πρεπει τελευταια φορα που τον ζυγισα ηταν σχεδον 6 κιλα αλλα τωρα μου φαινεται οτι εχει χασει το χρυσο μου!!!! :p
γι αυτο λεω... που τη βρισκει τοση δυναμη?
με παει σφαιρα λεμε!!
χαχαχα
Printable View
πρεπει τελευταια φορα που τον ζυγισα ηταν σχεδον 6 κιλα αλλα τωρα μου φαινεται οτι εχει χασει το χρυσο μου!!!! :p
γι αυτο λεω... που τη βρισκει τοση δυναμη?
με παει σφαιρα λεμε!!
χαχαχα
Νομιζω πως απο αντρα πιο ανεφελη συγκατοικηση εχεις με ενα σκυλο.Τρωει οτι του δινεις με ευγνωμοσυνη,σε λατρευει ανευ ορων κ ζει για τη στιγμη που θα γυρισεις στο σπιτι!Αν βρεις κ μικροσωμο σου κανει κ παρεα παντου κ σου ζεσταινει κ τα ποδια στο κρεβατι!Quote:
Originally posted by zwhtsa
δεν μου αρεσει να εχω ζωα μεσα στο διαμερισμα .. ( να μου και οι αντρες ζωα ειναι και τους θελουμε ... αλλα ειναι αλλο θεμα αυτο .. χαχαχα )
ασε ... κ εχει κ περισσοτερα κιλα να συρει ο δολιος ο απολλων!!Quote:
Originally posted by eleni1201
Φαντάσου, τώρα, τριπλάσια απολλώνεια δύναμη... :lol:
πρεπει να αδυνατισω... για τον απολλωνα ρε γμτ!!!
:p
οχι .. το απολλων ειναι το νικ του ;)
χεχε!!
αφου ειπαμε οτι εινα low profile !!
Quote:
Originally posted by lessing
Νομιζω πως απο αντρα πιο ανεφελη συγκατοικηση εχεις με ενα σκυλο.Τρωει οτι του δινεις με ευγνωμοσυνη,σε λατρευει ανευ ορων κ ζει για τη στιγμη που θα γυρισεις στο σπιτι!Αν βρεις κ μικροσωμο σου κανει κ παρεα παντου κ σου ζεσταινει κ τα ποδια στο κρεβατι!Quote:
Originally posted by zwhtsa
δεν μου αρεσει να εχω ζωα μεσα στο διαμερισμα .. ( να μου και οι αντρες ζωα ειναι και τους θελουμε ... αλλα ειναι αλλο θεμα αυτο .. χαχαχα )
Στο σπίτι είναι που δεν υπάρχει καθόλου χρόνος γιατί πρέπει να είμαι με το μωρό. Βέβαια σκύβω για να μαζεύω τα παιχνίδια από το πάτωμα 100 φορές την ημέρα!!! Κάτι είναι και αυτό:smilegrin:Quote:
Originally posted by lessing
Να εκανες γυμναστικη στο σπιτι ισως;Quote:
Originally posted by tato
Παλιά γυμναζόμουν πολύ, έτρεχα, πήγαινα γυμναστήριο, περπάταγα.... Τώρα με το παιδί δεν έχω χρόνο για τίποτα ... και ίσως και όρεξη. Με ενδιαφέρει να κοιμάμαι όσο το δυνατόν περισσότερο... Παλιά ξύπναγα 5 το πρωί για να πάω να τρέξω 10 χιλ. και μετά να πάω με τα πόδια στο μετρό για την δουλειά. Το απόγευμα πήγαινα γυμναστήριο .... Μου λείπουν αυτές οι εποχές αλλά νομίζω ότι δεν έχω πια ούτε τη σωματική ούτε την ψυχική αντοχή. Το γυμναστήριο αποκλείεται γιατί πρέπει να κρατάω το μωρό τις ώρες που είμαι σπίτι ... μου μένει μόνο το πρωινό περπάτημα ή τρέξιμο αλλά από τη μία δεν αντέχω το πολύ πρωινό ξύπνημα και από την άλλη πρέπει να είμαι πολύ νωρίς στη δουλειά μου!
Μακάρι να έβρισκα τον τρόπο να ξαναξεκινούσα και εγώ .... Μου έκανε πολύ καλό ψυχολογικά!
Μήπως να ξαναρχίσω να περπατάω μέχρι το Μετρό;;; Το κακό είναι ότι θα πρέπει να ξυπνάω νωρίτερα και δεν ξέρω εαν έχω τις αντοχές για αυτό!
10' διαδρομος
βαρη
ραχιαιους
κοιλιακους
leg raises
πολυ λιγα πραγματ γιατι δεν την παλευα καθολου απο την κουραση...
Ιανουαριος 2011 (στοχος να παω 13 φορες τουλαχιστων)
4/1/11 - curves
10/1/11 - curves
εχει παρει κανεις το dvd pace της Πετρουλάκη?ειναι μαζι με ενα περιοδικο κ το σκεφτομαι
Σημερα περπατησα μια ωρα το πρωι, ειχα καιρο να το κανω.Γενικα ζοριζομαι τις τελευταιες μερες να κουνηθω και σημερα πιεσα τον εαυτο μου πολυ.
Γιατι Ελενη μου ειμαι ακομη αδιαθετη και θα ειμαι και αυριο..Και δε νιωθω ανετα να παω με την φορμα την κολλητη και να φαινεται "κατι" :thumbdown:Quote:
Originally posted by eleni1201
One μου γιατί από Τετάρτη? Σήμερα? Αύριο?:yes:
ξερει κανεις ποιο ειναι το μινιμουμ του χρονου που πρεπει να περασει απο το φαγητο για να κανει κανεις διαδρομο?
γενικα για γυμναστικη ξερω τουλαχιστον 2 ωρες. αλλα μιας κ στο διαδρομο απλα περπατας, μηπως δεν υπαρχει περιορισμος?
οχι 2 ωρες ξερω και εγω, εκτος εαν εχεις τσιμπισει κατι πολυ ελαφρυ(τυπου σνακ),τοτε νομιζω δεν πειραζει
ε... χορτα βρασμενα με ψωμι κ τυρι... δεν το λες κ σνακ... εκτος κ αν συνηθως τρως ενα γουρουνοπουλο :D
:lol::lol::lol:
ωραιο και το γουρουνοπουλου παρεπιπτοντως...με εχει πιασει μια λυσσα αποψε...