Καλησπερα αλανια μου!!
Ελπιζω να ειστε καλα, ή εστω καλυτερα απ οτι ησασταν!
Σημερα θα ειναι μια υπεροχη νυχτα, μακαρι να ειχαμε ολοι καποιο ατομο για να τη ζησουμε μαζι.
Σας φιλω!
Printable View
Καλησπερα αλανια μου!!
Ελπιζω να ειστε καλα, ή εστω καλυτερα απ οτι ησασταν!
Σημερα θα ειναι μια υπεροχη νυχτα, μακαρι να ειχαμε ολοι καποιο ατομο για να τη ζησουμε μαζι.
Σας φιλω!
σκεφτομαι οτι αν αφησω το μουσι αξυριστο μεχρι τα χριστουγεννα θα εχω γινει σαν αγιος βασιλης. και δε με πειραζει καθολου μα καθολου. τα γκομενακια βεβαια δε γουσταρουν, αλλα who cares anyway. περασαν οι εποχες που καναμε πραγματα γι'αυτα. πλεον η φαση ειναι σ'οσες αρεσουμε και για τις αλλες δε θα μπορεσουμε.
παιδια καλησπερα,ειμαι νεο μελος και θελω καποια βοηθεια οσο αφορα το forum,πως μπορω να κανω δικο μου θεμα και να γραψω το προβλημα μου?
Θα επιλέξεις την κατηγορία στην οποία αναφέρεται το θέμα σου και σχετικά πάνω αριστερά θα βρεις ενα κοκκινο κουμπάκι που λέει "+ Δημοσίευση Νέου Θέματος".
Φαντάζομαι ενδιαφέρεσαι για την κατηγορία "Οικογένεια, σχέσεις, σεξουαλικότητα".
(Συγγνώμη είμαι λίγο προκατειλημμένος)
σε ευχαριστω παρα πολυ:)
Σκέφτομαι COSMOPOLITAN.
19 τρόποι να κανεις των αγαπημένο σου να σέρνεται.
Δεν κάνει τίποτα...χαρά μου κιόλας να βλέπω οτι η προκατάληψη μου έπιασε τόπο ! :P
Σκέφτομαι πόσο απεριόριστο είναι το σύμπαν...και η βλακεία!....
Σκέφτομαι και θέλω να το πω και να το βγάλω από μέσα μου, να μην κάνουν παράπονα μερικοί ότι οι γυναίκες είναι Σαλώμες και Δαλιδάδες και αυτές τους οδηγούν στο μοναχισμό! Αφού μόνο αυτές κοιτάνε και αυτές προσέχουν, τις συνεσταλμένες ούτε να τις φτύσουν... Τα θέλει μερικών ο πωπουδάκος τους!!!!!!!!!!!!
(ΑΑΑΑΧ! Ωραίο ξέσπασμα!!!!!!)