Kαλημέρα! +400 :(
Printable View
Kαλημέρα! +400 :(
Καλημέρα κορίτσια!
-500΄γρ σήμερα. Από 108,8 σε 108,3!
Έχω πολύ καλά νέα!! Ένα 22αρι καιλοκαιρινό παντελόνι που είχα πάρει τέτοια εποχή πέρυσι, κουμπωμένο ΠΕΦΤΕΙ τελείως!!
'Ενα 20άρι τζιν που πήρα πριν αρχίσω δίαιτα, κουμπωμένο με λίγη πίεση των χεριών επίσης πέφτει!!
18άρι δεν ΄έχω για να δοκιμάσω, αλλά έχω ένα 16άρι και λέω σήμερα: βρε λες;; ΚΑΙ ΜΠΗΚΑ!!!!!!!!! Με πιέζει λιγάκι στη κοιλιά μεν αλλα φοριέται!!! Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο! Υπ'όψιν, τελευταία φορά που φορούσα αυτό το τζιν ήταν το έτος 2006(όταν είχα πάρει την ανηφόρα για τα καλά)!!!!
:D :D :D :D :D :D
Μπράβο ρε Dew! Xαιρόμαστε μαζί σου! :) :) :)
Καλημέρα κορίτσια! dew μπράβο σου! Χαράς ευαγγέλια, αντε και εις κατώτερα!
Εγώ στα ίδια εννοειται...
-300gr αλλα μαλλον θα χασω πολυ περισσοτερα,γινανε διαφορα οικογενειακα κ μου κοπηκε η ορεξη τελειως.μακαρι να μπορουσα να γυρισω τον χρονο πισω κ ας ημουνα κ στα 71 κιλα παλι.καλημερα σε ολα τα κοριτσακια,κ καλη συνεχεια.
σημερα στα 81,8.. και δευτερη μερα περιοδο... ουφ.............
dew μου εχω κατι να χαιρομαι, εσενα! :D μπραβο ετσι με τσαμπουκα!
σεμι μου δεν τρως οταν εισαι στεναχωρημενη? μαλλον ευλογια θαταν αυτο...επιθυμει κανεις ο,τι δεν εχει...
εφαγα κ ξεχασα να ζυγιστω πριν,
μετα τον καφε θα ριξω ενα (ζυγισμα :D)
αλλα σιγουρα θαναι πολυ μετα το βραδυνο χθες κ φοβαμαι ;)
oταν ειμαι ερωτευμενη στην αρχη χανω αμεσως 3-4 κιλα γιατι δε τρωω.Δεν εχω ορεξη οταν ειναι στεναχωρημενοι οι δικοι μου ανθρωποι.οταν εχω εγω ενα προβλημα δεν ξερω αν τρωω η οχι,νομιζω κανονικα γιατι δε με απασχολει ιδιαιτερα.δεν εχω σχεση εξαρτησης απ το φαγητο ευτυχως.
περαστικα ευχομαι τοτε σεμακι... :(
82.7 μετα το πρωινο
παλι καλα
semie μου ελπιζω να περασουν γρηγορα οι δυσκολιες...τι να πω...Τι σκατα γινεται και κανεις δεν ειναι καλα...
Σημερα στα ιδια.
καλημέρα κοριτσάρες!
σήμερα η ζυγαριά με έδειξε και πάλι 64 και είμαι πολύ χαρούμενη
γιατι μόλις μου τελείωσε και η περίοδος και το σαβ/κο έφαγα ότι βρήκα!
συγχαρητήρια και για τις απώλειες!!!!!!!!! πολύ χαίρομαι!
semie μου εύχομαι να περάσουν τα δύσκολα γρήγορα! έχω περάσει κι εγώ τέτοια
προβλήματα και ξέρω. μη σε παίρνει απο κάτω. αισιοδοξία!
καλημερα
στα ιδια και σημερα φυσικα! εδειξε -100 αρχικα και μετα την τουαλετα εδραιωθηκε παλι στο 106.3
σκετη κοροιδια...
μπράβο βρε bomo μου!!!!!!!! χίλια μπράβο! απέδωσε τελικά η πρωτείνη ε; τώρα όμως θέλει προσοχή με τους υδατάνθρακες!!!Quote:
Originally posted by bomo
καλημέρα κι από μένα. τα νέα μου είναι ανέλπιστα καλά. Ξεκόλλησα για τα καλά, 2 κιλά μείον με τετραήμερο πρωτεινοφαγίας! και στα δικά σας οι κολλημένες :)
όταν κολλήσω κι εγώ θα το εφαρμόσω αυτό!!!!
μπουμπλάααααακι μου!! απέδωσε λέει..μια χαρά! αυτό μου είπε και η μπέτυ, θέλει σιγά σιγά να ξαναβάλω υδατάνθρακα στο πιάτο μου..ανά τρεις μέρες λέει αυξάνω τις ποσότητες. απλά αυτό που σκέφτομαι είναι μήπως όταν επιστρέψω σε κανονικούς υδατάνθρακες αρχίζω να ξαναβάζω αυτά που έχασα...γιατί έχω ακούσει ότι η άτκινς έχει αυτό το κακό, πρέπει λέει συνέχεια να έχεις μειωμένα άμυλα αλλιώς επανέρχονται τα κιλά.
αν αρχίσεις να τρώς υδατάνθρακες σιγά σιγά δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα!
καλά δεν θα φας και μακαρονάδα αλλά λίγο ψωμάκι, κανένα όσπριο!!! σιγά σιγά!
άντε εύχομαι να φύγουν γρήγορα τα κιλά και να βγούμε κορμάρες στη παραλία!!!!