Πω πω ναι εχει Αλκαιο αποψε.Παιδια οντως αδυνατησε πολυ αλλα ναι οχι και 45.;)
Printable View
Πω πω ναι εχει Αλκαιο αποψε.Παιδια οντως αδυνατησε πολυ αλλα ναι οχι και 45.;)
κι εγω παραξενευτηκα γμτ, !!! καλα, μιλαμε για πολυ αξιοπιστη πηγη χαχαχα
Βρε Πηνελοπάκι μου αυτό προσπαθώ να σου πώ, οτι θα είναι πλασματικό ότι και να δείξει η ζυγαριά, την άλλη μέρα θα επανέλθεις δε θα σου κατσικωθεί το κιλόQuote:
Originally posted by penelope1985
Betty σε παω και στοιχημα... Θα φαω φαι απ'εξω βραδυ... το οποιο δεν θα καει εκ των πραγματων... +1 ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ. Γιωργο Αλκαιο τι κάνω για σένα!
Ποιος το ειπε? Η Σουλιώτη απο το Star?
ναι στο σταρ το ειπανε, τι περιμενες...
E καλα! Η Σουλιώτη φετος βριζει την γερμανιδα. Αρα η Γερμανια θα βγει...
αυτό το χω προσέξει και γω ότι συμβαίνει.. ποιός είναι ο μηχανισμός που το προκαλεί; γιατί μας δείχνει ένα και δυο κιλά πάνω και σε 2 μέρες φεύγουν πάλι;Quote:
Originally posted by BettyG
Βρε Πηνελοπάκι μου αυτό προσπαθώ να σου πώ, οτι θα είναι πλασματικό ότι και να δείξει η ζυγαριά, την άλλη μέρα θα επανέλθεις δε θα σου κατσικωθεί το κιλόQuote:
Betty σε παω και στοιχημα... Θα φαω φαι απ'εξω βραδυ... το οποιο δεν θα καει εκ των πραγματων... +1 ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ. Γιωργο Αλκαιο τι κάνω για σένα!
Μαλον γιατι το στομαχι εχει συνηθισει σε λιγη τροφη... και ξεφνικα το σοκαρεις με πολυ φαι...
εχει δικιο η Μπετυ,
αν εδραιωνοταν 1 κιλο καθε φορα που φαινεται στη ζυγαρια επειδη εφαγα τον αμπακο,
τοτε 3 μηνες τωρα θα ειχα παρει κ τα 20 κιλα πισω...
Γεια σας κι απο μενα!
Σημερα 81,2 μετα απο ενα τριημερο στο Πηλιο... οποτε δεν αλλαζω το τικερακι με τιποτα, σε 2 μερες θα επανελθω ελπιζω!
Αυτό συμβαίνει γιατι για να ολοκληρωθεί εντελώς ο μεταβολισμός αυτών που φάγαμε π.χ σήμερα χρειάζονται 48 ώρες. Να πάνε δηλαδή όλες οι ουσίες και τα προιόντα του μεταβολισμού εκεί που πρέπει.Quote:
Originally posted by bomo
αυτό το χω προσέξει και γω ότι συμβαίνει.. ποιός είναι ο μηχανισμός που το προκαλεί; γιατί μας δείχνει ένα και δυο κιλά πάνω και σε 2 μέρες φεύγουν πάλι;Quote:
Originally posted by BettyG
Γιαυτό λένε οι διατροφολόγοι οτι αν μια ημέρα κάνεις γουρουνιά, πρόσεξε πολύ τις επόμενες ημέρες ώστε να το σώσεις λίγο. Μπορεί δηλαδή να περάσει έως και ανώδυνα μια γουρουνίτσα μικρή. Το να συνεχίσεις είναι το ολέθριο. Τότε εγκαθίστανται για τα καλά τα κιλά.
Το ίδιο και όταν αρχίζουμε δίαιτα, μετά από δύο 24ωρα αρχίζει να καταλαβαίνει το σώμα οτι κάνουμε δίαιτα και να προσαρμόζεται στη νέα κατάσταση.
69 ακριβώς!!!!! Hurrrayyyyyyyyy!
Μέσα στη μέρα έχασα 600γρ... περίεργα πράματα!
Καλημερα!
80,8 σημερα, τα λαθη του τριημερου αρχιζουν να διαγραφονται... αλλα ακομα τικερακι δεν αλλαζω! Ελπιζω αυριο να ειμαι 80,3 και να αρχιζω να κατεβαινω παλι!
καλημέρα κι από μένα. τα νέα μου είναι ανέλπιστα καλά. Ξεκόλλησα για τα καλά, 2 κιλά μείον με τετραήμερο πρωτεινοφαγίας! και στα δικά σας οι κολλημένες :)
Kαλημερα: Φυσικα οπως ανεμενετο +1.3 κιλα
60.6