Σκεφτομαι οτι 4 κ σημερα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)
Printable View
Σκεφτομαι οτι 4 κ σημερα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)
Σκεφτομαι αυτο που με κυνηγαει εδω και μερες αυτο που με κινουσε χρονια .σκεφτομαι την αγαπη...
Σκεφτομαι οτι τελειωσε και περα απο τον πονο νιωθω χαρα γιατι την αφησα να φυγει ελευθερη να ζησει να ειναι καλα και ας ειναι μακρια ...
Σκεφτομαι οτι περα απο εγωισμους μπορεις να χορτασεις την ψυχη αν πεις το αντιο με ενα συγχωρω
εις το ονομα οσων ζησαμε και αυτων που ειμασταν στο εμεις , τωρα το ξεχωρο εγω και εγω ειναι για το αυριο , σημερα αυτη η μερα ειναι δικια μου και την κρατω προσευχη για τις δυσκολες μερες που ερχονται αντιο να σαι καλα και να σε αγαπουν!
Σκεφτομαι οτι πρεπει παλι να παω back to black............. :( :( :(
οτι δεν αντεχω αλλο............θελω να γελασω ξανα
χεχε!!! πάντως μην φοβάσαι και την σχέση με μεγαλύτερη εκτός και αν είναι πολύ μεγαλύτερη (πάνω από 10 χρόνια π.χ) γιατί στην γυναίκα είναι διαφορετικά. Όταν εσύ π.χ θα είσαι 40 και στα φόρτε σου ακόμα (και από σεξουαλικής άποψης) αυτή θα περνάει κλιμακτήριο οπότε θα είναι δύσκολο (και το λέω πάντα αναφερόμενη στον μέσο όρο έτσι; γιατί υπάρχουν και εξαιρέσεις :p)
σχεση με μεγαλυτερη δε προκειται να ξανακανω ποτε! ακομα κι ενα δυο χρονια να με περναει μονο, δε μπορω να με φανταστω μαζι της για κατι σοβαρο. γενικα στην ηλικια για τις μεγαλυτερες ειχα θεσει σαν οριο τα 35, αλλα μετα και τη τελευταια μου γνωριμια ειπα δε ξαναπαω με μεγαλυτερη, επεστρεψα πισω στις μικρουλες...
ε για να βριζω. εκτος του οτι εχω ασχημες εμπειριες με την περσυνη μου πρωην...
Δεν ξέρω τι παθαίνω...
Kι αμα πεσω απο κει βασιλια μου??
καληνυχτα και ονειρα γλυκα..
Σκέφτομαι πώς γίνεται άνθρωποι με το ίδιο αίμα, να μην έχουμε να πούμε τίποτα μεταξύ μας, να είμαστε ξένοι.. Ούτε καν αντιπάθεια, κενό μόνο, άδειασμα.. Αφορμή το μνημόσυνο του αδερφού μου, που βρέθηκε όλη η "οικογένεια".. Πώς είναι δυνατόν, μεγάλοι άνθρωποι, κοντά στα 60 να μην τα έχουν βρει με τον εαυτό τους και να πουλάνε μούρη με κινητά και αυτοκίνητα... omg, ώρες ώρες νιώθω τυχερή μέσα στην ατυχία μου που δεν είμαι έτσι.. Ψυχοπαθολογίες που περνούν από γενιά σε γενιά και ταλαιπωρούν κόσμο και κοσμάκη.. Είναι δυνατόν να ξεφύγει κανείς? Πόσο μπορεί να ελέγξει τα βιώματα που ασυνείδητα εμφανίζονται και επηρεάζουν τους γύρω του και τον ίδιο του τον εαυτό? Λυπάμαι, λυπάμαι πολύ που είμαστε σε αυτό το σημείο ως οικογένεια, απλά χαίρομαι γιατί ξέρω ότι εγώ δεν είμαι έτσι.. Μπορεί να έχω χάσει για λίγο το δρόμο μου αλλά θα τον ξαναβρώ.. Εκείνοι έχουν χάσει το τρένο και δεν το έχουν πάρει χαμπάρι..
παλι ο κενο φταιει ? ειναι αντιπαθεστατος, συμφωνω. για μενα ολη αυτη η συμπεριφορα ειναι φυσιολογικη, αφου η κοινωνια που ζουμε ειναι ετσι, ενας διαγωνισμος του ποιος εχει τα περισσοτερα. ε και γιαυτο ολοι μπαινουμε στη διαδικασια να κανουμε φιγουρα, να φανουμε οι καλυτεροι στους αλλους, μη μας πεσει η μουρη και χασουμε. κι απ'τα περισσοτερα καταληγουμε στην αποξενωση, να νοιαζομαστε πιο πολυ γιαυτα που θα αποκτησουμε, παρα για τους ιδιους τους ανθρωπους που ειναι διπλα μας.
Φόβος να αποδεκτώ τις αλήθειες μέσα μου...
ποσο αληθινη διαπιστωση χριστινα! ναι, απο μιαν αποψη δεν ειμαστε τυχεροι? μας εδωσε μια ευκαιρια η καταθλιψη να μαθουμε πραγματα για τον εαυτο μας, τους αλλους, τις ανθρωπινες σχεσεις, αδυναμιες, ψυχισμο. δε θα ηθελα κ εγω με τπτ να ειμαι 60 κ να αναγκαζομαι να πουλαω μουρη με υλικα αγαθα για να νιωσω πως εχω αξια!
παλι θα συμφωνησω μαζι σου ρε κενο! ανησυχητικο ε? εχουμε αρχισει να συμφωνουμε επικινδυνα! εγω ενα πραγμα δεν καταλαβαινω. γιατι περιμενεις απο τους αλλους να κανουν την αρχη της αλλαγης? γιατι δεν ξεκινας εσυ να γινεις η αλλαγη που θελεις να δεις στην κοινωνια? ετσι ελεγε ο Γκαντι: "γινε εσυ η αλλαγη που θελεις να δεις στον κοσμο!" ελπιζω να σου αρεσει ο γκαντι.
....σκέφτομαι πως βαριέμαι αφόρητα και δεν είναι κανένας στο τσατ...:(
Oτι ζω την ζωη της μανας μου. κ δεν το εχω επιλεξει... οχι ηθηλημενα παντως..... οτια υτη την στιγμη θελω να βαρεσω το κεφαλι μου στο γυαλινο τραπεζι του κηπου.... αυτο θελω... να βαρεσω το κεφαλι μου...ξανα κ ξανα κ ξαναααααααααααααααααααααα ααααααααααααααααααααααααα ααααααααααααααααααααααααα ααααααααααααααααααααααααα αααααααα...........................
και εγω ωρες ωρες θελω να μοιρασω μπατσες,αλλα δεν μπορω.
Θες σεβασμό? Πανε να τον κερδίσεις μην τον ζητιανεύεις :\
αμα θες να μου τη πεσεις κι εσυ, καντο με προσωπικο μηνυμα καλυτερα, γιατι εδω μεσα παρεξηγουν πολυ ευκολα τα παντα. νομιζω πως φταιει το ζωδιο κι ο ωροσκοπος πoυ συμφωνουμε τοσο. οσο για το αλλο που λες, πως φαινεται οτι δε με ξερεις καθολου. μιλας στον ορισμο του τιποτα, εναν μηδενιστη ο οποιος δεν εχει κι ουτε θελει να εχει ΤΙΠΟΤΑ απολυτως. δυστυχως υποφερω απο αυτο γιατι καμια δε με θελει ετσι που δεν εχω τιποτα. οποτε πως ακριβως να κανω και φιγουρα ακομα κι αν το θελω ? δεν εχω ουτε δικο μου αμαξι, ουτε σπιτι, ουτε κατι αλλο σπουδαιο. κι εδω στο σπιτι που μενω ειμαι σαν επισκεπτης, απλα ενα κρεβατι εχω, το λαπτοπ, λιγα ρουχα, ε και το φαγητο που τους τρωω. οποτε δεν ειμαι εγω το θεμα, αλλα ΟΛΟΙ οι υπολοιποι, που συνεχιζουν αυτη την υλιστικη μανια!
Σκεφτομαι οτι το φβ το τουιτερ και τα τοιαυτα εβαλαν πολυ κοσμο στο τριπακι να νιωσουν ωσαν α) celebrities, κανοντας χιλιαδες φιλους και κοινοποιωντας καθε στιγμη τι κανουν και που πανε με μια καμερα να τους ακολουθει, που ειναι παντα η δικια τους βεβαια, αλλα who cares about that, β) μοντελα, παιρνοντας πρωτοτυπες ποζες διπλα στην πισινα και σουφρωνοντας περιπαθως τα χειλη, γ) trendsetters-avant garde-hippy hippy shake-oh sooooo intelligent St martin's College graduates(σε αυτους συμπεριλαμβανονται ελληνοπουλα που μετα απο ενα χρονο σπουδες στο Λονδινο η μυτη τους εχει φτασει να αγγιζει το ρολοι του Big Ben)-ψευδοφιλοσοφους, εκφραζοντας με πλειστους τροπους τις ανησυχιες τους, τις μουσικες ανακαλυψεις τους, τα αγαπημενα τους quotes, τις σουρεαλιστικα και ζαλιστικα ψαγμενες προτιμησεις τους σε brittish pubs και μανικετοκουμπα, δ) activists about anything, ζητω η καθιστικη διαμαρτυρια του κανω like στη σελιδα προστατεψτε την καρετα καρετα και κοινοποιωντας συνεχως συνδεσμους του στυλ "παιχνιδιαρικο γατακι ψαχνει τη μαμα που θα το φροντιζει".
Και νομιζω οτι κολλαει εδω αυτο:
"We are simply distracted by the fascination for the mind and the self-construction that is formed in the mind that is believed by us" Μοοji
γιατι το αλλο ? βοηθεια στην Αϊτη με ενα μονο κλικ. βοηθεια στα παιδακια της Αφρικης με ενα μονο κλικ. βοηθεια στο μουνι της μανας σας που ξεγενναει με ενα μονο κλικ. στο διαολο σιχαμενοι πουστανθρωποι, κανουν τα παντα να ρθουν κοντα, αλλα τελικα μονο αυτο δε καταφερνουν, και πεφτουν θυματα του καθενος καριολη Αμερικανου (ή και οχι) που βγαζει λεφτα στη πλατη τους. φετος παιζει να κυριαρχησει το Google +, ολη η σαπιλα του Facebook εκει προβλεπεται να μεταφερθει, και οσο κι αν θελω να κανω νεες γνωριμιες, δεν ειμαι διατεθημενος να ξανασυμμετασχω σε κανενα social network παλι γιατι με εχει κουρασει γενικοτερα ολη η αυτη η διαδικτυακη επικοινωνια...
Σκεφτομαι τον κουκλο που εμεινε κοκκαλο μολις με ειδε.
και γαμω τις ενεσεις..
σκεφτομαι pink me up, before I go! νομιζω πως μετα το χτεσινοβραδυνο εργακι αρχιζω να ξαναβρισκω το νοημα σιγα σιγα. τι κριμα που δε το βρισκουν ομως κι αλλοι μαζι μου, και τελικα καταληγω να μενω παλι μονος. damn γιατι να ειμαι τοσο μπροστα ?
Σκέφτομαι ότι η κατάσταση στο κέντρο είναι ασφυκτική και όσο πάει χειροτερέυει σε σχέση με νωρίτερα που ήμουν κι εγώ έξω.. δε σταματάν τα καθίκια για άλλη μια φορά να ρίχνουν χημικά και δακρυγόνα.. έκλεισα τα παράθυρα και πάλι τα νιώθω έντονα.. περαστικοι χτυπάνε τα θυροτηλέφωνα.. σκέφτομαι να κατέβω και να δώσω μαλόξ..
γιατι χτυπανε τα θυροτηλεφωνα?