Καλησπέρα Μαράκι. Καλλιόπη έχεις κανένα νέο από τη Marymary;
Printable View
Καλησπέρα Μαράκι. Καλλιόπη έχεις κανένα νέο από τη Marymary;
οχι δε μιλισαμε αν εκανε την επεμβαση δεν ηθελα να την ενοχλησω αυριο ομος θα στειλω σμσ
ειμαι στο κρεβατι του πονου μιας κανενα αλλο κρεβατι δεν με ανεχεται.τυροπιτα αυριο σημερα καθομαι στα αυγα μου αλλιως θα φαω ενεσεις στον κ#λο
Σοβαρά πάντως αυτή την όμορφη σχέση που έχουμε δημιουργήσει και εγώ δεν θέλω να την χάσουμε ποτέ! Μακάρι βέβαια όπως είπε και η Ναταλία η ζωή να μας τα φέρει έτσι με συντρόφους, παιδιά, δουλειές που να μην προλαβαίνουμε να είμαστε τόσο χρόνο εδώ μέσα, αλλά ακόμη και αυτό να συμβεί θέλω να δίνουμε ραντεβουδάκια και να γεμίζουμε σελίδες με αφιερώσεις, με τα νέα μας και με τραγουδάκια και όμορφες εικόνες όπως κάνουμε και τώρα. Πραγματικά ομορφαίνετε την ζωή μου και ειδικά αυτόν τον καιρό γεμίζετε ένα μεγάλο κενό το οποίο κάτω από άλλες συνθήκες μπορεί να αναγκαζόμουν να το γεμίσω με περισσότερο φαγητό...
Λίλα πονάει η μέση σου έτσι;
Καλλιόπη τις εξετάσεις τις έκανες; Όλα καλά; Πότε με το καλό θα μπεις να σλιβωθείς;
Λιλάκο να υποθέσω ότι η μεσούλα χειροτέρεψε ε; Κάτσε στα αυγά σου και κλώσησε τα τώρα! :lol: Μην το κουνήσεις ρούπι από το κρεβάτι πάρε και τον παπαράκο σου αγκαλιά και έλα να κάνουμε παρέα!
οχι απλα ποναει κοριτσακια μου με πεθαινει.παλια επαιρνα αντιφλεγμονωδη τωρα ομως...
ο παπαρακος εχει φαει κεφτεδες δυο μερες στη σειρα και τις αμολαει αβερτα.
περαστικα σου ελενη..ειναι αβασταχτοι οι πονοι στη μεση..
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:Quote:
Originally posted by eleni198621
ο παπαρακος εχει φαει κεφτεδες δυο μερες στη σειρα και τις αμολαει αβερτα.
Περαστικά σου Λίλα. Έχω πολλά χρόνια πρόπτωση μεσοσπονδυλίου δίσκου χαμηλά στην σπονδυλική στήλη και όταν "μαγκώνει" δεν μπορώ να κουνηθώ και τα φάρμακα δεν κάνουν τίποτα, οπότε ξέρω τι εστί βερύκοκο. Ελπίζω να σου περάσει γρήγορα, να σε βοηθήσει η ξεκούραση σήμερα και αύριο να σηκωθείς περδίκι! Όσο για τον θάλαμο αερίων σπρώξτον λίγο να πάει παραπέρα! :lol:
εγω τζινα επεσα πριν 5 χρονια και ραγισα το ισχιο μου και απο τοτε οταν εχει πολυ υγρασια με ποναει.οταν λυσσαω ακομα περισσοτερο.
Σήμερα βρε παιδιά χαλαρώνω, χαλαρώνω και δεν το χορταίνω. Τι έχω πάθει; Καμιά φορά νομίζω ότι όσο και να ξεκουραστώ δεν μου φτάνει! Ούτε από το σπίτι μου δεν μου κάνει κέφι να βγω. Θέλω να φοράω τα φορμάκια μου, την φλις την ρόμπα μου και να αράζω με τις ώρες στο ίντερνετ. Και απορώ ορισμένες φορές αν είναι απλά επειδή έχω κουραστεί αρκετά τα τελευταία χρόνια ή αν με φλερτάρει καμία κατάθλιψη... πως καταλαβαίνουμε την διαφορά;
Αν και δεν το νομίζω γιατί αν ήμουν στα πρόθυρα κατάθλιψης, πρώτον δεν θα πήγαινα γυμναστήριο, δεύτερον θα έτρωγα περισσότερο και σίγουρα θα κοιμόμουν περισσότερο ενώ εγώ το πολύ να κοιμηθώ 8-9 ώρες κάθε μέρα.
Αμάν βρε Ελένη μου κ@λο δεν βάζεις κάτω εσύ; :lol:
Περαστικά σου κούκλα μου, άντε αύριο εύχομαι να είσαι περδίκι! Και αφού ο κύριος Ξαπλώπουλος είναι πολύ καλός εργοδότης είμαι σίγουρη ότι θα σου δώσει και μία βδομάδα αναρρωτική! :lol:
εγω πιστευω φταιει ο καιρος.δεν μας εμπνεει για ανοιξη και ειμαστε κακοκεφοι
πληρωμενη αναρρωτικη κιολας.thanks ευχομαι να ειμαι καλυτερα αυριο.απο οταν πηρα το πτυχιο μου και δεν εχω δουλεια νιωθω τυψεις και δεν αφηνω τη μανα μου να κανει καθολου δουλειες στο σπιτι.