οσο περισσοτερο τρωει καπιος τοσο πιθανοτερο ειναι να μην εχει μυαλο και γενικοτερα τα εχω ακουσει αυτα πολες φορες στο παρελθον οταν δε μιλαγα καν αλλα τωρα που μιλαω θα ελεγα οτι ο υλιστικος πλανητης δε με ενδιαφερει γιατι ειναι ασημαντος για τα δικα μου μετρα δε προκειται να φοβηθω τιποτα και κανενα δε προκαιται να προσαρμοστω σε τιποτα εκτος αν υποκριθω οτι προσαρμοζομαι επειδη ετσι με βολευει εκεινη την ωρα οπως εκανα στο παρελθον παριστανοντας οτι εφταιγα εγω μη πιστευοντας λεξη απο οσα ελεγα
δε με ενδιαφερει αν με μισησουν αφου τα παντα εξαρτωνται απο μενα εκτος αυτου εγω ειμαι σε μονιμη θεση αμυνας ενω αυτοι σε μονιμη θεση επιθεσης που νομιζουν οτι την εχουν κανει αορατη επειδη υποτιθετε δε τη βλεπω οπως φανταζονται
το πολεμο τον αρχισαν οι ιδιοι νομιζοντας οτι θα με κανουν οτι θελουν θα μου πουν αυτοι τι θα φαω και τι θα πιω τι θα δω τι θα σκεφτω που θα παω και τι θα κανω στην συνεχεια εξαγριωθηκα εντελως και εγινα αγνωριστος και εδειξα την πληρη αρνητικοτητα μου
αν γινα ευκολη λεια δε ξερω αλλα και ετσι να ειναι θα περιμενω τη σειρα μου για να μηλισω τελευταιος οποτε αυτο δε συμφαιρει σαν ιδεα.:confused: