Σαν τι δηλαδή?
Εσύ τι έκανες σήμερα που σε έκανε να το πεις αυτό?
Printable View
Σαν τι δηλαδή?
Εσύ τι έκανες σήμερα που σε έκανε να το πεις αυτό?
Μάλιστα! Ελεφαντάκι, το κείμενό σου είναι μιά νίκη της βούλησης για ζωή επάνω στη μιζέρια.
Θέλω να επαναλάβω για πολλοστή φορά πως δεν είναι οι συνθήκες που μας καθορίζουν. Εμείς αποφασίζουμε πώς θα αντιδράσουμε, αν θα διαχειριστούμε μιά αρνητική κατάσταση με ενοχή, απελπισία, ηττοπάθεια, ή αν θα ορθώσουμε το ανάστημά μας και θα απαντήσουμε με ένα χαμόγελο...
σιγουρεύτηκα...
το σύμπαν δεν θέλει να βγαίνω απ το σπίτι μου....
Δώσε!!!!!!!!!!!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=mJOyRRtrXNo
Σκέφτομαι πως χαρίζουμε χρόνο απ τη ζωή μας σε ανθρώπους, σε σχέσεις και σε φίλους
και τις περισσότερες φορές, τελικά δεν έχουμε γνωρίσει ουσιαστικά τον άνθρωπο που έχουμε απέναντί μας.
Πόσο συχνά μιλάμε για συναισθήματα, για φόβους και για τις σκέψεις μας;
Άλλοι τις γράφουμε και τις θάβουμε στα ντουλάπια μας κι άλλοι απλά τις θάβουμε μέσα μας...
Πόσο πιο απλές θα μπορούσαν να είναι οι ανθρώπινες σχέσεις;
Και πόσο χρόνο ακόμα θα πετάξουμε μέχρι να αρχίσουμε να της ζούμε ουσιαστικά;
Και τελικά, πόσο σωστά τα λέει:
People talking without speaking
People hearing without listening
People writing songs that voices never share
And no one dared
Disturb the sound of silence
Leda, άγγιξες ευαίσθητη χορδή... Κι εγώ τα ίδια σκέφτομαι τον τελευταίο καιρό. Ακριβώς τα ίδια όμως...
και τελικά που καταλήγεις;
συμφωνω οτι μεχρι ενα σημειο εμεις αποφασιζουμε πως θα αντιδρασουμε, αλλα το περιβαλλον παντα μας επηρεαζει γιατι δυστυχως παραμενουμε ανθρωποι. αν δε το πιστευεις δοκιμασε να βαλεις φωτια στο δωματιο που εισαι και να κατσεις με ψυχραιμια σαν να μη συνεβη τιποτα, θα δεις που στο τελος θα παθεις αναθυμιαση, αν δε καεις ολοκληρος.
αλλο παραδειγμα, μπορει να δουλευεις σε ενα ωραιοτατο γραφειο με ψηλο μισθο, ομως οι συναδερφοι να σου κανουν τη ζωη κολαση. και τελικα τη πρωτη μερα θα χαμογελασεις, τη δευτερη πιο λιγο, τη τριτη λιγοτερο, στο τελος θα παραιτηθεις ή θα σε απολυσουν γιατι δεν αποδιδες καλα.
αυτου του ειδους τα προβληματα που λεει το ελεφαντακι ειναι χρονια, δε διαρκουν μια στιγμη να πεις παει περασε. ειδικα ετσι οπως εχει γινει ο κοσμος σημερα, μπορει καποιος να τα εχει βρει με τον εαυτο του, αλλα ολοι οι υπολοιποι γυρω του να μην ειναι καλα, οποτε παλι χαμενος θα παει.
Ότι θα ήθελα να νιώθω πιο χαρούμενη...αυτή η κακοδιαθεσία μ' έχει κουράσει...
δν θελω να σκεφτομαι!!!................ αυτο σκεφτομαι
δν ειμαι στο παρον πια!!! ταξιδευω στο παρελθον κ στο μελλον!
θελω να νιωσω τν πραγματικο μου χωρο... να γειωθω!!!
πως???