aggeloydaki μη μασας βρεεεεεεεεεεεε χαμογελα η ζωη θελει τρελλα!
bouboulitsa mou den peirazeiiiiiiiiiiii mats moutss
Printable View
aggeloydaki μη μασας βρεεεεεεεεεεεε χαμογελα η ζωη θελει τρελλα!
bouboulitsa mou den peirazeiiiiiiiiiiii mats moutss
Aν μπορω στις αποκριες να ντυθω λεπτη
Mitsokolo γενικά όταν χρησιμοποιούμε έντονο κραγιόν τα μάτια δεν πρέπει να τα φορτώνουμε πολύ.Αντίστοιχα και με τα έντονα μάτια δεν θέλει έντονα χείλη.Το καλύτερο μακιγιάζ με κόκκινο κραγιόν για μένα είναι μια απαλή μπεζ ιριδίζουσα σκιά σε όλο το κινητό βλέφαρο με λίγο πιο ανοιχτό άσπρο στην εσωτερική γωνία και κάτω από το φρύδι για να φωτίσουν τα μάτια,και μία λεπτη γραμμή μαύρο eye liner στο πάνω βλέφαρο μόνο.Θα είσαι σίγουρα κούκλα!
cherie λες??? χμ δεν ειναι και ασχη,η ιδεα! μαλλον πολυ καλη θα ελεγα! αλλα ειμαι αναμεσα απο eyeliner k mascara γιατι εχω πολυ μεγαλες βλεφαριδες
ευχαριστω και παλιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιιιι :bouncy:
Η μάσκαρα θεωρείται δεδομένη,και αν έχεις και μεγάλες βλεφαρίδες ακόμα καλύτερα!Και μόνο με μία ανοιχτή σκιά και κανά δυο στρώσεις μάσκαρα είσαι super!:thumbup:
ευχαριστω πολυ σεριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ι . πιστευω οταν βαφτω με τον τροπο που μου ειπες θα τραβhξω μια φωτο, για να δεις το πως με καθοδηγησες! χιχιχι :lol:
Ναι,γιατί όχι??Μακάρι να ήσουν κοντά να το έκανα εγώ!Αν και δεν είναι ο τομέας μου,λατρεύω ότι έχει να κάνει με αισθητική και έχω πειραματιστεί ουκ ολίγες φορές!μέχρι και σεμινάρια έκανα για μακιγιαζ και νύχια,και ας είναι μόνο για προσωπική εφαρμογή:)
αληθεια??? φτουυυυυυυυ τι κριμα μακαρι τοτε να με εβαφες! δεν εχω τοσο πολυ εμπειρια γαμωτο γιατι βαφομαι σπανια, αν εχεισ να μου προτεινεις ομως κατι θα το καλοδεχτω! εχω λευκο δερμα και μαυρα μαλλια, μετρια χειλη μικρη ισια μυτη ελπιζω να πηρες μια εικονα για βοηθειαααααα, αλλιως θα σου στηλω φωτο το βραδυ να δεις
Πραγματικά κρίμα,θα χαιρόμουν πολύ!
Είμαι σίγουρη όμως ότι μπορείς και μόνη σου!
Λοιπόν...
1.μία πολύ καλή ενυδατική για βάση που θα απλώσεις σε πρόσωπο και λαιμό
2.αφού απορροφηθεί καλά,θα απλώσεις το make up που χρησιμοποιείς και θα το απλώσεις καλά με τα δάχτυλα και όχι με σφουγγαράκι,απλώνεται καλύτερα λόγω της θερμότητας των χεριών.Καλό άπλωμα μέχρι και το λαιμό για να μην κάνει αντίθεση με το δερμα και φαίνεται διχρωμία.
3.αν έχεις κονσίλερ,απλώνεις λίγο κάτω από τα μάτια,και στο πάνω βλέφαρο για να φωτίσουν,επίσης λίγο δεξιά και αριστερά από τη μύτη.
4.η πούδρα για μένα είναι απαραίτητη για να κρατήσει το μακιγιάζ.καλύτερα μια διάφανη για να μην φαίνεσαι σαν στοκαρισμένη:tumble:.Αν δεν έχεις δεν πειράζει,αλλά θα σου πρότεινα να πάρεις μια στο μέλλον!
5.μία ανοιχτή μπέζ σκιά σε όλο το κινητό βλέφαρο,μια πιο ανοιχτή στην εσωτερική γωνία και κάτω από το φρύδι.
6.αν θέλεις eyeliner,για πιο έντονα μάτια,μια λεπτή γραμμή σύριζα στις βλεφαρίδες και με λίγο ανωδική πορεία στο τέλος.αν δυσκολέυεσαι στη γραμμή,πριν βάλεις σκιά,κάνε μία αχνή γραμμή με ένα μολύβι,διορθωσέ την όπως πρέπει,και στη συνέχεια αφού βάλεις σκιά πάτησέ την με το eyeliner
7.μια δυο στρώσεις μάσκαρα
8.το κόκκινο κραγιόν σου!!για να κρατήσει περισσότερο,πριν το βάλεις,πέρασε λίγο make up στα χείλη,έπειτα το κραγιόν το οποίο θα ταμπονάρεις με μία χαρτοπετσέτα,και λίγο πριν φύγεις άλλη μία εφαρμογή του κραγιόν.επίσης για πιο ''φουσκωτά'' χείλη,αν θέλεις πέρασε ένα μολύβι στο χρώμα του μπεζ γύρω από τα χείλη,όχι έντονα,και ακολούθησε τα υπόλοιπα.
9.ρούζ!!όχι πολύ,χαμογέλα,και τοποθέτησε στο σημείο που φουσκώνουν τα μαγουλάκια,λίγο στη μυτούλα,στους κροτάφους και λίγο στο πιγούνι.
ΈΤΟΙΜΗ ΚΑΙ ΚΟΥΚΛΑ!!
για τυχόν απορίες εννοείται οτι ρωτάς!
καλα με σωζεις!!!!!!! και πολλες αλλες κοπελες νομιζω! πωπω χιλια ευχαριστω βρε κουκλα μουυυυυυυυυυυυ! θα τα κανω ολα βημα βημα και θα στηλω μια φωτο!
αχχχχ να σαι καλααααααα φιλακια παω να ετοιμαστω!!!! :love:
Τίποτα,χαρά μου αν μπορώ να βοηθήσω σε κάτι;)
ʼντε καλή επιτυχία,αν και είμαι σίγουρη γι'αυτό!
Περιμένω αποτελέσματα,και εννοείται αν θέλεις και φωτογραφία!
Ωραιο πραγμα να νιωθεις οτι ερωτευεσαι..αλλα κακο πραγμα να ερωτευεσαι λαθος ανθρωπο!
Tρωω περισσοτερο το βράδυ ......πάλι παραφαγα......... Το κυριο γευμα μου ειναι το βραδινο και δεν μπορω να το αλλαξω ...
οτι αν δεν παω γυμναστηριο αυριο θα ειμαι απαραδεκτη
υ.γ. αλμα δε θελω γκρινιες, 87.7 βλεπω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! πας πολυ καλα
edit: επισης σκεφτομαι οτι θαθελα να ημουν στο νησι και να εφτιαχνε τη δευτερα η γιαγια μου χταποδακι κοκκινιστο......
koritsia kalispera...........egw skeftomai oti meta tin mamakia pou egine sti doyleia simera me xei piasei k to skeftoma imexri tora..............!!giati epese etsi i diathesi m?grrrrrrrrrrrrrrr gmt!!!!!!! kto xieroterooo einai oti den me pianei k mia prokopi na xasw kana kilo.....lol.......kati epathaaa k den me noiazei??!!!!!!.....