eimai 16 me upsos anamesa sto 1,62-1,65(dn kserw akrivws) kai 68 kila. lewn:P xixi
Printable View
eimai 16 me upsos anamesa sto 1,62-1,65(dn kserw akrivws) kai 68 kila. lewn:P xixi
κοριτσι εισαι?
λεων μου κανει αλλα σε αγορι :P
θελεις ν χασεις βαρος?
εχεις παει ποτε σε διαιτολογο?
nai koritsi eimai! 9elw na paw sta 55 kila i k ligotero dn kserw, alla mexri tis diakopes 9elw na exw paei sta 62 kila an oxi ligotera. k epeidi dn 9elw na kanw eksantlitikes diaites prospa9w na auksisw tin askisi!
βασικα επειδη εισαι σε κρισιμη ηλικια τι λες να επισκεφτεις ενα διαιτολογο?
ετσι θα μαθεις να αδυνατιζεις τρωγοντας σωστα, κ θα χασεις τα κιλα τσακ μπαμ!
edw k 2 evdomades kanw tin diatrofi pou mou dinei i diaitologos sto gumnastirio (sto opoio paw mono gia pilates k merika aerovika tmimata i kai ka9olou) nwritera ekana tin diatrofi ts aderfis m, tin kaname oikogeneiaka pou leme gt itan mia logiki diatrofi(ligo ap ola dld) alla skeftika oti o ka9enas 9elei to diko t programma k twra paw mazi me tin aderfi m kai mas dinei to idio, alla mas parakolou8ei k tis 2. gnk otan pigainw se diaitologo ,parolo p skeftomai oti 9a proseksw ti 9a faw gt 9a exw kapoion ka9e evdomada na me zugizei, agxonomai pl gt skeftomai ti 9a pei ktl k piezomai genika k xalaei oli i psuxologia m. g auto protimw na kanw moni m isorropimeni diatrofi.
kane osa leei o diaitologos xwris na pigaineiw gia zygisma.
alla mi kaneis toy kefalioy soy, prosexe kalo moy.
prepei na trws swsta!
α που σαι, να ξερεις οτι οταν δεν τρως σωστα αυξανεις την επιθυμια σου να φας ο,τι βρισκεις...
να πηγαινεις φαγωμενη στην μαχη!
rouli μου καλωσηρθες.Επειδη εισαι μικρουλι και μπορει να κανεις λαθος στις επιλογες σου για να χασεις κιλα καλυτερα να ακολουθησεις τη συμβουλη της bad για διατροφολογο.Εισαι ακομα στην αναπτυξη που λεμε.Εχεις ελαχιστα περιτα κιλακια.Για το υψος σου θα ελεγα να πας μεχρι 58-59 αλλα οχι παρακατω.Αλλα καλυτερα να ρωτησεις ειδικο.Και προσθεου μην αφαιρεσεις καμια ομαδα τροφης απο το διαιτολογιο σου.Ετσι ειχα κανει στην ηλικια σου εγω μια διαιτα που εβγαζε εκτος τελειως τους υδατανθρακες και κατεληξα 93 κιλα.Να εισαι καλα και να μας λες τα νεα σου, φιλια!:)
Καλημερα λοιπον κοριτσια μου.Σημερα -400, μια χαρα με βρισκω.
Πρωινο Μισο φλιτζανι γαλα, 1 κουταλακι μελι
Δεκατιανο 2 ρυζογκοφρετες με γευση γιαουρτι
Μεσημεριανο Γιουβαρλακια
Απογευματινο Γιαουρτι, ροδακινο
Βραδυνο Μιση μεριδα γιουβαρλακια , 1 βερυκοκο
Ρουλακι καλως ηρθες! Δεν ξερω γιατι θεωρουνται οι γυμναστες αρμοδιοι να δινουν διατροφες.... οι ιδιοι τις περισσοτερς φορες τρωνε τρομακτικες ποσοτητες φαγητου καθε μερα γιατι καινε χιλιαδες θερμιδες την μερα κανοντας προπονησεις... Αυτο ως γενικο σχολιο γιατι δεν ξερω το διαιτολογιο σου...
Καλη αρχη παντως... Και να μας ενημερωνεις για την προοδο σου...
Καποια γυμναστηρια εχουν διαιτολογους (τωρα αν οντως ειναι διαιτολογοι δεν ξερω) αλλα εχω παρει διατροφη και απο διαιτολογο γυμναστηριου και ηταν αρκετα καλη.Αλλα καλυτερα να πας σε ξεχωριστο διαιτολογο παρα σε καποιον που ειναι σε γυμναστηριο ή ινστιτουτο αδυνατισματος.Θα σου φτιαξει πιο εξατομικευμενο προγραμμα.Ενω σε αυτα τα "μαγαζια" δινουν διατροφολογια τυποποιημενα, ιδια για ολους.;)
γεια σας κοριτσακια μου!καλως ηρθες κ εσυ ρουλάκι!καλη αρχη σου ευχομαι!
σημερα στα ιδια ευτυχως κ ας εφαγα χτες το γλυκακι μου!χιχι
sas euxaristw gia tin upostiriksi sas olous :) i diatrofi pou kanw exei ap oles ts omades kai sto gumnastirio uparxei ekseidikeumenos diaitologos pou den exei sxesi me tous gumnastes. to programma to ftiaxnei ka9e evdomada analoga me auta pou mas aresoun gt leei oti einai pio pi9ano na xalasw tin diatrofi m an kati de mou aresei apo to diatrofologio.(lew "mas" gt to programma to ftiaxnei gia emena kai tin aderfi mou.) alla pali tin xalaw tn diatrofi m:(
pantws apo tis 10 pou ksupnisa edw piei ena xumo portokali me 1 tost( galopoula-tyri) k argotera efaga k ena portokali. mexri twra den exw ksefygei apo to diaitologio alla etc k alliws to vrady tin pataw panta :/
καλησπερα σας!!!!
σημερινα αποτελεσματα, οχι και τοσο καλα αλλα οκ...
αυτη τη βδομαδα δεν εχασα τπτ.... παραμενω στα ιδια κιλα...
αλλα.... το πιο σημαντικο...!!!!!!!!! 1 απο τα τζιν μου, ΚΟΥΜΠΩΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΕΕ!!!! ειπα να το φορεσω χθες, αλλα επειδη πετανε κατι παχακια ακομα... το αφισα...
ο αντρας μου, πρωτη φορα με ειδε με τζιν και μαλιστα τοσο στενη γραμμη και ενθουσιαστικε!!!
απο αυριο ξεκιναω παλι σωστη διατροφη, να δουμε πιο μικρα νουμερακια!!!!!!!!!!!!!
α διατροφη δε γραφω, γιατι την εχω κανει μανταρα τελευταια.....
φιλια πολλα!
Μια χαρα μου ακουγεται οπως το περιγραφεις.Για να μη ξεφευγεις το βραδυ, τρωγε 5 γευματα τι μερα.Κοιτα οταν ξεκινας τη διατροφη τα πρωτα βραδια ειναι δυσκολα και πεινας γιατι εχει συνηθισει το στομαχι στις υπερφαγιες.Αλλα αμα κανεις υπομονη 2-3 βραδια μετα θα καταλαβεις οτι η πεινα αυτη ειναι καθαρα ψυχολογικη.Ολα στο μυαλο μας ειναι.:)Quote:
Originally posted by rouli
sas euxaristw gia tin upostiriksi sas olous :) i diatrofi pou kanw exei ap oles ts omades kai sto gumnastirio uparxei ekseidikeumenos diaitologos pou den exei sxesi me tous gumnastes. to programma to ftiaxnei ka9e evdomada analoga me auta pou mas aresoun gt leei oti einai pio pi9ano na xalasw tin diatrofi m an kati de mou aresei apo to diatrofologio.(lew "mas" gt to programma to ftiaxnei gia emena kai tin aderfi mou.) alla pali tin xalaw tn diatrofi m:(
pantws apo tis 10 pou ksupnisa edw piei ena xumo portokali me 1 tost( galopoula-tyri) k argotera efaga k ena portokali. mexri twra den exw ksefygei apo to diaitologio alla etc k alliws to vrady tin pataw panta :/
kai gw auto pisteuw, gt olo einai psuxologiko, trww akoma k otan den peinaw. eidika an me piasei to vrady, den mporeis na fantasteis ti gntai... apo simera kanw kainouria arxi gt pisteuw oti den paei allo! 9elw na xarw ta kalutera moy xronia!