Φτου σας!Ειπα να μπω νωρις σημερα κ εσεις σημερα θυμηθηκατε ταινιες κ παρεακια?
Printable View
Φτου σας!Ειπα να μπω νωρις σημερα κ εσεις σημερα θυμηθηκατε ταινιες κ παρεακια?
ʼβα μου εμένα να δεις χαλάρωση που με έχει πιάσει από πάνω μέχρι κάτω τώρα που αδυνάτισα! :lol:Quote:
Originally posted by Ava
Επειδή άρχισε να με πιάνει μία χαλάρωση και δε θέλω να τη χάσω, θα σας καληνυχτίσω κι εγώ.
Τώρα που έδιωξες τον Μητσοτάκη από έξω σου προσπάθησε να τον διώξεις κι από μέσα σου. Καληνύχτα και καλή ξεκούραση. Φιλάκια.
Τζινα ο ξαπλωπουλος πρεπει να μας δινει και τον ιδιο μισθο.
Αυτή η χαλάρωση είναι δεδομένη.. Την άλλη παλεύουμε να πετύχουμε, την καλή!Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
ʼβα μου εμένα να δεις χαλάρωση που με έχει πιάσει από πάνω μέχρι κάτω τώρα που αδυνάτισα! :lol:Quote:
Originally posted by Ava
Επειδή άρχισε να με πιάνει μία χαλάρωση και δε θέλω να τη χάσω, θα σας καληνυχτίσω κι εγώ.
Τώρα που έδιωξες τον Μητσοτάκη από έξω σου προσπάθησε να τον διώξεις κι από μέσα σου. Καληνύχτα και καλή ξεκούραση. Φιλάκια.
Θα τον πετάξω έξω, τον παλιογκαντέμη, από τότε που σας τον κοτσάρισα, μαύρισε η ζωή μου! Ένα ένα τα βήματα... Τον έδιωξα από έξω μου, πάμε και για το διώξιμο από μέσα μου! Με την καθοδήγηση της δασκάλας Τζίνας!
Ξανακαληνύχτα σας!!
Ναι, Λίλα, τον ίδιο μισθό παίρνουμε, αυτόν με τα πολλά μηδενικά!
Αβάκι καληνύχτα και όνειρα γλυκά!!!!! Καλέ Γλαυκη εδώ είμαστε,εμάς δε μας παίζεις?
Αυτον ΜΟΝΟ με τα μηδενικα.δεν ξερω που να τα πρωτοξοδεψω.
Παιδια που να δειτε το γιο μου να ταιζει τη γιαγια σαν μωρο κ μετα να της βγαζει τη ρομπα κ να της φοραει το νυχτικο!Πραγματα που δεν πιστευα οτι θα δω ποτε!
Αβάκι καληνύχτα και όνειρα γλυκά!!!!! Καλέ Γλαυκη εδώ είμαστε,εμάς δε μας παίζεις?
Γιωτακι μου εσας δεν παιζω?Αλλα το Αβουλινι αλλιως χαρα μου εχουμε δεσμο!
Ναταλια με κερατωνεις ασυστολα κ ουτε το τηλ για τα ματια δεν σηκωνεις!
Μπήκα για ένα λεπτάκι, μόνο και μόνο για να σας στείλω και την αγαπημένη μου φωτογραφία. Δεν είναι καλό; Δεν είναι σκέτη γλύκα; Γελάει κιόλας, μια σταλίτσα!
Χαμογελαστές, αθώες καληνύχτες!
(μετά τις κολασμένες)...
Γλαύκη οι άντρες έχουν ευαισθησίες αλλά είναι εγωϊστές και δεν θέλουν να το δείχνουν.Quote:
Originally posted by Γλαύκη
Παιδια που να δειτε το γιο μου να ταιζει τη γιαγια σαν μωρο κ μετα να της βγαζει τη ρομπα κ να της φοραει το νυχτικο!Πραγματα που δεν πιστευα οτι θα δω ποτε!
Χαρα μου καλο υπνο!Παρε ενα φιλακι κ μια μεγαλη μεγαλη αγγαλιτσα!
Απίθανη η φωτογραφία σου ʼβα. Πολύ αισιόδοξη! Σε αυτήν την ηλικία δεν κοιταζόμουν στον καθρέφτη αλλά κάπως έτσι πρέπει να ήμουν κι εγώ όταν γεννήθηκα! :lol: :lol:
Ξεμεινα απονμπαταρια.καληνυχτα τσουπρες.