Καλα είμαι, ενταξει την παλευω :)
έχουν αρχίσει και μπαίνουν ορισμένα πράγματα στην σειρά οπότε μπορώ να χαλαρώσω λίγο
Printable View
Ρε παιδιά, εγώ σκέφτομαι να είχα λέει λιγότερα προβλήματα, περισσότερα λεφτά και ένα σπορ διθέσιο Ferrari να τρέχω στην παραλιακή... αλλά που τέτοια τύχη? Φαντασίωσεις....
νομιζω πως μερικα θεματα εδω μεσα εχουν ξεφυγει εξευτελιστικα. εχουνε μπερδεψει την ψυχολογια με καθετι.
Νομιζω οτι λεξεις κλειδια εχουν γινει το #στυση, #ψαχνω να μαμησω #ποσο συχνα το κανετε και με ποιες στασεις. Να φωναξουμε μια ειδικη σεξολογο να παρει θεση. Ποιος ειναι απο εμας εδω ειδικος να μιλησει για παρεκλισεις ; Βρισκω λογικα τα νηματα περι σεξουαλικοτητας οταν βολευει καποιους να ειμαστε μονο straight. Οχι δεν ειναι ολοι straight. Τωρα τα ξεκαρφωτα ερωτηματα που ουδεις μπορει να λυσει ή επαναλαμβανονται ξανα και ξανα εχουν γινει γραφικα.
Που ειστε ρε παιδια; εχουμε χαθεί τελείως
Μωρέ να χαίρεστε αν τα μόνα θέματα και προβλήματα είναι σεξ και γκομενικα και γενικά πιο ακίνδυνα, καλό είναι αυτό. Ίσως το καλοκαιράκι έκανε την ψυχολογία καλύτερη :)
Τώρα που θα μπει χειμώνας μας βλέπω όλους με τα μούτρα κάτω [emoji14]
Ετοιμαστείτε, βάλτε φούμο και αλεξίσφαιρα για τις μάχες :) (με την καλή έννοια)
Κι εμένα μου αρέσει. Και τα ρούχα που φοράμε ( άντρες γυναίκες) μου αρέσουν πιο πολύ, αλλά οι πιο πολλοί/πολλές θέλουν καλοκαίρι. Πάντα μου την έσπαγε, χαχα ρούχα, ζέστη ιδρώτας βρωμιά κόσμος κτλ
Βέβαια περιμένεις κατά Οκτώβριο να κάνει λίγο κρύο, Ελλάδα είμαστε.
Ναι και εγώ κάπως έτσι είναι.εντάξει ας μην έχει κρύο να μην έχει τόσο ήλιο και ζέστη. Να μπορώ να κυκλοφορησω σαν άνθρωπος. Με εβγαλε με το ζορι ο κολλητός να πάμε σε ενα πανηγύρι και μιλαμε δεν αντεχα απο την μποχα των ανθρώπων. Δυστυχώς εχω πολυ δυνατή όσφρηση
Δηλαδή μη κλάσει κανένας δίπλα σου, είσαι και νευρική τσαμπουκαλου, την έκατσε. Χαχα
Μη τα ξαναλέω , επαρχία και μάλιστα βόρεια, δροσιά με λίγους ανθρώπους, παράδεισος [emoji14]
Έλα πες την αλήθεια, δε σου τη σπάνε κι εσένα κάποιοι που μοιάζουν (ή προσποιούνται) κάπως άνετοι, σε ακουμπάνε χωρίς λόγο σχεδόν τρίβονται σα να μη το καταλαβαίνουν (όντως νομίζω δε το καταλαβαίνουν) σε λερώνουν ή σε πατάνε χαχα περνάνε και καλά (λογικό αφού αυτός είναι που ενοχλεί και δε τον ενοχλεί κανείς )
Σκέφτομαι να τυλιχτω με ηλεκτροφόρο σύρμα για να μη πλησιάζει κανείς χαχα