αισθανομαι προδομενη θελω να κανω μεγαλο κακο!
Printable View
αισθανομαι προδομενη θελω να κανω μεγαλο κακο!
Ποναω , το κορμι μου θελω να πω , κουράστηκα .
εγώ τι να πω?αισθάνομαι τονωμένη ξεκούραστη μετά απο μια 3ημερη επίσκεψη στη θεσ/νίκη με καλή παρέα ήταν ξεμούδιασμα
Πληγωμενος με ένα μαχαίρι στην καρδια .
ποναω παρα πολυ το στομαχι μου(απο το αγχος,την ενταση κ τη στενοχωρια βεβαια)..
Princessaki μου! Γιατί το στομάχι? Μαλλον πήρες γι ακόμη μια φορά μέσα σου κ πάνω σου πράγματα κ ευθύνες! Δυστυχώς αυτό το κωλοάγχος, δε παύει να υπάρχει! Πρέπει κα΄τι να κάνουμε! ¨Η αυτό ή εμείς! Κ προτιμώ το εμείς! Κ εγώ ψάχνω τρόπους να το αποβάλλω... Εγώ αυτή τη στιγμή είμαι τόσο εξαντλημένη που χτυπάει τηλ. στη δουλειά κ το κοιτάω σα χάνος! Θέλω τόσο μα τόσο πολύ να ξαπλώσω, να κοιμηθώ κ να ξυπνήσω σ ένα μέρος ήσυχο, να με πέφτουν πάνω μου οι αχτίδες του ήλιου, να έχει όμορφη μέρα κ εγω να είμαι σε μια αιώρα κ να πηγαίνω πέρα δώθε πέρα δώθε... ένα δροσερό κοκτεηλ κ καλή παρέα! Κ να γελάσω! Να γελάσω πολύ!!! Αχ πόσο θα το ήθελα...
Γεια σου Βικακυ μου. Ακριβως ετσι,αγχος και ευθυνες.(Ηρθαν οι θεοι και τα ξαδερφια απο τη Σουηδια να δουν τη γιαγια κ εχω πελαγωσει..αν κ ηταν ενα καλο σ/κ,σημερα μου νγηκε λιγο το λαδι).Οσο για την εικονα που περιεγραψες,ειναι Η ΤΕΛΕΙΑ εικονα..Ολοι αυτο πιστευω θα θελαμε..Εγω τουλαχιστον..
Θες να το β'αλουμε στόχο?! Κάποια στιγμή να μπορέσουμε να πάμε κάπου που να είμαστε τελείως χαλαρές, έτσι όπως θέλουμε!!!ΕΕ????
Ειλικρινά κι εγώ! Μόνο κ μόνο στη σκέψη! Ουφ! Τελείωσε κ σημερινή ημέρα στη δουλειά, φεύγω! Νεφελάκη μου εμείς θα τα πούμε από το τηλ! Φιλιά κ καλή συνέχεια! Σε όλους!
σαν να ερχεται κατι πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ υυυυ καλο.....................
Καλημέρα... αυτή τη στιγμή έχω ανάμικτα συναισθήματα, είμαι χαρούμενη με κάποια πράγματα που γίνανε αλλα΄κ προβληματισμένη... Μακάρι να γίνουν τα πράγματα όπως θέλω...
Νιωθω μπερδεμενη ,νιωθω χαμενη,νιωθω τρομαγμενη με το που με παει ο ψυχικος μου κοσμος...νομιζω οτι κανει αναδρομη,νομιζω οτι το παρελθον με κραταει δεμενη και μου λεει ''εε που πας εγω ειμαι εδω''! Ημουν ενας υπερευαισθητος χαρακτηρας,ονειροπολος ως εκει που δεν παει,καλλιτεχνικος,δημιουρ γικος...και καποιες συνθηκες με εκαναν να αλλαξω...Με πληγωσαν ανεπανορθωτα και εγινα ρεαλιστρια,ωμη,χυδαια πολλες φορες,επιπολαιη.Ξαφνικα ομως νιωθω οπως παλια..ευαλωτη,φτερο στον ανεμο.Σαν το μυαλο μου να λεει ''αυτη εισαι μην το ξεχνας"...Θελω να φυγουν τα φαντασματα...απο τη ζωη μου.Με κουρασε ..και ειμαι ακομα στην αρχη.
είμαι πολύ καλύτερα.. η ακοή επανέρχεται το οίδημα υποχωρεί!!