Elaki καλά να περάσετε.....................!!!!!!!
Printable View
Elaki καλά να περάσετε.....................!!!!!!!
Σας εχω πει οτι η νονα μου εχει 17 σκυλια.
Σας καληνυχτίζω λοιπόν και εύχομαι όνειρα γλυκά, χαρούμενα και αισιόδοξα για όλες μας!
Φιλιά πολλά συμφορουμίτισες μου!
Κοριτσάρες μου :kiss::kiss::kiss:
Θα έχει κτήμα, αδέσποτα έχει?
Καληνυχτα ελακι.
Οχι ελενα δεν ειναι αδεσποτα απλα τα αγαπανε πολυ και οποτε τους γενναει καποιο κρατανε και απο ενα.τα 7 τα εχουν εδω στο σπιτι τους στην αυλη.τα υπολοιπα σε κτημα.
Έλενα μη λες χαζομάρες ότι μας κουράζεις γιατί τη γλύτωσες από το αδέσποτο αλλά θα σου επιτεθώ εγώ! :lol:
Eli καλή διασκέδαση και καλό βράδυ.
Ελα να ανεβαινουμε μην μου νταουνιαζεται απο τοσο νωρις.
Κι όμως σας διάβασα!!!!!Το Αβάκι πήγε για ψάρια,η Καλλιόπη μας έγραψε την ιστορία της,άλλα δεν είδα τα παιδάκια της ,της ευχομαι όμως να είναι όλοι τους γεροι κ όλα τα ζόρια θα περάσουν!!!!! Λιλάκι περαστικά για τη μέση σου,Τζινάκι το οινοποιείο που δίνει τα ποτά στο Λαζόπουλο είναι του Τυρναβου!!!!!Έλενα μου να προσπαθεις να μη δείχνεις το φόβο σου κ να έχεις πάντα μαζί σου ένα κόμματι ξύλου !!!!!Ελλάκι καλή διασκέδαση κ καλά να περάσεις!!!!!Κάτι άλλο που μου διεφυγε?
Πες τα Λίλα. Ας γράψουν κι αυτές κάτι. Όλο εγώ γράφω όλη μέρα! Και να μην ήξερα να γράφω με τυφλό σύστημα με τόσες ώρες που γράφω εδώ κάθε μέρα θα είχα μάθει μέχρι τώρα! :lol:
Γιωτα περνας με αριστα την ταξη τοσο διαβασμα επιασε τοπο.
Πρεπει να μου κανετε κανενα συνοικεσιο.
Γιωτάκι του Τυρνάβου θυμόμουνα κι εγώ αλλά επειδή δεν ήμουν σίγουρη λέω μη λέω και χαζομάρες. Όχι δε σου διέφυγε κάτι κι αφού είσαι διαβασμένη σήμερα δε θα σε σηκώσω στον πίνακα! :lol:
Αν κάνουμε σε σένα συνοικέσιο Λίλα σε εμάς ποιός θα κάνει; Εξάλλου βλέπεις να έχω κανέναν και να τον κρατάω για τον εαυτό μου; :lol:
Πρεπει να βρω γκομενο τελος.με καλεσε συμμαθητρια μου στο γαμο της.δεν εμφανιζομαι μπακουρι.
:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:
giotaki εύγε κορίτσι μου!!!