Εγώ θέλω το κ@λοπαπιγιόν! :lol:
Printable View
Εγώ θέλω το κ@λοπαπιγιόν! :lol:
:lol::lol::lol::lol::lol:
Με τόσα τσουβάλια πατάτες στο πλατό λες όταν τελειώνει η εκπομπή να μοιράζει ο Λάκης στο κοινό και τις πατάτες;
Για τις πατάτες δεν ξέρω αλλά στα διαλείμματα της εκπομπής μοιράζει πάντα τσίπουρα και κρασιά που του στέλνουνε από ένα οινοποιείο που δεν θυμάμαι ποιό είναι. Προσπαθούσαμε με την αδερφή μου τόσα χρόνια να πάμε ζωντανά στην εκπομπή του αλλά με το μαγαζί που είχαμε δεν μπορούσαμε και τώρα δουλεύει ως αργά και δεν μπορεί πάλι η αδερφή μου. Ίσως είναι καλύτερα βέβαια γιατί έτσι όπως γελάω εγώ πολλές φορές ετεροχρονισμένα, θα τον ενοχλούσα συνέχεια και δεν θα μπορούσε να βγάλει το πρόγραμμά του! :lol:
Ρε συ Τζίνα τώρα που έχουμε χρόνο υπάρχει κανένα τηλεπαιχνίδι της προκοπής που μοιράζει λεφτά για να δηλώσουμε συμμετοχή;;;
ευχαριστω τζινα θα το κοιταξω
Eli δεν νομίζω ότι έχει κανένα καλό, έχουν κάνει περικοπές κι εκεί. Θα πήγαινα στο black out αλλά με χαλάει η ολόσωμη κολλητή φόρμα που φοράνε!:lol::lol:
Ναι και εγώ το έχω σκεφτεί και το απέρριψα για τον ίδιο λόγο :lol:
Σταρόβας ατάκα:Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Eli εγώ πάντως θέλω το ζουρλομανδύα!!:lol:
Να σου πάρω ένα ζουρλομανδύα να τον φοράς στο κρεβάτι για να πηδιέσαι σαν τρελή;;;;:lol::lol::lol::lol:
minute to win it εκει να πατε
Τι είναι τούτο Λιλάκο;
Το βρήκα το βρήκα, στο μέγκα ε;
Γι'αυτό το είπα τις προάλλες στη Ναταλία και με βάφτισε Χουτζίνι! :lol: :lol:Quote:
Originally posted by Eli
Σταρόβας ατάκα:Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Eli εγώ πάντως θέλω το ζουρλομανδύα!!:lol:
Να σου πάρω ένα ζουρλομανδύα να τον φοράς στο κρεβάτι για να πηδιέσαι σαν τρελή;;;;:lol::lol::lol::lol:
Καλησπέρα κουκλίτσες μου, αχ είδα τη κουβέντα περί οικονομικών κ πλακώθηκα κ εμείς ζούμε με τα 800? σύνταξη του πατέρα μου, η μάνα μου σε αναμονή για τη σύνταξη κ εγώ να νιώθω τύψεις που δεν δουλεύω να τους ξαλάφρώσω ευτυχώς δεν έχουμε ενοίκιο, δάνειο κ κάρτες κ πάλι δεν μας φτάνουν!
δεν είμαι καλά
μου συνέβει κάτι το μεσημέρι κ ακομα να συνέλθω!
Πάντως δεν υπάρχει ανθρωπιά!!!!!