-
Καλημέρα σας. Σήμερα επικρατεί μια σύνχηση στην όλη ατμόσφαιρα του γραφίου. Φακέλοι πάνε και έρχονται, οι συναδέλφοι τρέχουν, το αφεντικό μεστο άνχος καταΐδρωμένο..... Ερχετε μεγάλος πελάτης και όλα πρέπει να είναι έτοιμα....
Στα δικά μου, δεν ξέρω τί συμβαίνει αλλά νιώθω φουσκομένη... Ακόμη και το στήθος μου έχει γίνει μπαλόνι (όχι ότι με χαλάει) και δεν περιμένω περίοδο. Ουφ......
-
πωλινα , με εχεις ανυσυχησει με το φουσκωμα τοσες μερες. Δεν κανεις μια προσπαθεια να μιλησεις εστω με την διαιτολογο σου ξανα? την Δευτερα εχω ραντεβου με τον δικο μου γιατρο και την διαιτολογο ,και θα τους ρωτησω τι μπορει να ειναι αυτο το πραγμα και γιατι να συμβαινει? γενικα τουλαχιστον να μου πουν αν ειναι συχνο φαινομενο και τι προτεινει.
-
Της μίλησα Κειτυ μου το μεσημεράκι που με πηρε να δει πως είμαι και μου είπε πως συμβαίνει καπιες φορες στην αλλαγή του καιρού.
Τεταρτη θα παω και εγω στον γιατρο και στην διατροφολόγο μου και θα ρωτίσω και τον ίδιο να μου πει. Επίσεις θέλω εξίγηση γιατί δεν χάνω!!!!
Εν το μεταξύ σήμερα, σήμερα έτσι στα ξαφνικά ζαλίστηκα 2 φορές. Αυτό το είχα και πριν το σληβ, όμως μου είχε περάσει. Τώρα πάλι ήρθε πίσω?
-
πωλινα μου χαχαχα ναι ειχαμε πιασει κουβεντα για το πως το ειπες! χαχαχαα αλλα επρεπε α μου πεις! δε θελω να σε πριζω μονο με τα δικα μου..... αχ αυτες οι ζαλαδες σημερα.... η μερα το εχει? να φυγου κ α μη ξαναρθουν
-
παιδια παιζει να ειναι και η ζεστη?
-
-
και εγώ το σκέφτηκα, για να πω την αμαρτία μου....:thumbup:
-
Καλησπέρα κορίτσια!!! Και εγώ το σκέφτηκα, αλλά είχα τελευταία περίοδο στις 5 του μήνα, επομένως τώρα είναι που είμαι στα μισά του κύκλου μου λογικά. τί να πω, ίσως είχα ωοριξία. Με βάση τα λεγόμενα ολως των γυναικολόγων που έχω πάει μέχρι τώρα ωορυξία έχω μόνο 3-4 φορές τον χρόνο άσχετα με το αν έχω κανονικό κύκλο περιοδου. Τις υπόλοιπες φορές είναι οι κοίστες που μου δημιουργούν την περίοδο. Θα δείξει ο χρόνος. Ισως να με ενοχλεί η ζέστη.
-
πολινακι μου ο γιατρός σου δεν σου έχει απαγορέψει να μείνεις έγγυος μέσα στον πρώτο χρόνο?μήπως να προσέχετε λίγο περισσότερα για να μην έχεις τρεχάματα?
-
Προσέχω αγγελουδάκι μου, και όχι μόνο από άποψης χειρουργείου αλλά και λόγω των άλλων που ξέρεις. Δεν είναι κατάλληλη στιγμή τώρα να επιδιώξω μωράκι από πολλές απόψεις.
-
Σήμερα πήγα και αγόρασα ένα στραπλες μαύρο σουτιέν και ένα κορσέ από το γόνατο μέχρι το στομάχι. Δεν είναι στενό, απλά κρατάει την όλη χαλάρωση και μαζεύει τα κομμάτια στην περιφέρεια που ούτως ή άλλως έχουν χαλαρώσει...
Αυριο έχουμα βάφτιση και μάλλον θα το φορέσω και θα φορέσω ένα μαύρο κολάν και το μάυρο φορεματάκι που είχα αγοράσει στις αρχές αν θυμάστε!!! Επιτέλους μου μπαίνει σαν φορεματάκι και όχι σαν μπλουζάκι!
-
Ποσο το πηρες το σουτιεν?(θελω να συγκρινω τιμες)
-
Καλημέρα. Συγνώμη για την αργοπορημένη απάντηση αλλά μου κρατούσε ο μικρός το λαπτοπ και έβλεπε τον mcqueen!!!
Πηρα το νέο της triumph 32 ευρώ ( αυτό εδώ http://www.undercoverexperience.co.u...oducts_id=3655 ).
-
Πολυ ωραιο κ καλη τιμη εγω ολο με 60 ευρω βρησκω στο καλο
-
Καλησπέρα σας!!! Σήμερα πήγαμε στην βάφτιση και όλοι έμειναν με το στόμα ανοικτό!!!!! Κάπιοι καν δεν με αναγνώρισαν (αν είναι δυνατόν, δεν έχω αλλάξει και τόσο πια!!!) Ο άντρας μου το πρωί που με ειδε έτοιμη έμεινε και με έβλεπε με γουρλωμένα τα μάτια και μετά όταν άκουγα κομπλιμέντα όλο έλεγε η γυναίκα μου είναι αυτή!!!
Ο μπαμπάς μου, γιατί έφειγαν πριν από μας από σπίτι και έτσι δεν με είδε, μολις με είδε στην εκλησία του έπεσε το σαγόνι κάτω!!!!!
Πλάκα είχε!!! Η θεία, (αυτή που λέγαμε προχτες της οποίας η κόρη σήμερα βάφτιζε την μικρή της) όλο με έγδινε από πάνω μέχρι κάτω!!!! Και εννοείτε πως δεν είπε τίποτα.!
Να λοιπόν το Πωλινάκι σήμερα!