The future will view our history as a crime... Τι τα θες τώρα...
Printable View
Ξαναλεω το ιδιο εγινε κ το 90 βγηκαν θεραπειεσ πεθανε ο κοσμοσ το ιδιο εγινε κ τωρα βγηκε η θεραπεια θα πεθανει κοσμοσ
Παμε παλι επαιζα μπαλλα δουλευα στο χωριο κ πηγαινα σχολειο που εχω δουλεψει
Στοχοφοροσ
Τηλεφωνητησ
Ηλεκτρολογοσ σε εργα
Ηλεκτρονικοσ σε ζυγαριεσ
Στα λουστρα σε ξυλαδικο
Στρατοσ
Παιρνω πτυχιο τει
Αγροτησ με 1000 ελιεσ
Εχω 40 χρονια αγροτησ 40 χρονια τη δευτερη δουλεια με τουσ καφεδεσ 25 χρονια μπαλλα 22 χρονια σχολειο 1 χρονο στρατο ετων 48 οδηγηση εππαγγελματιασ γυμναστικη μποντι μπιλντερ στρατο στρατονομοσ πτυχιο τει πρεπει να ειναι ντοκτορα ολα αυτα μονο στα 50 χρονια ζωησ
Δε μπορώ να περιμένω να πάει η ώρα 2, άντε 2 και τέταρτο και να την κάνω από τη δουλειά.
Για να πάω ν'αράξω στο πάρκο να πιω κάνα καφέ.
Ξαναλεω στα 20 χρονια δουλειασ πηγα στην καφετερια ωσ συνταξιουχοσ κανονικα αν πηγαιναν φυσιολογικα τα πραγματα τουσ ειπαν οι γειτονεσ οτι ειμαι πρεζακι μονο που ζω φυσιολογικα μου δινουν ουσιεσ απο το 96 με διαφορουσ τροπουσ οταν πηγα στο γιατρο με ψυχωση σε 5 μερεσ περασε το ιδιο θα γινει κ τωρα αμα πεθανετε δε φταιω ετσι κ σασ πουν την αληθεια θα πεθανετε η θεραπεια ειναι σε ολα τα φαρμακεια
τί ωραία φάση να κάνεις διάλλειμα μετά τη δουλειά.
Σκεφτομαι οτι πρεπει να διαβασω για εξεταστικη αλλα κανω οτιδηποτε περα απο αυτο. Συγκεκριμενα εχω διαβασει απειρα θεματα εδω στο φορουμ μεσα σε 4 μερες. Επισης πρεπει να βρω δουλεια γιατι τελειωσε το ταμειο ανεργιας και θα ερθουν τα εξοδα του μηνα. Η δουλεια με ευχαριστει αλλα μεσα στον ενα χρονο ανεργειας εχω κλειστει τοσο στον εαυτο μου που πλεον μου φαινονται ολα τοσο δυσκολα.
Πήρα και μου φωνάζει έχω καλέσει την αστυνομία. Εγώ θα πάω στο τμήμα και θα του συστηθώ, Θα του απλώσω μια ανοιχτή παλάμη χειραψίας του μπάτσου και θα του πω "Nice to meet you!" <3
Σκέφτομαι πως η Ελλάδα είναι ένα απέραντο χωριό σε σχέση με τις χώρες της Ε.Ε. Δεν αντέχω κάθε μέρα να βλέπω κατσικόσπιτα, δεν αντέχω τους "χωρικούς" τρελούς του χωριού από τον Βόλο πχ, στο λεωφορείο όλοι τρελοί και σε αντίθεση βλέπεις όλες τις νέες κοπέλες με νύχια, βαμμένα μαλλία, τρέντυ ρούχα ενώ όλος ο υπόλοιπος κόσμος μια παρακμή. Οι τιμές στα ράφια των σούπερ μάρκετ στα ύψη εκτός αν αγοράσεις δικό τους προϊόν, η κοινωνία αναίσθητη, πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας έλεος και κανείς δεν μιλάει, η βενζίνη στα ύψη καταρρέει όλο το σύμπαν , δεν αντέχω θέλω να πάρω την οικογένεια μου και να φύγουμε από εδώ.
εγώ πιστεύω πως παντού έτσι είναι, απλά δεν τα βλέπουμε. υπάρχει και στην ευρώπη παρακμή.
τί pass βάλανε;
Δε μπαίνεις ελεύθερα, έχουν κλείσει την ελεύθερη είσοδο (δίχως σκαναρίσματα με κινητό, ονοματοδοσία/e-mail/τηλέφωνο) και περνάς από σιδερένιες πόρτες, όπου φύλακας ελέγχει διαρκώς. Για να δεις λουλούδια, φυτά, δέντρα. Για να πάρεις μια ανάσα, ο Μεγάλος Αδελφός παντού έτσι κι αλλιώς. Θα πάω αλλού.
Κατά τις τέσσερις θα πάω σήμερα κάπου να κάτσω να ξεκουραστώ, όπως πάντα
κάτω από ένα τυχαίο δέντρο με βλέπω. Δε θα πάρω αυτοκίνητο, θέλω να περπατήσω.
Με σκιά και βιβλίο, ελπίζω να έρθει και μια φίλη μου
να τα πούμε μετά από καιρό. Αρκετά άλλαξαν μέσα μου και νιώθω ότι το ξέρει.
Είναι όμορφο να κάθεσαι με φίλες που σε καταλαβαίνουν και δε χρειάζονται περιττά.
να κάθεσαι και να μην μιλάς.
like, πόσω χρονών πρέπει να φτάσουμε για να μας το δικαιολογούν; ή να μας καταλάβουν;