-
ειναι η πρωτη φορα στα τοσα χρονια που κυκλοφορω στα μαγαζια και βλεπω ανθρωπινες τιμες και οχι ταριφες παντου και βλεπω να εχουν γινει ανθρωπινα τα προτυπα αλλα μη βιαστειτε να χαρειτε ειναι τετοια η ιδιοσυγκρασια τους οσοι κυβερνουν που αν δε βρουν ενα τροπο να μας κανουν τη ζωη μαυρη να μας βασανιζουν και να κανουν τα παντα ακυρα και αχρηστα δε προκειται να σταματησουν να προσπαθουν και να παλευουν γι αυτο γιατι οσο η γη αυτη γυριζει και φορμαρεται τοσο περισσοτερο θα βασιλευει η διαφθορα το κακο και το αδικο γι αυτο αν δεν παρεμβει ο θεος για να μας σωσει πραγματικη χαρα δε θα βρουμε ποτε αλλα θα κανουμε συλογες απο αντικειμενα μαλον αχρηστα για να καλυψουμε το κενο που εχουμε απο τους ανθρωπους τωρα θα αρχισουν να το παιζουν χουβαρνταδες και φιλανθρωποι και οτι λεφτα υπαρχουν για να κρυψουν τις πραγματικες τους προθεσεις πχ πολοι λενε οτι ειναι δυσκολο αυτο που ειπε ο χριστος οπιος εχει 2 αντικειμενα να δινει το ενα ειναι δυσκολο γιατι εδω εχουμε ενα τεραστιο κενο που μας προκαλει η επαφη με τους αλλους ανθρωπους αφου κανεις δεν ειναι ευχαριστημενος πραγματικα με αυτη και ετσι για να αποσπα τη προσοχη του απ ολο αυτο για να μη λαλησει ψωνιζει συνεχως οτι να ναι για να μπορεσει να επαναφερει τη ψυχολογια του στο νορμαλ οταν το κενο αυτο εξαφανιστει οσοι με ακουτε η ξερετε τι λεω θα δειτε ποσο ευκολο ειναι αυτο οταν κατι σε καλυπτει πραγματικα και τα εχει ολα δε θα χρειαζεται κανεις πεντακοσια ακυρα αντικειμενα για να ευχαριστηθει και να αποσπα τη προσοχη του
το δυσκολο ειναι για οπιον θελει να μεινει στη εγω του παραστανοντας ταχαμ οτι δεν εχει καταλαβει τι συμβαινει στην εποχη αυτη καταργοντας οτιδηποτε αλλο
αλλα το θεμα ειναι να καταργησει το εγω του με τα σωστα μετρα και τα σωστα μετρα δεν ειναι το ματριξ ψευδαισθηση που δε μπορει ανθρωπος σ αυτο να προκοψει αλλα να υπομενει βασανα
πχ αν ζουσατε σε ενα κοσμο που προτυπα ηταν απαισια το ιδιο και η αγορα η κυβερνησεις που δε κανουν αλλη δουλεια απο το να σας σωνουν τοσα χρονια θα ηταν σε απιστευτη φορμα να κυβερνουν υπο ενα ορο ολοι η ζωη μας να ειναι απαισια τοτε θα βλεπατε σε τι φορμα θα ηταν θα εβρισκαν μεχρι και τροπους να ζησουν ολοι ως τα 200 υπο ενα ορο παντα να τους βγαινει η πιστη και φυσικα ολοι να υποφερουν
να λοιπον τι σας λεω καταλαβετε το οσοι εχετε μυαλο μονο ο θεος μπορει να δωσει τη λυση
-
προβλεπω οτι η αυταρχικη συμπεριφορα της παγκοσμιας διακυβερνησης θα προκαλεσει σοβαρες αναταραχες στο μελον αφου προσπαθει απλως να ξεγλιστρισει για να μην αντιληφθουν το πραγματικο προσωπο της
-
και το μυαλο τους να στιβουν ολη μερα τα ρουχα που νομιζουν οτι θα βαλω δε προκειται να τα φορεσω ακομα και αν κανουν το κοσμο ανω κατω για να του επιβαλουν τα ρουχα που τους βολευουν υψιλου επιπεδου δηλαδη ομορφα και αβαλα.
-
για οσους εχετε αποριες σχετικα με τις εξελιξεις σημερα οι γνωστοι αγιοι που ξερετε θα σας τις λυσουν καπιος που πραγματι πιστευει δε γινετε να εχει αγχος η ανυσιχια σχετικα με την εποχη αυτη να εχετε υποψη σας οτι επειδη αρκετοι ειναι σε ...... λογο των αποφασεων τους που ειχαν παρει στο παρελθον που τις κουβαλανε μεχρι σημερα θα προσπαθησουν να σας μπερδεψουν για να σας βαλουν στην ιδια μοιρα με αυτους αυτο το φαινομενο θα γινει ιδιαιτερα συχνο στο μελον
-
συμερα ρεπο και ολη μερα και οταν ειμαι μονη το μονο που λεω και υπαρχει στο μυαλο ειναι "δεν θα σε ξεπερασω ποτε αγαπη μου και μου λειπεις παρα πολυ".
-
Νιωθω εναν πονο στη χολη. Καποια γκαντεμια με γυροφερνει.
-
ότι δεν ξέρω τι έφαγα και μου πείραξε το στομάχι από το απόγευμα και έπειτα.
και πήγα γυμναστηριο με ανακατεμενο στομάχι.
ευτυχως δεν ξέρασα όμως.
-
η ολη ιστορια ξεκιναει απο την αλανα οπου τα παιδακια ειχαν τεχνολογια και μασ γαμησανε μετα βγηκαμε για δουλεια 18 ωρεσ τη μερα για 15 χρονια τωρα βγηκαμε συνταξη παλι 10ωρο αν δεν ειναι στημενο που μαλλον ειναι γτ δε γινονται αυτα ολα γινονται αυτα δε γινονται χαρακτηριστειτε μονοι σασ εγω δε λεω κουβεντα
-
παρτε το χαμπαρι η αληθεια που σασ λενε δεν ειναι η αληθεια απο την αλλη οπωσ ειναι τα κρατη φτιαγμενα αληθεια ειναι οτι πουν αυτοι οτι οτι πουνε
-
ειναι ο γουρλοσ ο μπουχεσασ και το παιδακι και σκοτωνουν για το ρισπεκτ γτ δεν μπορει καποιοσ να τουσ λεει γουρλο παιδακι και μπουχεσα αυτα
-
στο κοριτσι πατε μη τα αφησετε μονο του στο κρεβατι μου εχει ενα στρωμα για να χεζομαι
-
δυο τα ερωτηματα που βρηκε τεχνολογια να μου εξαφανισει το στομαχι και γιατι εγω εχω στρωμα για να χεζομαι αυτα κι αμα θελετε ζηστε ημουν υγιεστατοσ αθλητησ και μπορει χορευτησ να πεθανω πρωτα και μετα αυτα
-
οι πρωθυπουργοι σκοτωνουν οι μυστικεσ υπηρεσιεσ σκοτωνουν οι παντρεμενοι σκοτωνουν και μετα σου λεει δε γινονται πολεμοι αυτα
-
οσοι βλεπουν το σπιτι κατω απο το σεντονι εχει ενα υποστρωμα αυτο ειναι φτιαγμενο αναποδα η εγω ειμαι ρυθμισμενοσ αναποδα μαλλον αυτο ομωσ
-
ετσι οπως τα γραφεις μονο εγω καταλαβαινω τι ενοεις και ειμαστε 2 ηρωες απο 2 αντιθετους κοσμους και εμενα απλα μου δωθηκε εξουσια δια του λογου μεχρι τα πραγματα να αγριεψουν αρα εγω θα κανω τις περιγραφες για το πως θα γινουν ολα αγνωριστα :)
για να σοβαρευτω οσοι εχουν μαθει να μη χρησιμοποιουν το μυαλο τους να μην ακουνε το ενστικτο τους να πληρωνουν χωρις να βλεπουν καν τι παιρνουν να τρωνε οτι βρουν απο οπου βρουν να αναζητουν ευκολες λυσεις να περιμενουν απο υπηρετες τα παντα και να περιμενουν απ τα λεφτα τη λυση σε καθε τους προβλημα στην εποχη αυτη θα χασουν τη δυναμη τους και αυτο δεν ηταν επιθυμια δικη μου αλλα μιας ανωτερης δυναμης γιατι εγω δε γνωριζα πιο ηταν το αποτελεσμα της αποστολης μου το καταλαβα μετα κατοπιν εορτης
τωρα εφτασε η ωρα να βαλουμε το μυαλο μας σε λειτουργεια αφου η εποχη αυτη θα αναδειξει το ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ σε οτι βλεπουμε και αυτοι που θα επιλεξουν να λαβουν φως θα επωφεληθουν οσοι αρνουνται η δε μπορουν να προσαρμοστουν πολυ απλα θα μεινουν πισω