θελουμε ... αλλα ειναι αλλο θεμα αυτο .. χαχαχα )
Μιλαμε εγω οντως εχω σαπισει στο κρεβατι..Και απο κει στον υπολογιστη!
Αντε απο Τεταρτη δυναμικα!
χαχα..Quote:
Εμένα είναι 17 κιλά, μάλλον αυτός σέρνει εμένα...Quote:
Originally posted by smart
χα!Quote:
Πώς ζηλεύω το χαλαρό περπάτημα έξω με τον σκύλο... Εγώ με το δικό μου κάθε άλλο παρά χαλαρό κάνω...:flaming:
δεν καταλαβες!!!
ηταν χαλαρο μονο κ μονο επειδη εγω σερνομουν!!
αυτος τραβουσε...τραβουσε... ξεπλατιστηκε ο κακομοιρης!!!
κ εχει πολυ πλακα οπως ειναι μικρουλης κ σπρωχνει το κορμι οτυ μπροστα, στηλωνοντας τα ποδια ..χαχαχα
κ εμενα αυτος με παει βολτα.. που τη βρισκει τοση δυναμη, απορω πραγματικα!!!!!
παει σφαιρα κ τραβαει κ εμενα :D
αλλα χθες.... τα χα πεγμενα :S