Μπα Μακ Γιωτ μου ξεγελάει η εμφάνιση... ήταν μεγάλος ΜΑΚΑΚΑΣ!
Printable View
Μπα Μακ Γιωτ μου ξεγελάει η εμφάνιση... ήταν μεγάλος ΜΑΚΑΚΑΣ!
Ας όψονται τα προσόντα του αλλιώς σιγά να μην τον ανεχόμουν για 2 χρόνια, ήταν κάφρος πολύ σε κάποια θέματα και ειδικά στο θέμα των κιλών... θυμάσαι σας τα είχα πει πόσο άσχημα μου φέρθηκε! Μεγάλος παπάρας!
αααα αυτός είναι ο απαράδεκτος ο τύπος! Βρε ξουτ!
Α, αυτός ήταν ο μεγαλοπαπάρας!
Όσοι προλάβατε τον Μακάκα είδατε τον αποσύρω στα αζήτητα! :lol:
τουμπανο ο πρωην.
Ελενάκι τούμπανο ναι, αλλά όσο μεγάλο κεφάλι είχε τόσο μικρή ήταν η χωρητικότητα του σε εγκέφαλο οπότε τι να τον κάνεις;; :lol: ʼσε να τον χαίρονται άλλες, εγώ γλίτωσα πάντως!
η καρυδοπιτα αναβαλλεται διοτι η μητηρ φωνασκει οτι φτιαχνω γλυκα για να μου περναει η ωρα χωρις να τα τρωω και στο τελος καταληγει να το τρωει αυτη και παχαινει.οποτε θα φτιαξω τυροπιτα χωρις φυλλο για να χρησιμοποιησω κανενα αυγουλακι.
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:Quote:
Originally posted by eleni198621
η καρυδοπιτα αναβαλλεται διοτι η μητηρ φωνασκει οτι φτιαχνω γλυκα για να μου περναει η ωρα χωρις να τα τρωω και στο τελος καταληγει να το τρωει αυτη και παχαινει.οποτε θα φτιαξω τυροπιτα χωρις φυλλο για να χρησιμοποιησω κανενα αυγουλακι.
Καλέ, τώρα τελευταία μόλις μπαίνω πάνω σε πρώην κ λαλάγγια πέφτω !!!!!Τυχαίο?Δε νομίζω !!!!!Σας άφησα νωρίς γιατί πήγα κ κουρεψα το κουκλάκι μου!!!!!Πάντως το κομμωτήριο ήταν γεμάτο παρά την κρίση!!!!!
Πάντως πάντα είχα μία κλίση προς τους μελαχρινούς, αρρενωπούς άντρες, και ο πιο πρώην από αυτόν πάλι μελανούρι ήταν αλλά μισή ριξιά! :lol:
Τελικά ο τρίτος που λένε είναι και ο καλύτερος και μελανούρι, και καλή καρδιά και σε νορμάλ ύψος και έτσι τον παντρεύτηκα! :lol:
Θα σας βάλω κι εγώ τώρα μία ενός μαλακοπρώην. Eli είναι αυτός με την στάση Κολιάτσου αν θυμάσαι!
κορίτσια , το πήρα απόφαση, θα την αγοράσω την προσφορά των 69 ευρώ γυμναστήριο για όλο το 2012 και θα παω! Μια φίλη μου μένει και πολύ κοντά στο γυμναστήριο και την ψήνω να γραφτεί και εκείνη οπότε να προσπαθούμε μαζί! Αν έχει και ζούμπα, πολύ θα το χαρώ γιατί με τόση διαφήμιση από το Ελάκιον και το Κατερινάκιον, έχω πάθει πλύση εγκεφάλου, θέλω να ζουμπιαστώ και εγώ!
ΜακΓιωτ είναι πολύ ελκυστική η συγκεκριμένη προσφορά για μία ΜΑΚ! :lol:
Αν καταφέρεις να πείσεις την φίλη σου τότε θα είναι τέλειαλ, με παρέα είναι πολύ πιο εύκολο να καθιερώσεις το γυμναστήριο!!! Μιλάω από προσωπική πείρα ;)
ʼντε Τζίνα βάλε και τον δικό σου τον Μακακοπρώην!
Γιώτα μακάρι να έρθει και η φίλη σου γιατί έτσι θα παρακινεί η μία την άλλη και δε θα βαριέσαι. Καλή αρχή.