Πέρα από όσα συμβαίνουν στο παρασκήνιο επανέρχομαι εδώ
Μήπως να τα αφήσεις όλα κατά μέρος, και την υπέρμετρη προσπάθεια να κατανοήσεις, βοηθήσεις αυτή την εποχή και να πεις break απλά.
Printable View
Σκεφτομαι οτι απο χτες με εχει πιασει μια μελαγχολικη κ απαισιοδοξη διαθεση.........:(
Κ δεν μ αρεσει καθολου......:(
Κι εσυ λακρυμοζα; Αρα φταιει η ανοιξη ;p
Αρσι ναι οταν αισθανομαι ανεπαρκης πεφτω. Ανεπαρκης να μην φουνταρει ο αλλος, ανεπαρκης να μην εχω καλη σχεση με τον φιλο μου, ανπερκης να μην εχω καλη δουλεια. Με νυχια και με δοντια προσπαθω να εχω καλη διαθεση και να μη με παιρνει απο κατω, αλλα μια στο τοσο συμβαινει.
Δεν ξερω τι φταιει, αλλα ειμαι down γενικοτερα... μακαρι να ειναι λογω ανοιξης κ να μην κρατησει για πολυ... αλλιως δεν με βλεπω καλα... :(
Κορίτσια, είναι ''φυσιολογικές'' κάποιες διακυμάνσεις της διάθεσής μας.
Κι εγώ είμαι κάπως κυκλοθυμική τις τελευταίες μέρες.
Εύχομαι να μην κρατήσει πολύ και να είναι περαστική φάση για όλες μας :)
Σκέφτομαι ότι έχω τρελό διάβασμα, οεοοο.. πφφφ!
breathe in - breathe out.. etc. etc.
πολυ σωστα αυτα Αρσουλα,ειδικα αυτο το "οικειοποιουμαι το συναισθημα του αλλου"..
Καρι και εγω μια απο τα ιδια,αυτο το θεματακι δεν το εχω αντιμετωπισει ακομα!
Εσενα καμαρι μου τι σου συμβαινει?Σε θυμωσε που ειπε οτι θελει να αυτοκτονησει λογω "τελειοτητας",οικειοποιηθη� �ες το συναισθημα του ή και τα δυο μαζι?
Eγω οπως εξηγησα και παραπανω μετα απο χρονια μαυριλας απο περυσι κρατιεμαι με νυχια και με δοντια στο φως, αλλα κατι τετοια με ριχνουν ακομα. οταν αισθανομαι ανεπαρκης, ανεπαρκης να του αλλαξω γνωμη, ανεπαρκης να τον κανω να βαλει πρωτα τη ζωη, και παει και πιο προσωπικα, σαν να εχω ανεπαρκη επιρροη στη ζωη του, και να προτιμαει το θανατο απο μενα. Δευτερον, δε μπορω, για τον λογο που ειπα παραπανω, να εχω πια γυρω μου ατομα που σκεφτονται ετσι και να μου βγαζουν εμενα ολη αυτη τη καταθλιψη τους, γιατι με ριχνουν, μακαρι να ηταν τριγυρω μου και να μη με εριχναν. Αλλα με ριχνουν και δεν το θελω αυτο πια.. Η πρεπει να δυναμωσω, ή να ξεκοψω..
Καταρχην εγω να σου πω οτι φαινεται να κρατιεσαι καλα ;)
Λυπαμαι αλλα σε οτι αφορα στα αρνητικα το παω συζητωντας και με σκοπο να προσφερω και συμπαρασταση :)
Επιρροη?
Βασανιστικο καρι,πολυ βασανιστικο..
Γιατι να θελεις η δικη σου γνωμη να ειναι τοσο καταλυτικη?Ξεφορτωσου αυτον τον στοχο,για καποιους εισαι περισσοτερο σημαντικη για καποιους λιγοτερο,και αυτο ΔΕΝ εξαρταται μονο απο σενα γλυκεια μου.
Κατα την γνωμη μου αφου η μαυριλα των αλλων σε ριχνει,πρεπει να δυναμωσεις για να καταφερεις να ξεκοψεις!κι αυτο πρεπει να γινει χωρις να νιωθεις ενοχες που φευγεις απο καταστασεις και ανθρωπους που σε χαλανε..εξαλλου δεν απορριπτουμε προσωπα,αλλα συμπεριφορες,ναι?
Σε ευχαριστω για το πρωτο!
Οσο για την επιρροη, το ξερω οτι ειναι λαθος σκεψη, αλλα η θεωρια απο την πραξη απεχει ρε γμτ..
Προσπαθω να μη μασαω και να βαζω τον εαυτο μου πρωτα, και να βοηθαω χωρις να επηρεαζομαι, που αυτο μου ειναι πολυ δυσκολο.
Και ηδη εχω ξεκοψει απο ο,τι με χαλαγε, ειτε εντελως, ειτε κρατωντας τεραστιες αποστασεις. Ολοι "οι γουσταρω καταθλιψικιλα" εχουν φαει ντιλιτ. Αλλα απο αυτον δεν περιμενα να το ακουσω αυτο!!!! Με επιασε εξ απροοπτου!!
Αρα στην ουσια αντιμετωπιζεις μια κατασταση (εχοντας ηδη κανει πραξη το "ξεκοβω απο τις μαλακιες") που δεν εχεις ακομα ξεκαθαρισει μεσα σου..γιατι αν ο αλλος ειναι γνωστος,σκοτιστηκες,ειναι ευκολο να ξεκοψεις,αν ομως ειναι κοντινο προσωπο αρχιζουν τα ζορια.Ετσι ειναι και εχεις δικιο!Εκει ειναι που πρεπει να το διευθετησεις ΓΑΛΗΝΙΑ μεσα σου.
Παλεψε το,δοκιμασε αυτο που σου ειπα πριν,δηλ η συγκεκριμενη συμπεριφορα σε χαλαει,θα σε χαλουσε απο τον οποιοδηποτε,αλλα τωρα προκειται για φιλο σου.
Ειναι ουτως ή αλλως μια "προβληματικη" κατασταση,σωστα?
και τωρα σκας μυτη εσυ..
Πως νιωθεις?οχι και τοσο δυνατη...
τι χρειαζεσαι?να κρατησεις την ισορροπια σου..
ποια ειναι τα ορια σου?
σε αυτο πρεπει να απαντησεις εσυ...
οτι ο πατερας μου με ρωτησε σημερα για 1η φορα στη ζωη μου " τι εκανες σημερα?" !!! εστω και χωρις να με κοιταει! κ ηταν τοσο αυθορμητο ! κ οτι δε πειραζει που δεν εχω καποιον να το μοιραστω . μαλλον πρεπει να με γεμιζει το γεγονος απο μονο του χωρις να χρειαζεται απαραιτητα να το φιλτραρω μεσω αλλων για να παρει αξια.
hey εχω επιλογη ! μπορω να το περασω σαν ασημαντο μπορω και να του δωσω τη σημασια που εχει πραγματικα. Δε μου εχει πει και σ'αγαπω στα μουτρα, αλλα ειναι προς αυτη τη κατευθυνση .. λες και αυτος να το σκεφτεται οτι το ειπε για 1η φορα? αραγε να λεει κ αυτος μπραβο στον εαυτο του? οπως και ναχει ειναι ενα λιθαρακι στο ψυχικο κενο μου και φασουλι το φασουλι..:-P!
μαρεσει κανετε διαλογο εσεις, πετιεμαι και γω.. δε βαριεσαι ολοι χωραμε.. :-P
Kαλα τα λες Φωτεινη.. Να κρατησω την ισορροπια μου, και να ειμαι δυνατη, κι αυτο θα διαμορφωσει τα ορια μου.. against all odds... Θα ηθελα καποιες φορες να εχω το μαγικο ραβδι ρε γμτ..
ολοι οι καλοι!!
Εχεις εμας εδω να το μοιραζεσαι!
ΧΑιρομαι που εγινε κατι καλο για σενα, οσο για το σαγαπω απο γονεις, σημασια εχει να το νιωθεις, οχι τοσο να το ακους.. καποιοι δυσκολευονται με τις εκφρασεις και πολλοι το λενε καραμελα χωρις να το εννοουνε.. Εσυ νιωθεις να σε αγαπαει;