Καλησπέρα παιδάκια χθες -600 σήμερα +400
Printable View
Καλησπέρα παιδάκια χθες -600 σήμερα +400
Kαλημερα!
Στα ιδια ακριβως σημερα!
54.8
καλημέρα σήμερα αδιαθέτησα και ειπα να μην ζυγιστώ..
εχθές βγήκα και ήπια και 2 μπύρες και έφαγα και ένα κουβαδάκι φυστικία γιατί πεινούσα...
οπότε αύριο τα αποτελέσματα!!
Καλημερα.-100 παλι σημερα.:)
83.5 αδιαθετη
Καλημέρα -200 σήμερα αχ ρε κορίτσι θελω να πιστευω πως παραμονη Χριστουγέννων θα ειμαι κατω απο 110
68.5 σήμερα . Καινούρια αρχή!! Πάμε!!! :):)
Καλη αρχή vanvan;)
Ευχαριστώ πολύ καραμελίτσα μου!!! :smilegrin::smilegrin:Quote:
Originally posted by karamela
Καλη αρχή vanvan;)
Γεια σας κι απο μενα... το εκανα παλι το θαυμα μου και ειμαι παλι 75,5... Αρχιζω παλι...
83,8 σημερα. δεν καταλαβα πως και γιατι, αφου μολις πριν ελαχιστες μερες εδειχνει απο 84,3 μεχρι 84,5
anyway, εφαγα ψωμακι με γαλοπουλα, τυρι, ντοματα, αβγο και πατατοκροκετες σημερα, να ανεβασω λιγο θερμιδες, μηπως ειχα κανει κανενα λαθος τωρα τελευταια...?!
Καλημέρα και Χρόνια Πολλα΄
+400 γρ
55.2
Kαλημερα, Χρονια πολλα, καλη ξεκουραση everybody!:cool2:
Σημερα +400 κι εγω μετα τη χθεσινοβραδυνη εξοδο.
Καλημέρα και χρονια πολλά -500 σήμερα είδα και το 117 αντε να παμε και στο 116 τωρα :yes:
Mπραβο Καραμελα!
Σε ευχαριστω πηνελοπη μου αλλα πιο μεγαλο μπραβο ειναι για εσενα που εχεις φτασει τον στοχο σου, εισαι παραδειγμα
Μετα απο αρκετες μερες κατα τις οποιες δεν ειχα χρονο να ζυγιστω ή να φαω αρκετα επειδη ετρεχα ολη την μερα απο το Πανεπιστημιο στο φροντιστηριο Αγγλικων και απο εκει στα club :P αποφασισα να ζυγιστω. Και... ειμαι ενθουσιασμενη. 52 κιλα σημερα το πρωι. Θα φροντισω να διατηρηθω σε αυτα τα κιλα.
Να'σαι καλα!Quote:
Originally posted by karamela
Σε ευχαριστω πηνελοπη μου αλλα πιο μεγαλο μπραβο ειναι για εσενα που εχεις φτασει τον στοχο σου, εισαι παραδειγμα
Λοιπον σημερα το πρωι ζυγιστηκα 6 φορες και εδειξε σε ολες διαφορετικα κιλα... Οποτε θα βαλω τον μεσο ορο...
56.5
+1.3
Καλημερα... σημερα 74,8... το φαινομενο γιο-γιο!!!
καλημερα και μπραβο σε ολες σας!!!!! ειμαι κι εγω 85 και θελω να παω 56 και μπηκα σημερα και ειδα οτι ολες τα καταφερνετε τελεια!!!! μπραβο ρε κοριτσια μου αναπτερωσατε το ηθικο!!!!!!!!!!!!!συγχαρητηρια σε ολες!!!!!
+700 σημερα μετα τη χθεσινη κρεπαλη.
Καλημέρα κοριτσάρες
σήμερα -600 αντε να δω το 116,..
Μην πτοειστε γιατι ειδα συν σημερα σε αρκετες η αυριανη μερα θα ειναι σιγουρα καλύτερη;)
karamelaki μια χαρα τα πας, σκιζεις.Δεν πτοουμαστε, ήταν επιλογη μας που βγηκαμε για φαγητο χθες ηταν επομενο σημερα να εχουμε παρει.Απο σημερα παλι σε προγραμμα.:)
ναι καλα παω κοστανς μου εχω παρει φορα :P
κι εσυ ομως εχει παει τελεια εισαι πολυ πολυ κοντα στον στοχο σου
Quote:
Originally posted by Constance
+700 σημερα μετα τη χθεσινη κρεπαλη.
+700 μονο? Γιατι Θεε μ?
Διαφορετικες θερμιδες συντηρησης.Επισης ζυγιστηκα 17 ωρες μετα γιατι τοτε ξυπνησα.:p
Ααααα! Ναι παιζει!
24/10 126
26/10 125,7
29/10 124,6
-1400 για την Πωλίνα!!!!!!!!!
Καλημερα και Καλο Σαββατοκυριακο!
-1.6 σημερα... Ξεφουσκωσα τελειως...
Καλημερα!-800 σημερα.:)
καλημέρα καλημέρα και μπράβο μπράβο........
Κοριτσια μια ερωτηση:
θελω και εγω να αρχισω να ζυγιζομαι μονη μου και μαλλον καθημερινα σε λιγο καιρο που μπαινω σε φαση συντηρησης γιατι πλεον δε θα μπορω να πηγαινω στη διαιτολογο μου.
Ξερετε καμια καλη ζυγαρια να αγορασω?Εσεις ποιες χρησιμοποιειτε?
Σορυ που ειμαι οφ τοπικ απλα εσεις ασχολειστε και λεω αν μπορειτε να με βοηθεισετε!
Καλημέεερα -200 σήμερα ελπίζω αυριο να δω 116,..
εγω εχω μια της philips εδω και 8 χρονια
Eγω εχω την Tefal Body up!
Eισαι ευχαριστημενη Πενελοπε;κανει κ λιπομετρηση;
Ναι κανει. Ειναι καλη ζυγαρια...
Ρε Ελενακι π ειχες χαθει?
Αντε ξανα στον αγωνα...
Σημερα παρ'ολη την κραιπαλη χτες -200 γρ
54.7
Το φορουμ γιατι δεν πηγε μια ωρα πισω?
Οχι να αδυνατιζω, να ξεφουσκωνω...