https://www.youtube.com/watch?v=OAir3dfc0ME
Printable View
Τελικα παιδιά η μαγνητική δεν ήταν κάτι, παραλίγο να κοιμηθώ και κατά τη διάρκεια της εξετασης με το ζορι εμεινα ξυπνια [emoji23][emoji23]και το σκιαγραφικο δε με πείραξε.. Το μόνο που ενόχλησε αρκετά ήταν ο φλεβοκαθετηρας.
ελισαβετ εχω καταγωγη Αρμενικη(καυκασο συνορα με Γεωργια) και απο την Πολη...
Νοσηρη φαντασια σε ευχαριστω πολυ ...να εισαι καλα ευχομαι μια μερα να πας αν δεν εχεις παει ηδη...
Ευχαριστώ καλο μου
Κυκνακι μαλλον ειμαι μια αναίσθητη βοδαρα απο οτι κατάλαβα [emoji23][emoji23]
Απο τη μια σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να παει χαμενη η χρονια, απο την αλλη δεν εχω τη δυναμη για να αλλαξω το μελλον. Δυστυχως ειναι ολα και ολοι εναντιον μου.
ολα αυτα που εζησα τα τελευταια χρονια δεν ηταν τιποτα σχετικα με το τροπο που με ειχαν σεβαστει στη προηγουμενη ζωη μου καπια μερα οστοσο θα καταλαβουν πιον διαλεξαν για να τα βαλουν.
παιδακια εβαλα τη ζωη μου για σασ αν θεραπευτω θα πρεπει να δειτε δρομεα λοιπον οι ουσιεσ οταν τισ παιρνετε αφηνουν φλεγμονεσ στο σωμα οταν φευγουν στην αμερικη τα αντιμετωπιζουν με ναρκωτικα φαρμακα προτεινω ντεπον 500 η 1000mg αν κανει δουλεια στεροειδεσ αντιφλεγμονωδεσ προσοχη θα γαλακτωσετε ειναι κατι σαν μαστουρα φυσικη αλλα ειναι γαλακτικο οξυ αυτα και δε μαλωνουμε με τη μαφια παλευουμε πωσ να ζησουν ολοι γτ χανομαστε τωρα γτ δεν ξερω ακριβωσ ξερω στο περιπου κι εγω ημουν καλυτερα απο ολουσ οποτε αν θεραπευτουμε θα ειμαι πιο υγιεισ απο ολουσ αυτα
Σκεφτομαι οτι με εχει παει γαμιοντας. Δε φτάνουν οι γιατροί και οι εξετάσεις τρακαρε ο κολλητός μου και ξημέρωσα νοσοκομείο.. Παιδιά δεν αντέχω αλλο. Η κουραση μου ειναθ απίστευτη