Ναι στο μεγκα να κανετε βολτα αυγα με κουτι απο πιτσα.
Printable View
Ναι στο μεγκα να κανετε βολτα αυγα με κουτι απο πιτσα.
Υπάρχει αλλά είναι σπάνιο ζώο!Quote:
Originally posted by break
Πάντως δεν υπάρχει ανθρωπιά!!!!!
Ελενάκι μου τι συνέβη καλό μου;
Αχ, θα με κάψετε άτιμες γυναίκες!! Με πήρε το λαλάγγι τηλέφωνο πριν λίγο και τον πονάει το χέρι του στον ώμο, έχει πρόβλημα από παλιά. Του λέω λοιπόν φύλαγέ το όσο μπορείς στη δουλειά κι όταν έρθεις κάποια στιγμή θα σου κάνω στο χέρι μήπως και βοηθήσει λαλαγγομασάζ!!!!!!! Μου λέει τι είναι το λαλαγγομασάζ;!!! Κατάπια τη γλώσσα μου! :lol: Του λέω τίποτα μωρέ μια χαζομάρα που λέμε με τη Ρονίτα, μασάζ στον ώμο εννοώ για να περάσει!! Πω πω τι πήγα να πάθω! Ακόμα να συνέλθω! :lol:
Έλενα τι έγινε;
Τζίνα πες του ότι είναι μία νέα τεχνική θεραπευτικού μασάζ όπως λέμε Thai massage! :lol:
Το μεσημέρι εκεί που πήγαινα βόλτα τη σουρτούκο μου, εντελώς ξαφνικά εμφανίζεται απο το πουθενά ένα αδέσποτο κατάμαυρο κ μεγάλο, μόλις το είδα πάγωσα, αυτό ερχότανε καταπάνω μας, του έκανα ξου-ξου να φύγει αλλά τίποτα, η δική σου κρυβότανε πίσω απο τα πόδια μου κ αυτό να έρχεται καταπάνω της της ορμάει κ πήγε να τη δαγκώσει στο μπούτι, αγριεύει κ αυτή κ ορμάει,εγώ κατατρομαγμένη να ουρλιάζω στη μέση του δρόμου κ να λέω"το σκυλάκι μου, το σκυλάκι μου" εκείνη την ώρα περνούσε ένα αυτοκίνητο, μόλις το είδα σκέφτηκα αχ θα με βοηθήσει αλλά απλά έκοψε ταχύτητα είδε τι γινότανε κ έφυγε!!!!!!!!!!
Μετά έσκυψα τη πήρα αγκαλιά κ φύγαμε με το κόπρο να μας γαβγίζει κ να μας κυνηγάει!!!!!!!!!!
:lol::lol::lol::lol: Eli πρέπει να σκεφτώ κάτι γιατί όταν έρθει ίσως με ρωτήσει τι σημαίνει; Τι στο καλό να του πω;
Δεν αντεδρασες ψυχραιμα μυριστηκε ο σκυλος το φοβο σου και ορμησε.
Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
:lol::lol::lol::lol: Eli πρέπει να σκεφτώ κάτι γιατί όταν έρθει ίσως με ρωτήσει τι σημαίνει; Τι στο καλό να του πω;
αυτό που είπε η Eli, ένα είδος μασάζ!
Βρε Ελενάκι μου μήπως να κυκλοφορείς με κάποιο απωθητικό σπρέι ή κάτι τέλος πάντως για να μπορείς να αποθαρρύνεις τέτοιες καταστάσεις;
Έλενα ευτυχώς που δεν της έκανε καμία ζημιά αλλά έπρεπε να την πάρεις αμέσως αγκαλιά! Το καλοκαίρι στην εξοχή που πήγαινα και τις δύο σκυλίτσες μου βόλτα είδα ένα σκύλο να έρχεται τρέχοντας και χωρίς να περιμένω να δω αν είναι καλός ή όχι τις πήρα επί τόπου και τις δύο μαζί αγκαλιά 10 κιλά η μία και 13 κιλά η άλλη! Αν περιμένεις από τον κάθε μακάκα να σε βοηθήσει σώθηκες! Λάβε εσύ τα μέτρα σου και άσε τους άλλους να κουρεύονται.
Το είδα ξαφνικά στην αρχή δεν πρόλαβα να φοβηθώ, φοβήθηκα μόλις ερχότανε καταπάνω μας αλλά κ πάλιQuote:
Originally posted by eleni198621
Δεν αντεδρασες ψυχραιμα μυριστηκε ο σκυλος το φοβο σου και ορμησε.
δεν ξέρω τι έπρεπε να κάνω γιατί τη δική μας την έχουμε στο εξοχικό ούτε κ αυτη έχει μάθει αφού τη πρώτη μέρα που τη πήγαμε βόλτα ήτανε ψιλοφοβισμένη με τα αυτοκίνητα, τη φέραμε για 3 βδομάδες γιατί οι δικοί μου δεν θα μπορούσανε να πάνε.
Από ένα χωριό κοντά στην Καλαμάτα κατάγεται κι αυτός και ξέρει τι είναι τα λαλάγγια. Χαζός είναι; Πρέπει να πω ότι είναι κάτι με μεταφορική έννοια.Quote:
Originally posted by break
Quote:
αυτό που είπε η Eli, ένα είδος μασάζ!
Ωχ ήσουνα κ φρεσκοχειρουργημένη!!Quote:
Έλενα ευτυχώς που δεν της έκανε καμία ζημιά αλλά έπρεπε να την πάρεις αμέσως αγκαλιά! Το καλοκαίρι στην εξοχή που πήγαινα και τις δύο σκυλίτσες μου βόλτα είδα ένα σκύλο να έρχεται τρέχοντας και χωρίς να περιμένω να δω αν είναι καλός ή όχι τις πήρα επί τόπου και τις δύο μαζί αγκαλιά 10 κιλά η μία και 13 κιλά η άλλη! Αν περιμένεις από τον κάθε μακάκα να σε βοηθήσει σώθηκες! Λάβε εσύ τα μέτρα σου και άσε τους άλλους να κουρεύονται.
Έχεις δίκιο αυτό έπρεπε να κάνω, να την πάρω αγκαλιά αμέσως γιατί μόλις έσκυψα το άλλο σκυλί έκανε προς τα πίσω, ασε κ η δική μου 25 με 30 κιλά είναι μου βγήκε η μέση αλλά εκείνη την ώρα δεν καταλάβαινα τίποτα!
Νιώθω πολλές τύψεις πως δεν την προστάτεψα όπως έπρεπε!