Originally posted by interappted
Quote:
Originally posted by Sofia
Quote:
Originally posted by interappted
κ κατι αλλο που θελω να συμπληρωσω παλι μεσω του γιου μου για την αδικια
εκει να δεις kassi που βλεπεις παιδια πλουσιων να σταζουν την εξηνταρα γιατι μενουν στο Πανοραμα κ η μοδα προσταζει ψυχοθεραπεια κ το γιο μου να πηγαινει 2 χρονια για να μαθει να αντιμετωπισει το θανατο του πατερα του κ να \"προχωρησουμε\"με οσο το δυνατο λιγοτερα τραυματα!
ποιο δικιο κ πιο αδικο????????
σκατα μετα συγχωρησεως
Ιωαννα πώς ξέρεις οτι αυτα τα παιδακια κανουν ψυχοθεραπεια επειδη το επιτάσσει καποια μοδα? εννοώ οτι κανεις δεν μπορει να ξέρει τί τρεχει στο σπιτι καποιου άλλου, πέρα απο το δικο του.
Καταλαβαινω οτι το αγοράκι σου που ειναι τοσο γλυκο εχει περάσει πολλα αδιαμφισβήτητα, ειλικρινα θαυμάζω το πεισμα σου κ την αγωνιστικοτητά σου, ομως μπορει να περναει κ καποιος άλλος δύσκολα. Κι αυτο δεν μπορει να το ξέρει κανενας παρα μονο αυτος ο άλλος. Με περισσοτερα ή λιγοτερα χρήματα.
Οσο για τη μοδα της ψυχοθεραπειας δεν ξέρω πράγματι αν υπάρχει. Ισα ισα που εγω βλέπω απο πολύ κοσμο να αντιμετωπιζεται ως κάτι γραφικό- τουλάχιστον.
παλια ισως ηταν γραφικο τωρα επιμενω να λεω οτι ειναι για μερικους μερος τις ελιτ!δυστυχως εκει που περιμενω να βγει απο τη συνεδρεια ο Θανασακης ακουω πολλα
.......
κ εχω το καταλληλο iq να καταλαβω τι στο καλο τους οδηγησε στον παιδοψυχιατρο!
κ να ξερες τι ακουω!!!!!!
μου ερχεται να πω να βροντοφωναξω βρε αι σικτιρ το παιδι μου εχει προβλημα κι εσυ ακουμπας 60 ? γιατι το παιδι σου δεν καθεται να μαθει πιανο??????κ γιατι στις κοινωνικες εκδηλωσεις το πενταχρονο κλαει κ θελει να φυγει???
α ρε Σοφια θα σε παρω μια μερα μαζι μου αν θες κ θα δεις!
το πιο σοβαρο που ακουσα ειναι για να καταλαβεις για μαθητη που δεν μπορει λογω υπερκινητικοτητας να κατσει στην ταξη
οκ αυτο ειναι προβλημα!αλλα τα αλλα ειναι αμερικανοφερμενη μοδα!