Eli μου έχω ακούσει για τους Αθάνατους ότι έχει πολύ βία και πολύ αίμα. Ελπίζω να σας αρέσει.
Printable View
Eli μου έχω ακούσει για τους Αθάνατους ότι έχει πολύ βία και πολύ αίμα. Ελπίζω να σας αρέσει.
Elaki μου καλά να περάσεις με τον αντρούλη σου!!
Ναταλία μου δεν ζητάς πολλά καλή μου και εγώ λατρεύω τα σπίτια με μπαλκόνι και θέα, ίσως και εν καιρώ κρίσης να βρεις κάποιο σε καλή τιμή ;)
Σκέψου να είχες και μία τέτοια θέα.... :lol:
Θέλω κ εγώ τέτοιο μπαλκόνι !!!!! Να ρωτήσω λέτε το μηχανικό ή θα με περάσει για τρελή?
Εμένα πάντως κατά το "δε θα με προκόψετε" έτσι και αυτήν την εβδομάδα της απενοχοποίησης "δε θα με παχύνετε"! Κρατάω χαρακτήρα! Ελπίζω βέβαια σε λίγο να μην κρατάω σοκολάτα! :lol:
Φτου σου eli.ακου εκει μπηκα για ενα γρηγορο.
Καλή σινεθέαση,Ελάκι!Κι αν έχει πολύ αίμα και βία,που λέει κι ο Χουτζίνι,ένας λόγος παραπάνω
να σφιχτείς στην αγκαλιά του καλού σου και να κουρνιάσεις εκεί...κι ό,τι ήθελε προκύψει μετά!
Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Τζίνα μήπως είναι αυτή που κόβουν κεφάλια?
Είχε βγει περίπου πριν 9 χρόνια?
Μπα...αυτό το λίκνισμα του γοφού,για γκέυ μου κάνει!Quote:
Originally posted by Eli
Σκέψου να είχες και μία τέτοια θέα.... :lol:
ʼσε που δεν είμαι της λογικής φάτε μάτια ψάρια...Είμαι της απτικής σχέσης.
Μην ανησυχείς Γιωτάκι, ούτε που θα το καταλάβεις για πότε θα σε μπουζουριάσουνε και θα σε κλείσουνε στο Δαφνί! :lol:Quote:
Originally posted by giotaki
Θέλω κ εγώ τέτοιο μπαλκόνι !!!!! Να ρωτήσω λέτε το μηχανικό ή θα με περάσει για τρελή?
Ελλάκι γλυκό καλή διασκέδαση με τον αντρουλη σου κ καλό σου βράδυ!!!!!!!!!!!!!!!
Ευχαριστώ κορίτσια μου αν και έχω ένα έντονο προαίσθημα ότι μάλλον δεν θα μου αρέσει η ταινία αλλά θα δούμε, δεν έχω διάθεση για βίες και αίματα, αλλά να του κάνω το χατίρι. Θα πρέπει να παραχωρήσω και το Netbook για να την δούμε οπότε δεν μπορώ και να σας διαβάζω ....
Την είδες,Λίλα μου την ξετσίπωτη;Μα είμαστε κορίτσια της ξεπέτας εμείς;Quote:
Originally posted by eleni198621
Εμείς είμαστε δεσμός!Αχ...αλλού τρώει,αλλού πίνει κι αλλού πάει και το δίνει!
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:Quote:
Originally posted by eleni198621
μπήκα να σας ξεπετάξω Λιλάκι μου! :lol:
Όχι Έλενα, είναι ταινία που βγήκε στις 11.11.2011 και μοιάζει με τους 300 του Λεωνίδα αλλά με περισσότερη βία.Quote:
Originally posted by break
Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Τζίνα μήπως είναι αυτή που κόβουν κεφάλια?
Είχε βγει περίπου πριν 9 χρόνια?