Δεν μου λες , μνιμονιο , εχει παρει το φορουμ την κατω βολτα , η ειναι εντυπωση μου ( εκτος ολιγων εξαιρεσεων ) ? Αγγελος .
Printable View
Μακ γιατι το λες αυτο ...
Σου απαντησα Αγγελε.. Καταλληλως!
Δεν κρινω μονο Με Βαση και θεση τον δικο μου χαρακτηρα.
Οποιος θελει μπορει να περιηγηθει στον ιστοτοπο και να βρει μελη με κοινους προβληματισμους.
Το Φορουμ για ενεργα μελη και με συστηματικη προσβαση παιρνει την μορφη μιας "οικογενειας"... δεν βγαζουμε ακρη με ολους, δεν εχουμε καθε μερα κεφια, μπαινουν οι διαφωνιες στο τραπεζι.
Ο καθενας εχει δικαιωμα στο να υπερασπιστει τον εαυτο του. Ο καθενας εκφραζει πτυχες του εαυτου του.
Σκέφτομαι ότι ευτυχώς πρόλαβα και διάβασα ότι τις pro-edited εκδόσεις του θέματος επίπεδο στο φόρουμ και κατάλαβα πολλά...
παρτε τηλ κλειδαρα να γραψουμε σε κανενα θεμα χαχαχαχαχαχα
Μια γιουτουμπερ απο ολεσ αυτεσ που καταδεχονται να βγαλουν λεφτα απο το ιντερνετ
Με κοροιδευει πρωσοπικα εχω να τισ πω χεστηκα τι κανει αμα θελει να βγαλει λεφτα ετσι
Ασ βγαλει. Εγω δουλεια εχω κ δεν κατεδεχομαι να κανω δουλεια με λεφτα στο ιντερνετ
Για μενα ειναι τραγικο μαζι με την τηλεοραση αλλα ειναι η μονη λυση παντωσ εγω γελασα
Αν κ ηταν στυλ μπουλινγκ κι οχι αστειο την αλλη φορα ασ το κανει αστειο ετσι κι αλλιωσ εκει που την ειχα γραμμενη
Εκει την εχω κ τωρα χορτασαμε μπουλινγκ καντε κατι αστειο τωρα γ να μη σασ παρει κ σασ σηκωσει κι αμα
Σασ ξανακατεβασει θα ειστε πολυ διαφορετικοι
Αμι γιαμι κ κατι παπαρια την κανω διαφημιση παντου να δω τι θα κανει ασ το κανει αστειο τουλαχιστον αυτο μονο
Μάγκα μου της μουρλής γίνεται από τα flame wars, παλιά με χαλούσε όταν τα έβλεπα..... Τώρα πλέον γελάω, σταθερή αξία πάντως
οτι μου λειπουν καποια παλια μελη
Τα θέματα συζήτησης μπορούν πρακτικά να είναι άπειρα.Απο μια απλή συζήτηση μέχρι επιστημονική ανάλυση.πχ μπορεις να διαβάσεις ένα ποίημα και να ζητήσεις να γίνει ανάλυση για το νόημα που προσπαθεί να περάσει.για παράδειγμα
Σε περιμένω. Μη ρωτάς γιατί.
Μη ρωτάς γιατί περιμένει εκείνος
Που δεν έχει τι να περιμένει
Και όμως περιμένει.
Γιατί σαν πάψει να περιμένει
Είναι σα να παύει να βλέπει
Σα να παύει να κοιτά τον ουρανό
Να παύει να ελπίζει
Σα να παύει να ζει.
Αβάσταχτο είναι… Πικρό είναι
Να σιμώνεις αργά στ’ ακρογιάλι
Χωρίς να είσαι ναυαγός
Ούτε σωτήρας
Παρά ναυάγιο…
Eγώ δεν χαίρομαι όταν βλέπω να έχει κόσμο το φόρουμ.Δε χαίρομαι γιατί εδώ είναι μέρος όπου για να έρθει κάποιος υποφέρει.Και δε μου αρέσει να βλέπω ανθρώπους να υποφέρουν γιατί ξέρω πως είναι να υποφέρεις
Δεν νομιζω οτι φταιει αυτο , αdmforall , ειναι εμφανες οτι η κοινωνια μας , ειναι γεματη προβληματα , και οικονομικα πλεον , οχι μονο ψυχολογικα , απλα βλεπουν τα παιδια οτι δεν μπορουν να βοηθηθουν απο το φορουμ , εγω προσωπικα , αν και τραβολογιεμαι 10 χρονια με κτθλψη , δεν βγαινω με αλλους , εχω οικ. ανεση , ναι , αλλα δεν μπορω να χαρω τα χρηματα μου , δεν μου κανει αισθηση τιποτα , και δεν μπορει το φορουμ να με βοηθησει , βοηθιεμαι εχοντας καλες σχεσεις με κοριτσια κυριως , με πμ , με μειλ , λεμε τα σωψυχα μας , επικοινωνω τακτικα με πμ , με εναν αντρα , εξαιρετικο παιδι , 20τοσο χρονων , πολλα προβληματα , αλλα μαχεται , δεν το βαζει κατω , μπροστα σε αυτον , πολλα μελη του φορουμ δεν εχουν τιποτα απολυτως .................και με 4 κοπελες , η 5 μαζι με την μικρη , που τωρα τσακωθηκαμε ..............να χθες , ειπα σε μια νεα στο φορουμ να τηλεφωνηθουμε , ετσι , να τα πουμε , δεν την ηξερα καθολου , με πηρε , και μιλαγαμε 1-2 ωριτσες ................................
Ότι έφτασα στα 66 κιλά......
αυτο το σπαστικο που θες να κλάψεις και σταματαει στην μυτη όλο αυτο...και τελικα βουρκωνεις μεχρι και με μια διαφημηση και πάλι δεν μπορεις να κλαψεις...!!!!!! φφφφ!!!!
κριμα για τον καημενο τον παντελιδη... 32 χρονων παιδι...
Κριμα ηταν μονο 32 χρονων ο Παντελιδης.Δεν ακουγα την μουσικη του αλλα τον ηξερα γιατι εκανε θραυση! σχεδον ολοι ακουγαν τα τραγουδια του.
Σκέφτομαι ότι θα ήθελα κι εγώ να την είχα χάσει τη ζωή μου σε κάποια από τις παλιές απόπειρες...έτσι όπως είναι δεν την θέλω!
ειναι τοοοοοοοσο σπανιο ενας ανθρωπος να με κανει να γελαω. και να που τωρα χαζογελαω καθε λιγο και λιγακι σα μαθητριουλα :3
No Rest For the Wicked
Aυτο λοιπον δεν το καταλαβαινω ..........ο καημενος ο Παντελιδης .........σκεφτηκε κανεις τις δυο 20χρονες , που καθοταν διπλα του , και την πληρωσαν , με βαρια τραυματα , επειδη ο Παντελιδης , που ουτε μενδιαφερει ποιος ειναι ουτε τον ξερω , ο ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ , πηγαινε με 120 χλμ /ωρα , σε δρομο των 60 χλμ /ωρα ? κι εγω τρεχω με 220-230 χλμ/ωρα στην Εθνικη , αλλα με αμαξι των 300χλμ/ωρα , οχι με τζιπ , και ποτε , μα ΠΟΤΕ με συνοδηγο , εγω μπορει να θελω να σκοτωθω , η αλλη τι μου φταει ?.............................. υποκριτικη κοινωνια , τωρα , στις 18/2/16 ανακαλυψαμε οτι χανονται 1500 ατομα , απο τροχαια τον χρονο στην Ελλαδα.....................επειδη σκοτωθηκε καποιος , πως τον ειπαμε? .....................
.................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ........................................
Αυτη η μανια του Ελληνα να τα ξερει ολα και να κρινει και να μην βγαζει τον σκασμο μεχρι να αποφανθουν οι πραγματογνωμονες με ξεπερναει.. Επισης ποιος οδηγος δεν εχει κανει μαλακιες στον δρομο?Σχεδον ολοι.. αλλα οπου χρειαστει θα κανουμε τους κριτες!! Στην τελικη τι σημασια εχει αν εισαι μονος στο αμαξι και οδηγεις σαν τρελος ή με παρεα? Σεβεσαι περισσοτερο τους υπολοιπους οδηγους ή μηπως δεν μπορεις να πετσοκοψεις καποιον αλλο που θα βρεθει μπροστα σου?
Σεβασμος στον νεκρο οποιος και αν ειναι και οχι να τον δικαζουμε απο το ψυγειο που βρισκεται τωρα.
Aστοχος θα ελεγα ο συνειρμος σου..
Ξερεις οι μισοι οδηγοι ειμαστε εγκληματιες , μας λειπει οδηγικη παιδεια. Ποιος δεν εχει οδηγησει ψιλομεθυσμενος , ποιος δεν εχει χαζεψει στον δρομο στουκαρωντας τον μπροστινο του κλπ κλπ.. Περα ομως απο την δικη μας εγκληματικη αμελεια , υπαρχουν και αναπηροι δρομοι και εθνικες που τις πληρωνουμε στο επακρο.
Ειναι τεραστιο θεμα και δεν μπορει να συζητηθει σε 2 γραμμες ενος φορουμ . Οσον αφορα τον Παντελιδη ασε να βγουν τα πορισματα (οχι εσυ γενικα μιλαω) απο τους ειδικους και μετα τον καταδικαζετε .
Nεκρα επεσε στο φορουμ τελευταια .....................