Εγω δεν θα κανω κατι.. εχω διαβασμα και θα κατσω μεσα..:sniffle: παλι c διαβαζω και πρεπει να δω και c++ !!! αν τα περασω χαλαλι το 3ημερο και ολη η βδομαδα..
Printable View
Εγω δεν θα κανω κατι.. εχω διαβασμα και θα κατσω μεσα..:sniffle: παλι c διαβαζω και πρεπει να δω και c++ !!! αν τα περασω χαλαλι το 3ημερο και ολη η βδομαδα..
Eli μου, καλημερα!!!!:starhit:
Πηρα σημερα μια φετα σολωμο και σκεφτομουν μηπως την εκανα στο αντικολλητικο αντι για φουρνο που την κανω παντα.. εβλεπα μια συνταγη τις προαλλες με ψαρονεφρι, και το εβαλε στο αντικολλητικο χωρις καθολου λαδι, και ρωτουσα τη μαμα μου αν ετσι ειναι υγιεινο και μου ελεγε ναι, αφου δεν εχει λαδι για να "καει"..και οτι επισης μπορω να βαζω ο,τι θελω.. εσυ τι λες? που ειναι καλυτερα? στο φουρνο τη βαζω σε λαδοκολλα, δε βαζω εξτρα λαδι, εχει ηδη πολυ λιπος ο σολωμος απο μονος του.. ποια ειναι η αποψη σου?:blush:
Eli, που κρύβεσαι???????????? :smirk:
αγγελάκι εννοείται πως γίνεται φοβερός ο σολωμός στο τεφαλ, όπως και οποιοδήποτε φιλέτο, εγώ στο τεφάλ κάνω τα κοτοπουλάκια μου, το ψαρονέφρι, τις μοσχαρίσιες μπριζόλες, συκώτι, ψητά λαχανικά....και πολλά άλλα, με λίγη φαντασία! όλα αυτά εννοείται χωρίς λάδι ή αν θες προσθέτεις λίγο στο τέλος μαζί με λεμονάκι και λίγη μουστάρδα και γίνεται τέλειο!
αληθεια?και δεν θα μου κολλησει ε? ουτε καν νερο να μην βαλω??
Η Ελη μαλλον εχει πιασει ψιλη κουβεντα με αλλες τσουπρες.. :fake sniffle:
κοίτα, εξαρτάται...για παράδειγμα την μοσχαρίσια πρέπει να την βάλεις αφού το τεφάλ έχει αποκτίσει υψηλή θερμοκρασία ώστε να δημιουργηθεί μία εξωτερική κρούστα στην μπριζόλα και να αιχμαλωτίσει τα ζουμιά της (το έχω δηλώσει ότι μ'αρέσει με αίμα!!!)Quote:
Originally posted by ~aggelaki~
αληθεια?και δεν θα μου κολλησει ε? ουτε καν νερο να μην βαλω??
ο σολομός θέλει άλλο χειρισμό, δηλαδή χαμηλή φωτιά και ναι θέλει και λίγο το νεράκι του....και τα μυρωδικά του και το λεμονάκι του και ότι άλλο θες.
Κάποτε μου είχαν δείξει έναν τρόπο μαγειρέματος του σολομού που με είχε κουφάνει, είναι πολύ εύκολος αλλά δεν τον ακολουθώ γιατί προσπαθώ να μειώσω τη χρήση του φούρνου μικροκυμάτων. Λοιπόν, βάζεις το φιλέτο σε ένα πιάτο βαθούτσικο, από πάνω κόβεις φέτες ντομάτας και κρεμμυδιού, λίγα μυρωδικά, πιπεράκι κ.τ.λ. και το σκεπάζεις με ένα άλλο πιάτο και το βάζεις στον φούρνο μικροκυμάτων!!! Προσωπικά μου αρέσει πολύ κι έτσι!
έχεις δίκιο, μόλις την εντόπισα σε άλλο τόπικ!!!! έχει λέει πιάσει τα τηλέφωνα απ'το πρωί και έχει και ένα σωρό δουλειές και δεν έχει κάνει τίποτα ακόμα! αυτά......αστυνόμος Σαΐνης....Quote:
Η Ελη μαλλον εχει πιασει ψιλη κουβεντα με αλλες τσουπρες.. :fake sniffle:
Εδώ είμαι βρε παραπονιάρες!
Δεν προλαβαίνω να γράψω!
Μιλάω στα τηλέφωνα και μέχρι να σας διαβάσω έχετε γεμίσει κιάλλες σελίδες! Ουφ! :lol:
Χθες το βράδυ γυάλισε το μάτι μου βρε παιδιά και έφαγα το καταπέτασμα! Με έπιασε μια ξαφνική κρίση και δεν μπορούσα να συγκρατηθώ, οπότε έφαγα κανονικότατα το βραδυνό μου, φακές με παξιμάδι, τυρί και ελιές και μετά άρχισα....
πρώτα έφαγα 1 φέταρα ψωμί με μαγιονέζα και παριζάκι (ουγκ!), μετά 2 μπισκότα digestive και μετά άλλα 3 μπισκότα με philadelfia και μερμελάδα :crazy::crazy: Παναγία μου!!!! Μετά έσκασα και δεν συνέχισα... τα ξημερώματα επιτέλους αδιαθέτησα και σήμερα το πρωί πάλι πεινασμένη ξύπνησα :(. Ελπίζω να μαζευτεί η όρεξη μου σιγά σιγά γιατί πάλι σκ@τα τα έκανα!
Ζουζούκα χαίρομαι που ζήτησες υποστήριξη από το αγόρι σου :D. Έτσι να τους βάζουμε και λίγο στα δύσκολα να βλέπουμε πως αντιδρούν δεν είναι κακό, μπορεί να σε ξαφνιάσει πολύ θετικά και να ανέβει πολύ στην εκτίμηση σου ;). Απ' ότι κατάλαβα ήδη τα καταφέρνει μια χαρά! Για συνέχισε να του ανοίγεσαι περισσότερο να δεις τι άλλους θησαυρούς θα βρεις ...
α ρε Eli, κι εγώ όταν περιμένω περίοδο κάνω σαν λυσσασμένη συνήθως!!! σε καταλαβαίνω!:yes:Quote:
Originally posted by Eli
Χθες το βράδυ γυάλισε το μάτι μου βρε παιδιά και έφαγα το καταπέτασμα! Με έπιασε μια ξαφνική κρίση και δεν μπορούσα να συγκρατηθώ, οπότε έφαγα κανονικότατα το βραδυνό μου, φακές με παξιμάδι, τυρί και ελιές και μετά άρχισα....
πρώτα έφαγα 1 φέταρα ψωμί με μαγιονέζα και παριζάκι (ουγκ!), μετά 2 μπισκότα digestive και μετά άλλα 3 μπισκότα με philadelfia και μερμελάδα :crazy::crazy: Παναγία μου!!!! Μετά έσκασα και δεν συνέχισα... τα ξημερώματα επιτέλους αδιαθέτησα και σήμερα το πρωί πάλι πεινασμένη ξύπνησα :(. Ελπίζω να μαζευτεί η όρεξη μου σιγά σιγά γιατί πάλι σκ@τα τα έκανα!
παραγγείλαμε πίτσες με τους συναδέλφους μου....αχ, θεεέ μου, τι θα κάνω?????????:sniffle:
Κοκόνα μου!!!! :)Quote:
Eli μου, καλημερα!!!!:starhit:
Πηρα σημερα μια φετα σολωμο και σκεφτομουν μηπως την εκανα στο αντικολλητικο αντι για φουρνο που την κανω παντα.. εβλεπα μια συνταγη τις προαλλες με ψαρονεφρι, και το εβαλε στο αντικολλητικο χωρις καθολου λαδι, και ρωτουσα τη μαμα μου αν ετσι ειναι υγιεινο και μου ελεγε ναι, αφου δεν εχει λαδι για να "καει"..και οτι επισης μπορω να βαζω ο,τι θελω.. εσυ τι λες? που ειναι καλυτερα? στο φουρνο τη βαζω σε λαδοκολλα, δε βαζω εξτρα λαδι, εχει ηδη πολυ λιπος ο σολωμος απο μονος του.. ποια ειναι η αποψη σου?:blush:
εγώ προτιμώ τον σολομό να τον κάνω σε ταψάκι στο φούρνο με λαχανικά και πατάτες. Και εγώ δεν βάζω λάδι γιατί είναι πολύ λιπαρός από μόνος του. Τις περισσότερες φορές τον βάζω και εγώ σε λαδόκολα με μία μικρή πατάτα, καρότο και μπρόκολο και τα μπαχαρικά του, τον κάνω πουγκί και το αφήνω να ψηθεί. Προς το τέλος ανοίγω λίγο το πουγκί για να πάρει λίγο χρώμα και είναι τέλειο!
Στο τηγάνι μου την δίνει λίγο γιατί ο σολομός έχει την τάση να διαλείεται αλλά είναι καλός και έτσι. Εγώ βάζω ελάχιστο λαδάκι στο τηγάνι έτσι για να ροδίσει το φιλέτο. Τον συνοδεύω με ρυζάκι και βραστή σαλάτα :).
Εεεεεεε...........θα δούμε!!!!!!!!! δεν είμαι και ανοιχτό βιβλίο, σιγά σιγά!!! αγάλι αγάλι! φασούλι το φασούλι! και άλλα σχετικά......Quote:
Originally posted by Eli
Ζουζούκα χαίρομαι που ζήτησες υποστήριξη από το αγόρι σου :D. Έτσι να τους βάζουμε και λίγο στα δύσκολα να βλέπουμε πως αντιδρούν δεν είναι κακό, μπορεί να σε ξαφνιάσει πολύ θετικά και να ανέβει πολύ στην εκτίμηση σου ;). Απ' ότι κατάλαβα ήδη τα καταφέρνει μια χαρά! Για συνέχισε να του ανοίγεσαι περισσότερο να δεις τι άλλους θησαυρούς θα βρεις ...
λοιπόν, μόλις παρήγγειλα απ'το tsai.gr Εχινάκεια, exotic kombucha(ο μύκητας Έλη), blach chai tea και 2 σουρωτήρια(ένα για μένα και ένα για τη μάνα μου!)
Μεσημέρι είναι ζουζούκα μου να φας! Έχεις σαλάτα να τη συνοδέψεις; Εγώ με την πίτσα κάνω την εξής μαγκιά. Παίρνω και μία σαλάτα και τρώω πρώτα όση σαλάτα μπορώ και μετά με 2 κομμάτια πίτσα είμαι οκ! Παλιά έτρωγα μόνο την πίτσα και την έτρωγα ολόκληρη! :mad:Quote:
Originally posted by zouzouka
α ρε Eli, κι εγώ όταν περιμένω περίοδο κάνω σαν λυσσασμένη συνήθως!!! σε καταλαβαίνω!:yes:
παραγγείλαμε πίτσες με τους συναδέλφους μου....αχ, θεεέ μου, τι θα κάνω?????????:sniffle:
Αν νιώθεις δυνατή και μπορείς να την κρατήσεις, φάε ένα κομμάτι, με παρέα είσαι, μην φοβάσαι, τόλμησε το! Πάρε και τη σαλατούλα σου από δίπλα και θα είσαι κιουρία!
Ουαουυυυ κομπούχα εεε; Περιμένω εντυπώσεις!!!Quote:
Originally posted by zouzouka
Εεεεεεε...........θα δούμε!!!!!!!!! δεν είμαι και ανοιχτό βιβλίο, σιγά σιγά!!! αγάλι αγάλι! φασούλι το φασούλι! και άλλα σχετικά......
λοιπόν, μόλις παρήγγειλα απ'το tsai.gr Εχινάκεια, exotic kombucha(ο μύκητας Έλη), blach chai tea και 2 σουρωτήρια(ένα για μένα και ένα για τη μάνα μου!)
Σου έχω έτοιμο και τον μύκητα του κεφίρ ;), να δούμε πόσους μύκητες θα μεγαλώνεις στο σπίτι σου! :lol:!!! Όποτε θες κερνάω σπιτικό καφέ να σου δώσω και το κατοικίδιο σου ;)