Εν τω μεταξύ αύριο έχω ραντεβού με τον οδοντίατρο και πρέπει να βάλω δύναμη να σουλουπωθώ λιγάκι εμφανισιακά γιατί με παραμέλησα αυτές τις μέρες και δεν είμαι ευπαρουσίαστη...αλλά δεν θέλω καθόλου να πάω...σνιφ!
Printable View
Εν τω μεταξύ αύριο έχω ραντεβού με τον οδοντίατρο και πρέπει να βάλω δύναμη να σουλουπωθώ λιγάκι εμφανισιακά γιατί με παραμέλησα αυτές τις μέρες και δεν είμαι ευπαρουσίαστη...αλλά δεν θέλω καθόλου να πάω...σνιφ!
Ναι καλα θα κανεις κ εγω σημερα ηρθε ενας φιλος μου απο αθηνα και βγηκα για ενα καφε..ειχα να βγω για καφε μηνες..οχι οτι ενιωσα καλυτερα παλι μες το αγχος ημουν και στο συνεχεια στο μαυλο μου σκεψεις σκεψεις αλλα κατι ειναι κ αυτο λεω τουλαχιστον βγηκα λιγο...υπομονη κανω που θα παει θα περασει
Εντωμεταξη με τον καφε με πιασε τρελος ανχος και τωρα ειμαι στν τσιτα παει να σπασει το κεφαλι και πρεπει να παω και στν σχολη..αντε να δω πως θα παω μαλλον θα παρω κανα xanax αν και δεν να τα παιρνω αλλα δεν παλευω μονος να ηρεμησω
Κι εγώ αυτό προσπαθώ να κάνω, υπομονή...σήμερα σαν να είμαι λίγο καλύτερα παρόλο που έβλεπα πάλι εφιάλτη χθες το βράδυ που μάλιστα κάθε φορά που ξυπνούσα και ξανακοιμόμουν μετά συνέχιζε από εκεί που είχε σταματήσει...τι περίεργο, πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό!
Τι να κανεις υπομονη μονο.τιποτα αλλο..απο αθηνα εισαι?
Κ εγω θεσσαλονικη γειτονακια ημαστε haha. Τυχερη εισαι εμενα με πειραζει αλλα πινω που κ που γιατι με αρεσει
Καλημερα κυκνακι, καλη επισκεψη στον γιατρο και θα περασει γρηγορα ο χρονος. :)
Kalhmera..!!!
Αξίζει την προσπαθεια, στο πι και φι θα εισαι ετοιμη, ειναι μη το παρεις αποφαση :D Κυκνακι πηγαινε και λιγο πιο αργα δε χαθηκε ο κοσμος - ασε που αρκετοι δεν παιρνουν τα ραντεβου στην ωρα τους.
Ντύθηκα και σε λίγο θα φύγω...έκανα τα απολύτως απαραίτητα, ούτε βάφτηκα ούτε τίποτα...και τώρα σε κάνα τέταρτο θα φύγω αλλά δεν έχω καμιά διάθεση να πάω, σκέτο βασανιστήριο είναι ο οδοντίατρος...είμαι που είμαι χάλια, θα με αποτελειώσει...ελπίζω όταν γυρίσω να είναι κάποιος εδώ να μιλήσω αν δεν κρεβατωθώ πάλι...
Είναι κανείς εδώ; Μόλις γύρισα κι έκανα καφέ για να ευχαριστηθώ κάτι μιας και δεν μπορώ να φάω ακόμα...νιώθω μουδιασμένη από την αναισθητική ένεση... :confused: