Ήρθε η ώρα της γάμπαρης!! Το παρεάκι μου είπε να είμαι έτοιμη σε δέκα λεπτά! Πάω να τσακίσω!! Θα τα πούμε μετά..
Πόσο το περίμενα..
Printable View
Ήρθε η ώρα της γάμπαρης!! Το παρεάκι μου είπε να είμαι έτοιμη σε δέκα λεπτά! Πάω να τσακίσω!! Θα τα πούμε μετά..
Πόσο το περίμενα..
ʼβα έχεις πολύ δίκιο για να μην πω ότι είσαι και σε πολύ καλό δρόμο!! Μου αρέσει κι εμένα το καυτό μπάνιο και κάθε φορά που κάνω μπάνιο ευχαριστώ το Θεό που είμαι σπίτι μου, που είμαι καλά και που έχω το ζεστό νερό να με ξεκουράζει όποτε θέλω. Όταν εργαζόμουνα, γιατί δυστυχώς δεν μπορώ να το συνεχίσω τώρα, είχα "υιοθετήσει" ένα παιδάκι στην actionaid που ζούσε στην Τανζανία και οι γονείς του περπατούσαν κάθε μέρα 10 χιλιόμετρα για να μεταφέρουν το νερό στο ας πούμε σπίτι τους φτιαγμένο από άχυρα και λάσπη. Πως να μην είμαι λοιπόν ευγνώμων που έχω το νερό όποτε το θέλω και πολλά άλλα, εφόσον δε διαφέρω σε τίποτα από αυτούς τους ανθρώπους παρά μόνο στο ότι ήμουν τυχερή και γεννήθηκα εδώ!Quote:
Originally posted by Ava
Μα κάθε στιγμή της ημέρας σήμερα να είναι απόλαυση; Έκανα ένα γρήγορο μπανάκι και έλεγα άααχ, αχ, από απόλαυση.. Ζεστό νεράκι και αφρόλουτρο λεμόνι, οι απλές χαρές της ζωής.. Πόσο μας την ομορφαίνουν, αρκεί να είμαστε σε θέση να το δούμε..
με εχουν κανει ηδη ευτυχισμενη με το να υπαρχουν στη ζωη μου !
προσπαθω για τον αντρα μου να ειμαι πιο ανετη γιατι ειναι σε δυσκολη ηλικα και δεν παιζουν με την υγεια και τοσα ακουμε καθε μερα αλωστε οπως του ειπα ουτε οι πρωτοι ειμαστε ουτε οι τελευταιοι που χρωστανε !
Είπα στο παρεάκι ότι θα κεράσω εγώ και μου απάντησε (ο γλυκός μου) άσε, κράτα τα λεφτά σου για τα ενοίκια. Ξέρει ότι περνάω δύσκολα. Δε φτάνει που ζω εδώ, πληρώνω κιόλας! Ευτυχώς έχω οικονομικά γούστα και ευτυχώς χαίρομαι με τον τρόπο ακριβώς που περιγράφει η Τζίνα. Δεν θέλω και πολλά για να είμαι ευτυχισμένη..
Ήρθε η ώρα να κλείσω τον υπολογιστή, να πάω να φάω.. Θα τα πούμε μετά κοριτσάκια μου! Σας φιλώ! Θα σας έρθω με μία γάμπαρη να κρέμεται από το στόμα μου... Τόσο άχτι το έχω! Μάκια!
γυρισα κορες.
Έφυγε η γαμπαρόπληκτη και έσκασε μύτη η πονεμένη μέση! :lol:
Καλλιόπη μου είναι κουκλιά τα παιδιά σου και με πολύ όμορφα χαμόγελα! Να τα χαίρεσαι και να είναι πάντα γερά, υγιή και καλοτύχερα!!!
ʼβα μου καλά να περάσετε με το παρεάκι! Καλή σας όρεξη και καλή διασκέδαση!
Να τα χαίρεσαι τα κουκλάκια σου Κουκουβάγια μου! :lol: Ευτυχώς τον άνθρωπο δεν τον κάνουν "άνθρωπο" ούτε οι σπουδές, ούτε τα λεφτά, αλλά μόνο η κοινωνική μόρφωση που έχει. Κι αυτό δε μαθαίνεται πουθενά παρά μόνο από την ίδια τη ζωή. Όταν κάποιος έχει κακίες και ζήλειες δεν τον σώζουν ούτε τα πανεπιστήμια ούτε τα λεφτά! Για να έχεις αγάπη και φίλους στη ζωή σου πρέπει να έχεις καλή καρδιά και όλα τα υπόλοιπα είναι προεραιτικά. Εύχομαι να βρει γρήγορα δουλειά ο σύζυγός σου τουλάχιστον για να καλυτερεύσουν λίγο τα πράγματα. Όσο για τα χρέη μην ανησυχείς γιατί επειδή πλέον χρωστάει όλη η Ελλάδα έχουν αλλάξει τα δεδομένα και οι τράπεζες δεν το παίζουν μάγκες όπως παλιά και όσο πάει ψηφίζονται και περισσότεροι νόμοι για την ασφάλεια όσων αδυνατούν να πληρώσουν.
ʼβα καλή διασκέδαση. Κοίτα να γυρίσεις και να μας πεις ότι έφαγες του σκασμού πάλι και να τραγουδάμε όλες μαζί δε μπορώ μάνα'μ δε μπορώ σύρε να φέρεις το γιατρό! :lol:
Καλώς τη Λίλα. Τι έγινε πονεμένο νιάτο; Πως πάνε οι πορδές του παπαράκου; :lol:
οι καρτες που ειναι στο ονομα του παγωσανε για 2 χρονια και μετα πολλες δοσεις
ασχετο οτι θα μας παρουν τα διπλα
το προβλημα ειναι με μενα
εχω και εγω 2 καρτες και απο καιρο ηθελα να κανω ρυθμιση αλλα δεν το δεχοτανε η τραπεζα γιατι δεν εχω εισοδημα και λεω τοτε πως μου τις δωσατε χωρις εισοδημα αλλα δεν απαντανε
και τωρα που ειπα οτι δεν μπορω να πληρωσω γιατι την απολυσανε λεει παλι δεν γινετε κατι μια και δεν εχω εισοδημα εγω ουτε εκεινος τελικα μαλον θα πρεπει να παω σε κανενα δικηγορο δεν ξερω τι να πω πλεον
Εδώ Καλλιόπη μου χρωστάει ο Γαβαλάς εσείς δεν θα χρωστάτε; Και εμείς χρωστάμε και τον Ιούνιο που θα μας τελειώσουν τα λεφτά που έχουμε μέσα στο δάνειο θα τους ζητήσουμε να το παγώσουν γιατί δεν θα έχουμε να το πληρώσουμε...
Καλλιόπη μπες στο site της ΕΚΠΟΙΖΩ να πάρεις τα τηλέφωνά τους και τηλεφώνησέ τους να τους πεις το θέμα σου. Αυτοί μπορούν να σε βοηθήσουν και να σε καθοδηγήσουν στο τι πρέπει να κάνεις. Οι τράπεζες βρίσκουν και τα κάνουν. Όταν τις πιέσεις όμως πολλές φορές αναθεωρούν. Η μητέρα μου έχει μία κάρτα χρεωμένη 5.000 ευρώ και της ζητούσαν το λιγότερο 200 ευρώ δόση το μήνα. Η μάνα μου αγχώθηκε και τελικά πήγα εγώ μαζί της στην τράπεζα. Τους είπα ότι μπορεί να τους δίνει 50 ευρώ το μήνα κι αν τους αρέσει, διαφορετικά θα υπαχθεί η μητέρα μου στο νέο νόμο περί χρεών και θα τους πληρώσει λιγότερα και δεν θα μπορούν να της πειράξουν το σπίτι. Δέχθηκαν λοιπόν και δίνει 50 ευρώ το μήνα για όσα χρόνια χρειαστεί!!
Βάζει κάτι βιντεάκια ο Λαζόπουλος τρελό γέλιο!
Eli εγώ πάντως θέλω το ζουρλομανδύα!!:lol: