Ava τι είναι "γάμπαρη"?
Printable View
Ava τι είναι "γάμπαρη"?
Ελενακι αν δεν μπορείς να τον δεις σκέτο λαλάγγι καλύτερα να μην τον δεις καθόλου!!!!! Τα πισωγυρίσματα πονάνε περισσότερο!!!!!
Καλώς τη γ-άβα-ρη! Μην ακούσω κιχ για στομαχόπονο! :lol: Ωραίο το τραγούδι, το ακούω τώρα. Την εποχή που είπε αυτό το τραγούδι ο Νταλάρας ήταν ζευγάρι με τη θεία μου και όταν ερχόταν σπίτι μας με έπαιζε στα γόνατά του αλλά εγώ δεν το θυμάμαι αυτό το νταχτιρντί.
Γαριδουλες ελενα
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Quote:
Originally posted by eleni198621
Θα στηθω εξω απο το βασιλοπουλο αυριο.αν δε βρω τιποτα τη δευτερα παω βεροπουλο.
Αυτό είναι η γάμπαρη, η μικρή γαρίδα, το αγαπημένο μου πιάτο!
Έλενα έχει δίκιο το Γιωτάκι μην ασχοληθείς καν μαζί του γιατί θα έχεις άσχημα ξεμπερδέματα.
Με ρώτησε εαν έχω βρει δουλειά κ εαν είναι να δώσει σε κάποια άτομα το βιογραφικό μου!
Αυτός δεν θα πει να κάνουμε κάτι κ το ξέρω γιατί είναι ψωροπερήφανος εαν θέλω όμως μόνο το λαλάγγι με τον τρόπο μου θα το έχω αλλά απο την άλλη νιώθω πως μειώνω τον εαυτό μου απο τη στιγμή που όταν έπρεπε δεν με στήριξε εγώ θα του δίνω.............
Μεγαλεία έζησες, Τζίνα μου... Αγκαλιές από διάσημα πρόσωπα και όχι μόνο.. Πολύ θα ήθελα να με είχε αγκαλιά ένας τόσο γοητευτικός άντρας..
Αααααααααααχχχχ οι γαρίδες είναι κ γιατί τις λένε γάμπαρη κ όχι γαρίδες να μη μπερδευόμαστε :lol:
Μηπως να παω λαικη καλυτερα?ενα τσουβαλι πατατες και ενας γκομενος δωρο με καθε αγορα σας.
Έλενα δεν θα του δίνεις μόνο θα παίρνεις κιόλας, αλλά αν νοιώθεις έτσι τότε να μην το κάνεις. Εμένα πλέον δε με νοιάζει ούτε τον σκέφτομαι τι κάνει που είναι κ.τ.λ. Πως νοιώθεις όταν μετά από χωρισμό βρίσκεις κάποιον άλλον και σταματάς να σκέφτεσαι τον πρώην; Έτσι νοιώθω κι εγώ, χωρίς ίχνος ζήλειας ή άλλου ενδιαφέροντος. Αν δεν νοιώθεις έτσι τότε δε θα πετύχει το λαλάγγωμα.
Γάμπαρη είναι οι μικρές, οι πιο οικονομικές.. Σήμερα επέμεινα και κέρασα τελικά εγώ. Πληρώσαμε για δύο μερίδες γάμπαρη (που τις χλαπάκιασε η αφεντιά μου και τις δύο), ένα γεμιστό μπιφτέκι, μία σαλάτα χόρτα, ένα μπουγιουρντί, μία μερίδα πατάτες τηγανιτές και δύο καραφάκια κρασί σαράντα ευρώ. ʼρα, είναι οικονομική η γάμπαρη.. Η γλυκειά μου...
Ελενακι μην ασχολείσαι καλή μου ειδικά αν είναι τόσο τούβλο άφησε τον κ πάμε για άλλα!!!!!
Λίλα προς τα εκεί οδεύουμε! Για να πουλήσουνε σε λίγο θα μας τάζουνε ότι θες.
ʼβα που τα είδες τα μεγαλεία αφού δεν θυμάμαι τίποτα! :lol: