Εμενα οποτε ερθει η βδομαδα μου θα ειναι εβδοδα μαγειρικης.
Printable View
Εμενα οποτε ερθει η βδομαδα μου θα ειναι εβδοδα μαγειρικης.
Ναι τους τα αφηνω διπλα στο κομοδινο ναταλια
Καλώς μας ήρθες Ναταλία!!!!!Που σουρτουκεύεις τώρα τελευταία ?
Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Μην ξεχάσεις να ψάξεις για τη μαναροφωλιά! :lol:Quote:
Originally posted by break
κορίτσια πάω λιγο τη σκυλιτσα βολτα κ ερχομαι!
Μπορεί να λέμε άντρες πεταμένα λεφτά κλπ αλλά ακόμα κ η σκυλίτσα μου ανακάλυψε τη μαναροφωλιά της:lol::lol::lol:
Κ ναι βρήκε γκόμενο τον Δία πήγε να την κουτουπώσει αλλά αυτή κυρία!!!!
Χουβαρντού μου εσύ!Quote:
Originally posted by eleni198621
Ναι τους τα αφηνω διπλα στο κομοδινο ναταλια
Να υποθέσω πως το ποσό κυμαίνεται ανάλογα με το βαθμό ικανοποίησης που παρείχαν;
Οχι, αυτά είναι μαθήματα που παραδίδω κατ'οίκον! :lol:Quote:
Originally posted by NADINE
Σωστή!Θέλεις δηλαδή να πεις πως μετά την εβδομάδα απενοχοποίησης της ʼβας θα ζήσουμε τη δική σου της αυτοπεποίθησης;Quote:
Και που μας έχουν δίπλα τους πολύ τους είναι! (Και αυτό ήταν ένα απόσπασμα από το προσεχές μάθημα αυτοπεποίθησης!) :lol: :lol:
Quote:
Χουβαρντού μου εσύ!
Να υποθέσω πως το ποσό κυμαίνεται ανάλογα με το βαθμό ικανοποίησης που παρείχαν;
Ανάλογα με τι λαλάγγι είχαν :lol::lol::lol:
Τσουπ πετάχτηκα και εγώ!
Πωπωπωπωωπω βλέπω πολυ μπούρου μπούρου και πολλά γελάκια! :lol:
Κατάλαβα...μαζί με το λαλαγγομασάζ...Σωστή!Δε δουλεύουμε τζάμπα!Quote:
Οχι, αυτά είναι μαθήματα που παραδίδω κατ'οίκον! :lol:Quote:
Σωστή!Θέλεις δηλαδή να πεις πως μετά την εβδομάδα απενοχοποίησης της ʼβας θα ζήσουμε τη δική σου της αυτοπεποίθησης;Quote:
Και που μας έχουν δίπλα τους πολύ τους είναι! (Και αυτό ήταν ένα απόσπασμα από το προσεχές μάθημα αυτοπεποίθησης!) :lol: :lol:
τι να πρωτοσχολιάσω δεν ξέρω :puzzled: έχω χάσει την μπάλα με εσάς!
Καλώς την Ναταλία μας! Καλέ καλέ μας έλειψες! ʼφησες την ʼβα στο πόδι σου και την έκανες με ελαφρά... είσαι καλά αγαπημένη μας;
Καλώς σας βρίσκω,κοκόνες!Νομίζω πως αποφάσισα να μετακομίσω κι έχω τρελαθεί να βλέπω αγγελίες.Χθες είδα λίγα σπίτια κι από κοντά.Quote:
Originally posted by giotaki
Καλώς μας ήρθες Ναταλία!!!!!Που σουρτουκεύεις τώρα τελευταία ?
Δυστυχώς κανένα δεν έχει τα προσόντα που θέλω κι απογοητεύομαι.Και να πεις πως είμαι απαιτητική;Τάχα τι ζητάω ο δόλια;Ένα καλό μπαλκόνι
Και λίγο ουρανό,όσο κάθομαι στο γραφείο μου κι επικοινωνώ με τις φίλες μου
Ειμαι large τι να λεμε.θα φταιει μαλλον το τεραστιο χαρτζιλικι μου.
Μπήκα για ένα γρήγορο γιατί σε λίγο θα βάλουμε ταινία... μην τα ρωτάτε παραγγελιά του άντρα μου τους Αθάνατους :crazy:, ελπίζω να βλέπεται και να μην είναι χάλι.
ʼβα μου σήμερα θα συμπλεύσω σε κύματα απενοχοποίησης, την έφαγα την σοκολατίστα μου και φλερτάρω και με την υπόλοιπη... και έφαγα και το πρασοχοιρινό :lol: εεεε σήμερα και αν την έχω κάνει ταράτσα! :lol:
....ακόμη όμως σκέφτομαι εκείνη την πίτσα σλουρπ τα σάλια μου τρέχουν και ας είμαι τίγκα!
Μα τι φτιάχνουν οι άνθρωποι!! Έπαθα σοκ με αυτό το πισινομπαλκόνι. Με βλέπω να κάνω κανά μήνα να βγω στο δικό μου το μπαλκόνι που είναι και μικρό.