-
Ευχαριστώ για το ξεμπρόστιασμα φλυαρίας,αλλά τι είδους πάρτυ είναι αυτό χωρίς ένα απεριτίφ,ένα φοντάν,κατιτίς τέλος πάντων;
Μην εντυπωσιάζεστε,αγαπητή μου βελοδείχτρα,από την ποσότητα.Η ποιότητα κάνει τη διαφορά!ʼλλωστε από ποσότητα καταλήξαμε
εδώ που καταλήξαμε...Αφήστε που αν κρίνουμε από μέλη άλλων φόρουμς ούτε καν αυτήν την ποσότητα δε διαθέτουμε...Τζίφος κι εδώ!
Να μου δώσετε μια τιμητική πλακέτα για τη βιβλιοθήκη μου ως σχολιομπουρδουκλώστρα,απο� �ροσανατολίστρα,ασχετοθεμα νοίχτρα,
επιπεδορίχτρα,αποτυχοδιαι� �οποιούσα,παχαιναντιναδυνα τίστρα,ουραχώστρα όπου δε με σπέρνουν κλπ,κάπως να το καταλάβω...
Αλλά το νούμερο 3048(ούτε καν το 31328 του Βενέζη δηλαδή)τι να φτουρήσει;Τεσπα,anyway και whatever,ευχαριστώ για την τιμή,που μου κάνετε
και στο σημείο αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω --->μισό ν'ανοίξω τις σημειώσεις μου...δεν περίμενα τη διακριση αυτή,βλέπετε...
-
-
ʼντε να πω μια καλημέρα, αν και σημερα είμαι πολύ απογοητευμένη. Έκανα τη μεγίστη βλακεία και ζυγίστηκα σημερα το πρωι και με εδειξε +400, αυτά δηλαδή που ειχα χασει με αυστηρη δίαιτα 15 ημερών. Και όλα αυτά μετά από 18 χιλιομετρα που περπατησα στη φυση το Σαβ/κο και κολύμπι 2 ώρες την Κυριακή. Για να μη πω για τις ελαφριες σαλατες και τα φιλετα κοτοπουλα που ετρωγα και αυτες τις ημέρες. Ειλικρινά δε ξέρω τι συμβαινει με το μεταβολισμό μου.........Έχω αρχισει να κουραζομαι.....ʼχ λιγο λιγο να εχανα, έτσι για να βρω το κουραγιο να συνεχισω...
-
Όχι "άντε να πω μια καλημέρα"και μάλιστα στις 10:43 κι ενώ δε μιλάμε για τα ρεπό καλημέρας τα Σαββατοκύριακα!
Καταλαβαίνω την απογοήτευση σου,αλλά εδώ είναι το κομβικό σημείο,που θα φανεί η αποφασιστικότητα μας!
Αν δεν υποσιτίζεσαι(αν δηλαδή παίρνεις τα συχνά μικρά γεύματα,που ενεργοποιούν το μεταβολισμό)και συνεχίσεις
να προσέχεις τη διατροφή σου και ν'ασκείσαι είναι μαθηματικά βέβαιο πως θα φύγουν τα ρημάδια από πάνω σου.
Κι αν σε τρελαίνει το ζύγισμα,κοψ'το ή περιόρισε το στη μία φορά το μήνα!Ή δες την όλη προσπάθειά όχι ως απόπειρα
αδυνατίσματος,αλλά ως μεταστροφή στις καλές συνήθειες φροντίδας του οργανισμού σου.Διατρέφεσαι υγιεινά,ασκείσαι,
είσαι σε φόρμα και σε καλύτερη διάθεση και θα έρθει και το ποθούμενο ως αναπόφευκτη συνέπεια.Ας ξεκολλήσουμε επιτέλους
από τα γραμμάρια!Δεν είμαστε χοιρομέρι στον χασάπη(1.200 να το αφήσω ή να το κόψω;)Υποκλίνομαι που είσαι
μια σκληρά εργαζόμενη ελληνίδα μητέρα και σύζυγος(αν ήσουν γερμανίδα δε θα έλεγα το ίδιο)που παρά το απαιτητικό
καθημερινό πρόγραμμα,βάζει μέσα και το περπάτημα,προφανώς μαγειρεύει και για τους άλλους και χωριστά για κείνη,
κι αυτό το κάνει ανελλειπώς παρά την κούραση,την πιθανή απογοήτευση,την αίσθηση πως παλεύει μάταια κόντρα στο κύμα.
Εγώ που είμαι μια άεργη μόνη συνομήλικη σου και δε βρίσκω χρόνο,ενέργεια,διάθεση για τίποτα από αυτά,σε θαυμάζω
και δεν έχεις κανένα δικαίωμα να μου κλονίζεις το πρώτυπο μου!Κανόνισε την πορεία σου!Όχι τώρα που θα γίνει το απίστευτο
και θα ξεκινήσω κι εγώ(τρομάρα μου!)να στερηθώ την χαρούμενη καλημέρα,που σηματοδοτεί ανάλογο υπόλοιπο ημέρας!
Χαμογέλα μου και συνεχίζουμε λες και το συνταρακτικό νούμερο των 400 γραμμαρίων δε μας έκοψε τα πόδια ποτέ!
ʼσε που δεν τα πήρες τα γραμμάρια αυτά και στο επόμενο ζύγισμα θα το διαπιστώσεις.Πάντως και λογικά να το σκεφτείς,
δε γίνεται 84 κιλά και 600 γραμμάρια να πτοηθούν από τα 400,από το ένα διακοσιοστό τους και βάλε δηλαδή!Έλα τώρα!
-
-
Ax Ναταλάκι μου... βάλσαμο τα λόγια σου!!! Για κείνη την βαρια "αντε να πω μια καλημερα", πάρε τώρα μια γλυκιά και τρυφερή Καλησπέρα και να σου πω οτι τουλάχιστον μέχρι τον Οκτωβριο θα στερείσαι την καλημέρα μου τα Σαβ/κύριακα. Τα ωραιότερα μπάνια τα κάνεις στην Κρήτη μέχρι τέλος Οκτωβρίου...οπότε σπάνια χαλαλίζουμε Σαβ/κύριακο και δε βγαίνουμε εκτός πόλης. Ανεβασα τη ζυγαρία στο πλυσταριό και θα πάω να την συναντήσω την Παρασκευή... ίσως και αργότερα, δε ξέρω ακόμη. Φιλάκια!!!!
-
:) Έτσι να σε ακούω,πριγκίπισσα μου!Ή έστω όποτε σε παίρνει από κάτω γρήγορα να μου επανέρχεσαι!
Κι αφού είπαμε σήμερα την καλημέρα μας και την καλησπέρα μας,ας πούμε τώρα και την καληνύχτα μας
με τον πιο αγαπημένο μου πίνακα,να κλείσει όμορφα η μέρα αυτή κι αύριο τα λέμε και πάλι με το καλό!Φιλάκια!
-
Καλημέρα αγάπες μου!!! Καλό φθινόπωρο να έχουμε και καλό μήνα!!! Σήμερα είναι μια πολύ σημαντική μέρα. Ξεκινάμε όλες μαζι δυναμικά. Σας φιλώ και θα τα πουμε αργότερα. Μου λείψατε
-
Πρωτοχρονιά, πρωτοχρονιά, ευχές, κάρτες, αλλα κίνηση δε βλέπω!!! Πού είστε καλέ όλες; Για δώστε το παρόν, σας παρακαλώ. Σας περιμένω.
-
Καλημέρα,καλή πρωτοχρονιά,καλό μήνα,καλό φθινόπωρο και καλά μυαλά!
Η υψηλοτάτη μου μιλά σε πληθυντικό αριθμό-αριθμό ευγενείας,γιατί τελευταία
εδώ μέσα έχουμε μείνει"εσύ κι εγώ,εγώ κι εσύ,μόνοι πάνω στη γη...ωωω...μόνοι στη γη!"
Σιγά μην παρακαλέσουμε κιόλας να δώσουν το παρόν!Μήπως να τις πάρουμε και τηλέφωνο,
να τις στείλουμε μηνύματα,να πέσουμε στα γόνατα τους να τις εκλιπαρήσουμε να γυρίσουν;
Ε!Όχι!Εγώ τουλάχιστον δεν το επιτρέπω στην αξιοπρέπεια μου αυτό!Δε θα έπεφτα ποτέ τόσο χαμηλά!
ʼσε που με πονάν και τα γόνατα και μετά χρειάζομαι γερανό να με ανεβάσει επάνω!Μια χαρά είμαστε
εσύ κι εγώ στο τρυφερό τετ α τετ μας!Εκτός αν δε σου είμαι αρκετή...Κάποτε πάντως σου ήμουνα...
Μήπως περνά και η δική μας σχέση κρίση και δεν το έχω αντιληφθεί;(εδώ βουρκώνω και ρουφώ μύτη)
-
Αγαπημένη μου, γιατί σου περνάνε τέτοιες σκέψεις από το μυαλό; Κρίση... άκου εκεί κρίση;;;
-
:) Και θα είμαι πάντα-σνιφ-το κοριτσάκι σου και δε θα -σνιφ,σνιφ-χωρίσουμε ποτέ και θα μ'αγαπάς-σνιφ-για πάντα;Ως τον ουρανό;
-
-
Οποία γλωσσοδιάρροια,ακριβοθώρη� �ε βασιλιά της Λακωνίας!
Υπάρχει περίπτωση ν'ακούσουμε απ'τα χείλη σου και άμα είσαι καλά ή τζάμπα κρέμομαι;
-
για δες στα μηνυματα σου εχω στειλει κατι απο χθές το βράδυ....