σωστο αυτο , δεν υπαρχει οδηγικη παιδεια ,. οι δρομοι ειναι μια χαρα , η Αττικη οδος ειναι ο 3ος καλυτερος δρομος στην Ευρωπη ...........ολοι ομως νομιζουν οτι εχουν Φερραρι , και οδηγουν αναλογως , ε , μνιμονιο , τι λες εσυ ?
Printable View
Oχι οι δρομοι δεν ειναι μια χαρα και δεν ειναι η Αττικη οδος ο μοναδικος δρομος... Βλεπε την Πατρων Αθηνων.. τι κωλοδρομος θεε μου και τι μαλακιες απο οδηγους γινονται. Τελευταια φορα που ειχα ταξιδεψει πηγε να γινει μακελειο μπροστα μας. Σαφως εχουμε ευθυνη προσωπικη ποσο μαλλον οταν ξερουμε οτι οδηγουμε σε καρμανιολες , σαφως ομως οφειλουμε να δειχνουμε εναν σεβασμο στον οποιοδηποτε χανει την ζωη του στον δρομο ειτε λεγεται Παντελιδης ειτε οτιδηποτε..λαθος χειρισμους κανουμε ολοι . Οδηγαω απο τα 18 μου , εχω κανει 3-4 καφριλες που ευτυχως δεν ηταν μοιραιες ουτε για εμενα ουτε για τους αλλους. Μπορω τωρα να το παιξω καμποση?? Οχι..
Οι λαθος χειρισμοι ειναι στην ζωη μας . Και ολοι θελουμε μαθηματα οδηγικης παιδειας.
Πραγματικά η οδηγηκή παιδία είναι ανύπαρκτη εδώ στην Ελλάδα. Φταεί επίσης και το κράτος εδώ γιατί όταν βλέπεις κάποιον-α να έχει παρκάρει σε σημείο που εμποδίζει διέλευση συγκοινωνιών και η τροχαία κάνει 100 ώρες να έρθει αντί να είναι εκεί σε 5-10 λεπτά το πολύ και να σηκώσει το αμάξι με τον γερανό και να το πάρει πίσω σε 1 εβδομάδα ο-η οδηγός + το βαρύ πρόστιμο που θα πληρώσει.
Η Αττική οδός ήταν ο 3ος καλύτερος παλιά. Τώρα η ποιότητά της καταρρέει σιγά σιγά απ'την έλλειψη σωστής συντήρησης και τοποθέτησης σωστής ασφάλτου. Βάλε και οτι πολλοί κουμούνται όρθιοι σαν χαραμοφάηδες στους δρόμους. Είναι πολλά ακόμα που θα μπορούσα να γράψω.
Αυτο αληθευει για τον συγκεκριμενο δρομο , αν και εχω καιρο να τον χρησιμοποιησω , παντα οδηγω συνετα σε αυτον , και βλεπω οτο οι οδηγοι οδηγουν επικινδυνα , στα προσπερασματα συμβαινουν ολα , γι αυτο ειναι ασφαλες να εχεις ενα ταχυτατο αυτοκινητο , μην φανταστεις , ενα bmw εχω , αλλα με 350 ιππους , μενω για πολυ λιγο στο αλλο ρευμα , αν και κινουμαι με μεγαλες ταχυτητες σε Εθνικα δικτυα , ποτε μα ποτε , δεν εχω κινδυνεψει , ουτε εχω θεσει σε κινδυνο αλλον οδηγο .......................φυσικα δεν μπορει ο καθενας να εχει ενα τετοιο αμαξι , ισως και καλυτερα , διοτι πρεπει να το σεβεσαι , και επειδη απο μικρος ειχα γρηγορα αμαξια , εχω την πειρα να ξερω που να τρεξω , και που οχι .......................οσο για τις μ@λακιες που εχω κανει , ειναι ουκω λιγες , αφου οδηγουσα υπο την επηρρεια αλκοολ , αλλα μες την πολη , ποτε εκτος με υψηλες ταχυτητες , οχι οτι αυτο με απεναχοποιει , θεωρω τον εαυτο μου εγκληματια ................... ευτυχως το σταματησα αυτο το βιολι .....
Κοροϊδεύουμε τους δημοσιογράφους, αλλά τα τα περισσότερα θέματα που ανεβαίνουν πλέον μου θυμίζουν στατιστικό έλεγχο.... Σόρυ αλλά την γνώμη μου λέω
Eσυ εχεις δηλωσει εδω μεσα πως οδηγουσες μεθυσμενος και μαλιστα κοντεψες να χασεις και ενα νεφρο..θυμαμαι καλα??Οποτε ασε τα συνετα γιατι προφανως και εσυ απο θαυμα δεν θα πηρες κανεναν στον λαιμο σου..σε ολα τα θεματα θελεις να κανεις επιδειξη και καλα κανεις αμα αυτο σε φτιαχνει,αλλα ενα αμαξι με 350 ιππους στους κωλοδρομους της Ελλαδας μπορει να γινει δολοφονος..τα 120 χιλιομετρα που λενε οτι πηγαινε , νομιζεις οτι φαινονται σε μια μερσεντες??Γιατι εγω καποτε ειχα ενα σεατ κορντομπα και σε κατι εθνικες στο νησι μου , επιανα για πλακα τα 120 και δεν φανοντουσαν γιατι ηταν ενα αμαξι βαρυ , στιβαρο με κρατηματα με abs με με με.. και μπροστα στην Μερσεντες ανεκδοτο!
Ασε να βγουν τα πορισματα και μην κανεις τον ειδικο γιατι λες βλακειες απανωτες συν οτι τα εχεις βαλει με εναν νεκρο αυτη την στιγμη. Αναλογισου λιγο τους Ελληνικους δρομους αφου δηλωνεις οδηγος και κοσμογυρισμενος , αναλογισου τις δολοφονικες μπαρες που υπαρχουν σχεδον σε καθε δρομο , τις κακοτεχνιες και υστερα κανε τον δικαστη στον οποιοδηποτε..
Δεν ημουν ποτε φαν του κυριου αυτου για να μην παρεξηγηθω κιολας.. γραφω σαν ανθρωπος και σαν 15 χρονων οδηγος.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Καμια σχεση δεν εχουν αυτα τα 2 αυτοκινητα.. μαθε να διαβαζεις κιολας. Anyway!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Σε εχουν παρει χαμπαρι καραμητροοο... κακοηθης οταν ο αλλος σου λεει την αληθεια? Μιλαμε για τα δυστυχηματα και την οδηγηση και μας λες για τα ακριβα αυτοκινητα σου που τα οδηγουσες σουρωμενος αλλα μονος ομως οποτε ολα οκ.. Απορω γιατι συζηταω μαζι σου ακομα η κακοηθης.. αχ!
Ρε φιλε αν εχεις να προσθεσεις κατι κανε το μην κανεις τροποποιησεις μετα απο δεκα χρονια.. Δες το επιπεδο σου και την πορεια σου για να δεις τι θα πει κακοηθεια . Αφου εισαι επιδειξιας να μην το πω? Σε ρωτανε για τον καιρο και η απαντηση σου ειναι "εχει πολυ ωραιο καιρο , ηλιο και ενα ζεστο αερακι που μπαινει δειλα δειλα μεσα απο το φιμε τζαμι της φεραρι μου" .. Αντολαμβανεσαι? Αμα δεν σου αρεσουν οι απαντησεις μου μην μου απευθυνεις τον λογο . Απλα πραγματα :)
Σκέφτομαι πως θα ξετρελάνω τις όμορφες......
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Φουντωσα φουντωσα δεν λες τιποτα... με εχει φαει η ζηλια και το μαραζι γιατι να μην εχω μια Φεραρι..!
Πες μου τι αλλα αμαξια εχεις , ποσες πισινες ?
Οσον αφορα την καταθλιψη μην την χρησιμοποιειται ως ασυλια καποια ατομα . Αν και νομιζω εσυ παει καιρος που την ξεπερασες απο οτι γραφεις..
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ουτε θυμαμαι... γιατι ολα αυτα τα χρονια 3-4 πμ ανταλλαξαμε αλλα και να ηξερα δεν θα σε εβγαζα στην σεντρα.. αυτα ειναι μονο δικα σου καμωματα.. μπαιδεγουει λες αλλα των αλλων και δεν μπορω να σε πιασω . Δημιουργεις εντυπωσεις και καυγαδες . Σου το επαναλαμβανω αμα σε ενοχλει η αληθεια και εξαπτεσαι μην μου απευθυνεις τον λογο Μαγκαιβερ.
Για την οδηγηση κατι με ρωτησες και κοιτα τις απαντησεις σου επειδη σου υπενθυμισα οτι εχεις και εσυ εχεις οδηγησει σουρωμενος δεν εχει να κανει αν ησουν με παρεα ή μονος το εγκληματικο του πραγματος παραμενει το ιδιο..οπως ειπα και για τον εαυτο μου . Ετσι για την ιστορια.. και για την υποκρισια. Και επιδειξιας εισαι επισης .. τι να κανουμε!
Και ποτε στην κουβεντα μας επιασα εγω το οποιο επαγγελμα σου?? Ρε αυτες τις εντυπωσεις ριξ'τες σε κανεναν Φωσκολο λολ
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΟΠΩΣ ΜΗΝ ΕΠΕΜΒΕΙ , ΟΥΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΟΓΗΣΕΙ ΠΙΘΑΝΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΕΛΟΣ ΜΝΙΜΟΝΙΟ , ΘΑ ΣΒΗΣΕΙ ΤΑ ΠΟΣΤ ΤΟΥ , ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ...........................ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΜΟΥ , ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ .....
Εχω αποκλειστει και χωρις επιστροφη αν αυτο σε ερεθιζει.. πληρωσες με επισκευες το αμαξι 20 χιλιαρικα σαιτες πεντακοσαευρα και καλα εκανες αλλα το οτι δεν πετσοκοψες κανεναν ειναι επειδη απλα ετυχε . Μου κανει χαρη να εχεις και της Μονεμβασιας τα καστρα . Φτωχη στην τσεπη ειμαι και υπερηφανη , φτωχη στο μυαλο ομως δεν ειμαι .
Πάλι δεν μπορώ να φάω απόψε.....