ʼβα εμένα δεν μου άρεσε το ντύσιμό του ποτέ γιατί δεν μου αρέσει το κουστούμι στον άντρα γενικότερα. Προτιμώ τα δερμάτινα και τα τζιν. Όσο για το μουσάκι του ήταν σαν ξάδερφος του Μπιν Λάντεν!
Printable View
ʼβα εμένα δεν μου άρεσε το ντύσιμό του ποτέ γιατί δεν μου αρέσει το κουστούμι στον άντρα γενικότερα. Προτιμώ τα δερμάτινα και τα τζιν. Όσο για το μουσάκι του ήταν σαν ξάδερφος του Μπιν Λάντεν!
Η αδερφή μου είναι πολύ της φύσης κι όταν είναι στενοχωρημένη παίρνει το αυτοκίνητο και πάει μόνη της στο βουνό και κάθεται με τις ώρες. Εγώ φοβάμαι βέβαια να είναι μόνη της στα βουνά και στα λαγκάδια και την παίρνω κάθε τόσο τηλέφωνο! Ο πρώην της δεν είχε καμία σχέση με τη φύση και την αγάπησε μέσα από την αδερφή μου.
Αβα ανυπομονώ να ακούσω για ποιό λόγο θα γκρινιάξεις αυτές τις 3 μέρες χαράς! Δε μπορεί κάτι θα βρεις εσύ!:lol:
Καλέ Τζίνα, στη δεύτερη φωτό είστε σαν Εσταυρωμένοι, Θεέ μου σχώρα με! Τα χέρια πίσω, το κεφάλι γερμένο στο πλάι, τι παριστάνατε;
Όσο για το κουστούμι, μου αρέσει και πολύ μάλιστα, αλλά το θέλω καλόγουστο (όπως και τη γραβάτα). Αλλιώς ας λείπει καλύτερα..
ʼρχισα να πιστεύω στη θετική σου ενέργεια.. ʼρχισα να λέω μέσα μου πως δεν είναι μόνο για να κάνουμε χαβαλέ, αλλά ισχύει στ' αλήθεια! Χθες, μόλις έφυγα από εδώ, πήγα για ύπνο, αλλά.... Σηκώθηκα, η νυχτερίδα, έκανα ένα ζεστό μπάνιο και ξαναξάπλωσα. Τότε άρχισα να σκέφτομαι, εκτός από τα βάσανά μου κι εσάς. Σκέφτηκα ότι μου είπες να διώξω τη Μητσοτακίλα και από μέσα μου. Είπα, εν γνώσει μου αφελώς, την έδιωξα από το pc μου, θα φύγει κι από μέσα μου.. Κοιμήσου τώρα και αύριο αρχίζεις δουλειά.. Σήμερα όλα μου πήγαν πρίμα. Τυχαίο; Δε νομίζω...
ʼβα σε φαντάζομαι με το βίντεο κλιπ που έβαλες να πετάς το ταγιέρ, να λύνεις τον αυστηρό σου κότσο, να καβαλάς το φωτοτυπικό μηχάνημα και να ανεμίζεις τα μαλλιά σου :lol::lol::lol::lol::lol::lol:
ʼβα στη φωτογραφία μόλις μας έχει εκτελέσει το εκτελεστικό απόσπασμα των Ες Ες! Χαίρομαι που σου πάνε όλα πρίμα, μην ξεχνάς, θετική σκέψη έδωσες θετική ενέργεια θα λάβεις!
Μόνον ο κότσος ισχύει.. Ταγέρ; Last year! :lol:
Πάντως έχεις δίκιο που με φαντάζεσαι ξεσαλουά! Με πέτυχε ο παρενοχλητής στα κέφια μου και μέχρι παρέα του έκανα για κανα δεκάλεπτο! Με κάλεσε και πήγα (να δει τη γλύκα).. Μου λέει, καφέ; Όχι καλέ, βάλε κάτι πιο δυνατό! Μου έβαλε ούζο. Τόσο λίγο; Ρώτησε; Τόσο, τόσο, δεν θέλω να κάνω κατάχρηση του χρόνου σου, μια γουλίτσα μόνο για το καλό και για να μη με λες ακατάδεχτη.. Το έπιασε το μήνυμα! Του είπα πόσο τον εκτιμώ ως άνθρωπο, πόσο τον ευχαριστώ που σεβάστηκε τις δύσκολες ώρες μου και δε με ενόχλησε αυτή την εβδομάδα και μου είπε ότι είμαι φίλη του και ότι και αυτός με εκτιμά. Ήπια τη γουλιά μου, του χαμογέλασα, τον ευχαρίστησα, του ευχήθηκα καλό Σαββατοκύριακο, του τόνισα ότι και η άλλη εβδομάδα προβλέπεται δύσκολη και έφυγα. Μέχρι και αυτό τακτοποίησα!
ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΕΔΩΣΕΣ, ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΘΑ ΛΑΒΕΙΣ
ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΕΔΩΣΕΣ, ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΘΑ ΛΑΒΕΙΣ......
Επί 7, όσα και τα θαύματα του κόσμου! Δεν το ξεχνώ Τζίνα!
Μπράβο ʼβα. Πολλές φορές εισπράττουμε από τους άλλους αυτό που εκπέμπουμε εμείς οι ίδιοι. Επειδή ήσουν ήρεμη αυτήν την φορά δε σε έφερε σε δύσκολη θέση. Μου έχει τύχει κάποιες φορές στις δουλειές που εργαζόμουνα να υπάρχουνε στραβόξυλα που σε εμένα όμως φαίρονταν καλά και με ρωτούσαν οι υπόλοιποι πως γίνεται αυτό!
:lol: :lol: :lol: 20 με τόνο!!! Να δώσεις τις σημειώσεις σου να τις αντιγράψει η Γλαύκη μήπως μελετήσει κι αυτή λίγο τώρα το Σαββατοκύριακο! :lol:Quote:
Originally posted by Ava
ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΕΔΩΣΕΣ, ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΘΑ ΛΑΒΕΙΣ......
Επί 7, όσα και τα θαύματα του κόσμου! Δεν το ξεχνώ Τζίνα!
Πάω βόλτα στην κουζίνα μου να φτιάξω τίποτα ;)
Δασκάλα μουυυυ! (κατά το ομορφάντρα μου)...
Θα της τις δώσω, οπωσδήποτε, γιατί δεν περνάει και λίγα το κορίτσι..
Αλήθεια, πότε θα παραλάβεις εσύ τη σκυτάλη; Ανυπομονώ να έχουμε την (Ε.Θ.Ε.) Εβδομάδα Θετικής Ενέργειας! :love:
Και για την ΜακΓιωτ για να της ανοίξω την όρεξη ή για να την τρομάξω και να φύγει τρέχοντας :lol:
Αυτά κάνουμε στην Ζούμπα!
http://www.youtube.com/watch?v=7p3aR...eature=related
Ε.Θ.Ε.!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Σ'ευχαριστώ γιατί μόλις βάφτισες τη δική μου εβδομάδα!
Eli όπως το είπες, να φτιάξεις τίποτα! Έχεις φαγητό από εχθές! Μακριά από την κουζίνα, να κάνεις δρομολόγιο Μπάνιο - Σαλόνι Σαλόνι - Μπάνιο! :lol:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:Quote:
Originally posted by Ava
Αλήθεια, πότε θα παραλάβεις εσύ τη σκυτάλη; Ανυπομονώ να έχουμε την (Ε.Θ.Ε.) Εβδομάδα Θετικής Ενέργειας! :love: