Η δευτερη με τι εχει σχεση βρε ρις μου? χαχαχα
ελαααα με την αναζητηση συντροφικοτητας!!!!!! συντροφου!!!!! εεεεε????
ουφ... αντε καλα
εισαι χαριτωμενη ; ) υποθετω
happy? gooooood
τζιμη πες της κι εσυ οτι ειναι χαριτωμενη
τα πραγματα ειναι σοβαρα
=Ρ
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:A...-rLmLgFvNWiCBJ
are you talking for me????
axaxaxaxaxaxaxxaaaaaaa
Επισης στην ολο εξισωση να προσθεσω οτι ειμαι ανθρωπος της τελευταιας στιγμης δυστυχως...κι αυτο θελω να το αλλαξω εννοειται...
Quote:
There are currently 130 users online. 8 μέλη και 122 επισκέπτες
Το Ρεκόρ συνδεδεμένων χρηστών είναι 320, 03-02-2011 στις 20:00.
ρεκορ συνδεδεμενων χρηστων την ωρα των εδω μαλωματων
μαλισταααααααααααααααα
πραγματικα αυτο ειναι τυχαιο????
μαλλον
Τζιμ,
Διάβασα προηγουμενο σχόλιο σου σε δικό μου σχόλιο ότι δε δίνεις συμβουλές σε άλλους. ΄Μπορεί να δίνεις αλλά να μην τοχω εγώ διαπιστώσει, δεν ξέρω. Το σίγουρο είναι ότι για να μαστε όλοι εδώ ΄κάτι μας συνδέει. Όλοι εδώ λίγο πολύ έχουμε κάποια βιώματα που είναι παρόμοια και μέσα από αυτά ευαισθησίες, τραύματα αλλά και ευκολία στο να κατανοούμε τους άλλους. Και να ξέρεις ότι εκεί έξω που είσαι συ αλλά και εδώ που είμαι εγώ είναι δύσκολο να βρούμε τέτοιους ανθρώπους να μας κατανοήσουν αλλά και να μας βοηθήσουν με το λόγο τους. Το χω ξαναγράψει ότι εδώ γίνεται πραγματικό έργο, βοήθειας, αλληλοβοήθειας, κοινωνικό έργο! Ένας για όλους όλοι για ένα.
Μου χεις απαντήσει μερικές φορές (όπως απάντησαν παρόμοια και άλλοι σε μένα) ότι «έπεσα μέσα», ότι κατάλαβα το τι σε απασχολεί, το τι επιζητάς στη ζωή σου και το χαρακτήρα σου. Και έτσι ο διάλογος να γίνεται προσωπικός και ανθρώπινος. Πολλά θα μας συνέδεαν όλους αν βρισκόμασταν κοντα μεταξύ μας.Μικρή απόδειξει του τι γραφω στην πιο πάνω παραγραφο του μηνυματος αυτού.
Να σχολιάσω ότι μου έκανε εντύπωση, αυτό που έγραψες αρκετά πιο πάνω , ίσως χθες, ότι πάντα έννοιωθες τους συνομίλικους σου να ναι 3 με 4 χρόνια μπροστά στη ζωή από σένα. Σκέψη και δικό μου βίωμα επίσης!! Να τους βλέπεις να έχουν αποκατασταθεί επαγγελματικά, να χουν παιδί/ιά από γάμο και συ να μην έχεις κάμει ακόμα μια αληθινή σχέση. Πάντως στο τελευταίο είσαι σε καλό δρόμο, άρχισες και έχεις επιτυχίες, άρα μην έχεις ιδιαίτερο παράπονο και να σε πιάνει η έντονη ανυπομονησία. Ίσως χρειάζεται να τρέξουμε λίγο παραπάνω και να βάλουμε όλες τι δυναμεις μας να τους φτασουμε.