χιχιχ ναι ειπαμε ελενη μου κ σημερα θα προσπαθησω.φτιαχνω τονοσαλατα με μαυροματικα κ σταμναγκαθι.ευχομαι να παει κατω! κ να την χαρω
Printable View
χιχιχ ναι ειπαμε ελενη μου κ σημερα θα προσπαθησω.φτιαχνω τονοσαλατα με μαυροματικα κ σταμναγκαθι.ευχομαι να παει κατω! κ να την χαρω
Έχεις δίκιο Ελένη αλλά εγώ ότι διατροφή ακολουθώ είναι απ'ότι έμαθα εδώ, γιατί για οικονομικούς λόγους δεν πήγα σε διαιτολόγο και δεν θα ήθελα άθελά μου να παραπλανήσω κάποιον που συμβουλεύεται το τόπικ για τη διατροφή του εφόσον είμαι και διαβητική και έχω και επιπλέον περιορισμούς.
τζινα μου ουτε εγω παω σε διαιατολογο,οτι πληροφοριες πηρα ηταν πριν την επεμβαση κ η διατροφη που κανω δε ειναι σωστη.δεν ειναι σωστη οχι γιατι δε ξερω τι πρεπει απλα γιατι με πειραζουν αυτα που πρεπει κ γιατι ειμαι κ παραξενη στο φαι κ αν δε μου αρεσει κατι δε καταιβαινει κατω.το οτι γραφω εδω ειναι σαν ημερολγιο κ οτι βλεπω κ τα λαθη μου.ευχομαι να μη το βλεπει καποιος σαν υποδειγμα διατροφης γιατι τοτε θα πρεπει κ εγω να σταματησω να γραφω.δε το ειχα σκεφτει ετσι κ με εβαλες σε σκεψεις....
σημερα
πρ μισο τοστ
δεκ γαλλικο με γαλα
μεσ 80γρ τονομπιφτεκακι και μια χουφτα σαλατα δυο ωρες μετα ενα γαλλικο και μπισκοτο βρωμης
απογ δυο μπουκιες cheesecake
βρ 6 κομματακια πατατα τηγανιτη μια φετα τυρι του τοστ μιση φετα ψωμι
Καλησπέρα, σήμερα έφαγα....
πρ. 1 καφέ ελληνικό
δεκ. 1 μπανάνα
μεσ. λίγο ψητό κέφαλο με λαδολέμονο
απ. 1 νές σκέτο, 1 μικρό μήλο, 1 φρυγανια
βρ. γαριδόσουπα και με μύδια χωρίς λάδι με μπόλικο λεμόνι!!
Εχω κολλήσει αρκετό καιρό αλλά σήμερα αδιαθέτησα οπότε πιστευω οτι εις το πέραν της περιόδου να κατέβω και εγώ κανα κιλάκι όπως και το elenaki!! χιχιχι
Επίσης το κεφαλόπουλο το έπιασε σήμερα τα ξημερώματα ο αντρούλης μου με ψαροντούφεκο και επίσης 1 χταπόδι 1800
και 1 λαυράκι 2 κιλά, μπράβο αντρούλι μου που φας φαίρνεις φρέσκο ψαράκι άσε που τώρα με την κρίση τέτοια χόμπυ είναι καλό να " ξυπνάνε"
ευχομαι να πηγαν ολα καλα στη γιωτα κ να ειναι γρηγορα παλι κοντα μας.
σημερα
μισο μπολακι μπισκοτοκρεμα με αχλαδι κ μπισκοτο
τονοσαλατα 2 κουταλιες τις σουπας
μισο μπολακι φρουτοκρεμα με αχλαδι ,μηλο,πορτοκαλι
τσαι με 2 μπισκοτα χωρις ζαχαρη
2 κουταλιες τις σουπας τονοσαλατα
την εχω καταβρει με τις κρεμες η μπεμπα χιχιχ νιωθω οτι με χορταινουν κ δε πειναω οπως τις προηγουμενες μερες
Αλίνα μην ανησυχείς όλα καλά πήγαν με τη Γιώτα μας και τώρα αναρρώνει.
Χριστίνα να χαίρεσαι τον άξιο αντρούλη σου. Ξέρεις πόσο καιρό θέλω να πάρω χταπόδι και δεν το τολμάω γιατί είναι πανάκριβο; Οπότε μην το πεις ούτε του......ψαρά! :lol: Σε όλους μας κολλάει η ζυγαριά οπότε μη μασάς γιατί θα ξεκολλήσει θέλει δε θέλει!
ειπα να αρχισω να γραφω και εγω....
πρωι γαλα με καφε
δεκατιανο τιποτα
μεσημερι δυο μπουκιες χοιρινο με λαχανικα
απογευμα 5 αμυγδαλα και ενα γαλλικο με γαλα
βραδυ μια κουταλα κοτοσουπα
καλο βραδυ ...
Σημερα
Πρ:1/2 γιαουρτι με 2κτσ κουακερ,1κτγ μελι & 2μεζουρες πρωτεινη
Δε:---------
Με:1κουταλα φακες 1αβγο βραστο & 2κτσ σαλατα
Απ:2 συκα αποξυραμενα
Βρ:το ιδιο με το μεσημερι
Χριστινα μην ανχωνεσαι και εγω ζυγιστηκα σημερα μετα απο 14 μερες και εχασα μονο μισο κιλο ειχαμε καλομαθη στην αρχη τα κιλα να φευγουν σαν νερο και τωρα μας κακοφενεται.
Αυτες τις μερες δεν περπαταω καθολου μου εχει πιαστη δεξια ο γοφος απο παλια κρυοματα και ενεσεις που εκανα και με το κρυο με πιανη καθε χρονο απο σημερα πηρα νορζεσικ χαλαρομηοτικα μπας και με αφηση.
:) ευχαριστω τζινα για τα νεα απο τη γιωτα! την ειχα στο μυαλο μουαπο το πρωι.
χριστινα τυχερη με τον κουβαλητη σου χιχιχ κ εγω τα εχω πεθυμησει τα θαλασσινα αλλα δε τολμω να αγορασω,προσπαθω να τη βγαλω με οτι εχει ο καταψυκτης κ θαλασσινα τιποτα.η πεθερουλα μας εχει εφοδιασει με κρεατακι που δυστυχως δεν αγαπω... κ τυρακι που λατρευω! αλλα με μπολικα λιπαρα κ ετσι δε το ακουμπαω.μιαμ τι το θυμηθηκα το κανει υπεροχο!τα κιλακια θα φυγουν μαζεμενα μετα την περιοδο χριστινα κ εγω την προηγουμενη βδομαδα μουμουριζα :p
bigjason περαστικα ειναι ασχημοι αυτοι οι πονοι αλλα το κρυο εχει κανει πολλα ατομα να υποφερουν κ ο αντρας μου σημερα υπεφερε πολυ :(
Bigjason εύχομαι γρήγορα περαστικά σου. Είναι λογικό κάποια στιγμή τα κιλά να αρχίσουν να χάνονται πιο αργά απ'ότι στην αρχή και σίγουρα βοηθάει πολύ στο αδυνάτισμα και το περπάτημα. Ίσως επειδή δεν περπατάς αυτόν τον καιρό με τους πόνους που έχεις γι'αυτό έχει μειωθεί και ο ρυθμός της απώλειάς σου. Μην ανησυχείς, θα περάσουν οι πόνοι και......ξανά προς τη δόξα τραβά!!:lol:
Η Γιώτα είναι πολύ καλά και σήμερα βγαίνει κιόλας από το νοσοκομείο οπότε θα την έχουμε γρήγορα και πάλι κοντά μας.
YΓΕΙΙΝΑ ΒΡΩΜΟΜΠΙΣΚΟΤΑ
Υλικά, 1κ.γ κανέλα
1 αυγό
2 κ.σ κονιάκ ή άλλο ποτό
2 κ.σ κακάο αρωματικό
3. κ.σ μέλι
3 κ.σ βούτυρο
8 κ.σ γεμάτες βρώμη
8 κ.σ γεμάτες ρύζι δημητριακών ( χωρίς ζάχαρη) ή κορν φλέικς χωρίς ζάχαρη
8 κ.σ αλεύρι που φουσκώνει μόνο του ( βουνό και κουταλιά!)
Εκτέλεση, ζεστένουμε το βούτυρο και το μέλι σε μια κούπα στο μικροκυμμάτων,
ανακατεύουμε όλα τα υγρά πρώτα και μετά τα υπόλοιπα, η ζύμη κολλάει γι αυτό απλώνουμε με κουτάλι της σούπας και το βρέχουμε με λίγο νεράκι, στρώνουμε λαδόκολλα στα ταψιά μας και ψήνουμε ΜΟΝΟ για 8 λεπτά 180 στόν αέρα, λεπτό παραπάνω, είναι πεντανόστημα, τα έφτιαξα εχθές 11 ηώρα το βραδυ!
καλημερα
χριστινακι εγω μεχρι το τελος σεπτεμβρη δηλαδη μεσα σε 3 μηνες ειχα χασει 35 κιλα χωρις να το καταλαβω χωρις να κολλησει πουθενα η ζυγαρια χωρις χωρις χωρις.απο τοτε εχω χασει αλλα 11 κιλα με αργο αλλα σταθερο ρυθμο.για ενα μηνα δεν εχασα σχεδον τιποτα μονο ενα κιλο μετα ξεκολλησα και αυτο το μηνα εχασα σχεδον 4.και να σκεφτεις οτι δεν γυμναζομαι και καθολου αυτη τη στιγμη λογω ελλειψης χρονου.δεν αγχωνομαστε γιατι ειναι οτι χειροτερο.αλλωστε δεν μπορουμε να χανουμε με τον ιδιο ρυθμο οπως τους πρωτους μηνες.το πλατω μας προστατευει και ο οργανισμος ερχεται σε καποια ισορροπια για να συνεχισει μετα η απωλεια.