Και τα θαύματα συνεχίζονται.. Μου τηλεφώνησε μία φίλη από τα παλιά.. Είχαμε να μιλήσουμε και πέντε χρόνια.. Μα τι άλλο να πω πια για τη θετική ενέργεια;
Printable View
Και τα θαύματα συνεχίζονται.. Μου τηλεφώνησε μία φίλη από τα παλιά.. Είχαμε να μιλήσουμε και πέντε χρόνια.. Μα τι άλλο να πω πια για τη θετική ενέργεια;
Θα περιμένω το τηλεφώνημα σου ;). Μην νομίζεις μπορεί να είμαι γιούχου αλλά είμαι και ντροπαλή και διακριτική. Δεν έχουμε γνωριστεί καλά αλλά όπως και όλα τα κορτίτσια που έχω γνωρίσει εδώ μέσα σας έχω βάλει στην καρδιά μου και σας νοιάζομαι πολύ. Ξέρω ότι έχεις πολλά δικά σου αυτόν τον καιρό να τακτοποιήσεις οπότε το αφήνω στο δικό σου χέρι όταν θα έχεις τον χρόνο, την διάθεση δεν χρειάζεται να την έχεις θα στην φτιάξω εγώ!
Αχ αυτά τα τηλέφωνα από το πουθενά τι ευχάριστες εκπλήξεις! Έλα ʼβα δώσε δυνατά γίνε κύμα θετικής ενέργειας ουυυυυυυυυυυ!Quote:
Originally posted by Ava
Τελικά πήγα στην κουζίνα μου αλλά όχι για να φάω αλλά για να γίνω δημιουργική! Έφτιαξα ψωμάκι ολικής άλεσης ζυμωτό, τώρα ψήνεται και μοσχοβολάει το σπίτι. Έφτιαξα και ζύμη για πάστα φλώρα, την έχω και ξεκουράζεται στο ψυγείο αυτή τη στιγμή και αργότερα θα την βάλω και αυτή στο φούρνο... Μωρέ μου αρέσει που φτιάχνω ωραία πραγματάκια, τόσο καιρό τα απαρνιόμουν είτε λόγω έλειψης χρόνου, είτε επειδή φοβόμουν να τα φάω για να μην παχύνω παραπάνω. Τώρα όμως που έχω αποκτήσει ένα μέτρο και έχω και πολύ χρόνο στα χέρια μου απολαμβάνω τις ώρες που αφιερώνω στην κουζίνα μου και φτιάχνω καινούρια και νόστιμα γλυκά και φαγητά για τους αγαπημένους μου ανθρώπους και για τον εαυτό μου.
Διαπίστωση προσωπική... όταν φτιάχνω γλυκό με τα χεράκια μου δεν πλακώνομαι να το φάω με μανία όπως κάνουμε με τα αγοραστά. Αποτελεί ιεροτελεστία με τον πρωινό καφέ και ξεκινάει όμορφα η μέρα μου :D
Θαυματοποιοί μου, ό,τι και να κάνετε, από ψήσιμο έως βολτάρισμα, από φασίνα έως αραλίκι , να το κάνετε καλά!
Πάω για thai massage! Τα λέμε αργότερα!
Επέστρεψα κι εγώ και ψήνω το μπιφτεκάκι μου. Λογικά θα έπρεπε να τρώω νωρίτερα το μεσημεριανό μου αλλά τις μεγάλες ώρες που ξυπνάω μου είναι αδύνατο. Πήρα και τσιγάρα από τα ψιλικά στη γειτονιά της αδερφής μου και θα τα πληρώσει όταν γυρίσει από τη δουλειά της το βράδυ. Αυτή η κοπέλα και δεν καπνίζει και τσιγάρα πληρώνει! Τι να κάνει όμως με την Νταβατζίνα που έχει μπλέξει!
Γιωτάκι καλά να περάσεις στο μασάζ.
Eli καλή επιτυχία στην πάστα φλώρα. Έχω πολλά χρόνια να φτιάξω. Παλιά την έφτιαχνα συχνά και με δική μου μαρμελάδα αλλά επειδή την έτρωγα επί τόπου ο κύριος "ζαχαρούλης" μου έβαζε τις φωνές και σταμάτησα για το καλό μου να την φτιάχνω! Θα πω και στη μητέρα μου για την πάστα φλώρα σου και θα χαρεί πολύ χιχιχιχιχιχι.
Μπράβο ʼβα. Πολύ χαίρομαι να σε νοιώθω χαρούμενη!Quote:
Originally posted by Ava
I'm back
Eli κι εγώ σας νοιάζομαι πολύ. Την αίσθηση του να μοιράζομαι κάτι κοινό την έχω ζήσει και παλιά όταν λόγω του διαβήτη επεδίωκα να κάνω παρέα με διαβητικούς που με καταλαβαίνουν. Όμως τότε δεν υπήρχαν τα φόρουμ και έκανα κάποιες φιλίες που ξεθώριασαν με το χρόνο. Τώρα όμως ζω κάτι παρόμοιο μεν αλλά πολύ πιο έντονο και που δεν θα ήθελα να το βγάλω από τη ζωή μου ποτέ. Μου δίνει δύναμη η παρέα σας και είναι πολύτιμο αν έστω και για μία στιγμή κάνουμε η μία την άλλη να γελάσει και να ξεχαστεί. Γιατί εγώ ως "επιφανειακό άτομο" γνωρίζω πολύ καλά ότι όταν ξεσπάει η καταιγίδα, στον πάτο της θάλασσας μένουν όλα ίδια και ήρεμα ενώ στην επιφάνεια σε παρασέρνει η καταιγίδα και θέλει πολλά κότσια για να κρατηθείς και να μην πνιγείς! Κι επειδή όλες μας εδώ μέσα ζούμε τη δική μας καταιγίδα πιστεύω ότι η παρέα μας λειτουργεί ως σανίδα σωτηρίας για να κρατιόμαστε καθημερινά στην επιφάνεια κι αυτό δεν το αλλάζω με τίποτα!Quote:
Originally posted by Eli
Δεν έχουμε γνωριστεί καλά αλλά όπως και όλα τα κορτίτσια που έχω γνωρίσει εδώ μέσα σας έχω βάλει στην καρδιά μου και σας νοιάζομαι πολύ.
Καλώς την άλλη προκομένη! :lol:
Τζίνα μου εγώ από τον φόβο μου να μην τα φάω επιτόπου δεν έφτιαχνα ποτέ γλυκά στο σπίτι μου είτε ήμουν υπέρβαρη είτε αδύνατη! Όταν ήμουν αδύνατη επειδή φοβόμουν μην παχείνω και όταν ήμουν υπέρβαρη επειδή ήθελα να κάνω δίαιτα. Τώρα που κάνω διατροφή έχω κάνει περισσότερα γλυκά από τι έχω κάνει σε όλη μου την ζωή ! :lol:
Είχα που λέτε μία μαρμελάδα σύκο που την είχε φτιάξει η γιαγιά μου όνειρο! Ε λοιπόν αυτή την μαρμελάδα την είχε φάει το ψυγείο και ποτέ δεν την τρώγαμε...Ο Γιώργος δεν τρώει πρωινό και όταν τρώει προτιμά τα τοστάκια από τις μαρμελάδες. Εγώ πάλι πόσο να φάω η δόλια που και εγώ δεν συνηθίζω να τρώω μαρμελάδες με το πρωινό μου. Ε είδα και απόειδα και μου ήρθε η φαεινή ιδέα!
Λίλα την έφτιαξες την τυρόπιτα ή θα κρατήσεις τα πολλά αυγουλάκια να τα βάψεις για να τά'χεις έτοιμα για το Πάσχα;:lol:
Τουλάχιστον όταν θα πατώσουμε θα βρούμε την ηρεμία μας! :lol:Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Γιατί εγώ ως "επιφανειακό άτομο" γνωρίζω πολύ καλά ότι όταν ξεσπάει η καταιγίδα, στον πάτο της θάλασσας μένουν όλα ίδια και ήρεμα ενώ στην επιφάνεια σε παρασέρνει η καταιγίδα και θέλει πολλά κότσια για να κρατηθείς και να μην πνιγείς! Κι επειδή όλες μας εδώ μέσα ζούμε τη δική μας καταιγίδα πιστεύω ότι η παρέα μας λειτουργεί ως σανίδα σωτηρίας για να κρατιόμαστε καθημερινά στην επιφάνεια κι αυτό δεν το αλλάζω με τίποτα!
Εμ πες το μου ότι είμαστε όλες επιφανειακές και γιαυτό μας έχουν φάει οι φουρτούνες και τα αγιάζια!!!! :lol::lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Quote:
Originally posted by Eli
Τουλάχιστον όταν θα πατώσουμε θα βρούμε την ηρεμία μας! :lol:
Καλησπερα σας καλη μου παρεα.Μπορει να ειμαι λιγο καιρο στο φορουμ αλλα ειμαι ευγνωμων που γνωρισα μια τετοια κοπελα οπως η ΤΖΙΝΑ κ που μοιραζομαι μαζι σας την εμπειρια μου ως σαν μανικωμενη εδω κ 22 μερες κ ξερω οτι με καταλαβαινετε..Σας ευχαριστω ολες κ ευχομαι καποια στιγμη να βρεθουμε να σας γνωρισω κ απο κοντα.
καλησπερα κοριτσαρες !
εδω και παλι
και μη νομιζετε οτι εγω καθομαι λιγο μαζι σας απλα το βραδυ κοιμουντε και ειναι σβυστα τα φωτα και δεν βλεπω για να σας γραψω αλλα κλασικα εδω ειμαι
και την ημερα μπαινω και σας διαβαζω αλλα λογω χρονου (ολο και κατι κανω ) δεν προλαβαινω ουτε γεια να πω αλλα χαιρομαι τη παρεα σας και την αποζηταω
παω για ψωνια με τον καλο μου και τα λεμε (αν βρω πσ ) αργοτερα
φιλια !