Αχ πόσο μου λείψατε .... δεν λέγεται....
Και εγώ ψηφίζω σε ανάρτηση φώτο Νονάς!! Αλλά θέλω και μαμάς!! ΄Η έστω αποστολή με mail μιας που η γαιδούρα δεν καταφέρνω να ανεβώ...
Πενάκο μου θα σε πάρω μετά την βάφτιση γιατί τώρα υποθέτω θα τρέχεις με τις τελευταίες εκρεμμότητες.Ευτυχώς που ένας καλός μου άγγελος με ενημέρωσε για την εφεύρεση του τηλεφώνου και έτσι θα καταφέρω να σε πάρω.
Ναταλία και Πένυ είστε πολύ καλές.Και το καλύτερο είναι ότι είστε αληθινές!! Σας ευχαριστώ από καρδιάς για τα λόγια σας. Με κάνουν να θέλω να γίνομαι καλύτερη. Σας ακούω σπανίως αλλά σας ακούω δυνατά. Θλίβομαι μόνον γιατί είστε μακρια.. Μου έχετε λείψει και οι δύο..( ακούς Ναταλίτσα??)
Πένυ μου εύχομαι να σου ζήσει η τριανταφυλλένια σου!!!! Να είναι γερή, ευτυχισμένη και να έχει πάντοτε ότι ποθεί η καρδούλα της. Και αυτή και η αδελφούλα της !! Να τους δώσεις ένα μεγάλο φιλί από μένα!!
Ναταλάκι μου πάντα άξια!!!! Ευχομαι η μικρή να είναι το τυχερό σου γούρι και όλα να γίνουν όπως τα θές με υγεία πάνω απ΄όλα!! υγ. το κινητό μου είναι πάντα φορτισμένο και τα άκρα μου σε ετοιμότητα. για να κατεβαίνουμε προς τα κάτω λέμε..
Φιλιά σε όλες τις αιθέριες υπάρξεις του φορουμ τούτου!!!