Originally Posted by
Nagia83
Γεια σου...
Αυτο μ ειπαν κ εμενα ειναι nsvt μη εμμενουσα κοιλιακη... Γμτ δε μπορώ ακριβως να περιγραψω αυτο που συμβαινει... Ειναι για λιγο κ ειναι αυτο εκτακτες πολλες συνεχωμενες κ αρρυθμες σαν να ρεταρει η καρδια δε ξερω πω; να το χαρακτηρισω... Σαν να μπλοκαρει να χαζεύει ενα πραμα... Κ νιωθω ενα ηλιθιο αισθημα στο λαιμο σαν αερα? Πνιξιμο? Κατι αρκετα τρομακτικό θα ελεγα γιατι νιωθω οτι αν δε σταματήσει θα παθω ανακοπη....
Κοιτα κ γω ημουν τυχερη μετα απο χρόνια το βρηκαμε στο χολντερ γιατί δεν συμβαινει συχνα κ εκανα τα πάντα ολα... Μαγνητικες ηλεκτροφ μελέτη και δεν βρήκαμε τι σκατα ειναι κ απο που έρχεται... Μου πρότεινε ο γιατρος γονιδιακο ελεγχο μπας και βρούμε τπτ αλλα δεν επέμενε... Παλι λεει πιθανοτερα να πεσουμε σε τυφλα μονοματια...
Γενικα εκτος απο αυτο το επεισόδια παθαινω εκτος απο τις έκτακτες κολπικες... Μαλλον έκτακτες κοιλιακες πλέον συχνα γιατί σχεδόν καθημερινα νιωθω αυτο τον χτυπο με το Πνιξιμο στο λαιμο... Ισως φταιει η ολη κατάσταση που ζουμε κ το υποδόριο αγχος... Γιατι γενικα είμαι κουλ άνθρωπος αλλα οταν συμβαινει αυτο... Τρομοκρατουμαι απειρα... Ζαλη ουτε εγω... Αλλα εχω μια θολουρα ενα κατι ηλιθιο... Τωρα φοραω ilr (holder εμφυτευμα) παντως οποτε νιωθω κατι ιδιαιτερο... Οχι απλες έκτακτες.... Με παρακολουθει ο γιατρος μου στην Αθήνα