ναι εμενα καπια στιγμη μου ετυχε το απιστευτο να μιλησω με καπιον κ να ανακαλυψω οτι μενει κοντα στο σπιτι μου απο συμπτωση
Printable View
ναι εμενα καπια στιγμη μου ετυχε το απιστευτο να μιλησω με καπιον κ να ανακαλυψω οτι μενει κοντα στο σπιτι μου απο συμπτωση
Kαλησπερα σας αλανια του φορουμ, απο την τοσο ηλιολουστη και ζεστη Θεσσαλονικη! Μακαρι να μας πηγαινε ετσι ολη την χρονια!
Πολυ ωραια Howto..και δω Αθηνα καλοκαιρινο καιρο! Ε ομως οχι και ολη η χρονια?!!! :-)))))
δεν μου αρεσει τοσο ο βροχερος ο καιρος ή το κρυο αλλα μου αρεσει ενα ειδος καιρου οπου δεν κανει υπερβολικο κρυο αλλα φυσαει αισθητα..
Πως τη παλεύουμε Δευτεριατικα στη δουλεια?Βαριέμαι!!!!!Καλημέρ α!!!!
Καλη εβδομαδα σε ολους
Σκεφτομαι οτι αν ερχοταν ενα διαστημοπλοιο ( οχι ουφο , εχουμε αρκετα ) κ ηταν φιλικοι οι εξωγηινοι , ασχετως εμφανισης , κ μου προτειναν να μου θεραπευσουν πληρως την καταθλιψη , υπο τον ορο οτι θα παω να ζησω στον πλανητη τους , στο αγνωστο συμπαν , με αγνωστες συνθηκες , φιλικες παντα , θαχα μπουκαρει στο διαστημοπλοιο με τα τεσσερα .
Που ειναι το διαστημοπλοιο , περιμενω................
Ένα τοπιο ησυχο, ηρεμο, ομορφο με ενα μικρο δασακι .. κι ενα σπιτι ζεστο γεματο...απο εσενα...!κληνυχτα καρδια μου!!
Εσύ ξέρεις πόσοι πέθαναν στο Πολυτεχνείο Κενό? Όχι, εξάλλου το ότι φέρνεις τη συζήτηση στο Πολυτεχνείο είναι κόπι πέιστ χρυσαυγίτικων απόψεων, δεν διαφέρεις σε τιποτε όπως σου αρέσει να πιστεύεις, είσαι της μόδας. Αλλά και οι μόδες περνάνε ξέρεις και φθείρονται. Ώστε θα πας στη ΓΑΔΑ? Τι κοινό πάλι, κάποιοι το παίζουν αντιμπατσικοί κι ετς και με την πρώτη ευκαιρία τρέχουνε στα φιλαράκια τους να κρυφτούνε από πίσω για προστασία. Εσύ δεν ήσουνα που χτυπιόσουνα επειδή κάποια μέλη θα ειδοποιούσανε μπάτσους για σένα? Παρατηρώ ότι το αντισυστημικό σου φεύγει το ίδιο εύκολα όπως και το αντιμπατσικό, κοινό γνώρισμα των αθώων πλασμάτων που υποστηρίζεις. Στην επιφάνεια αντισυστημικοί για τη φιγούρα, στην ουσία μία από τα ίδια. Ζέχνεις όπως και τα είδωλά σου.
@mnimonio. Τι να απαντήσω σε μέλος που έχει διαλέξει για τον εαυτό του να αυτοπεριγράφεται ως μνημόνιο? να ερωτήσω το έβαλες γιουζερνέιμ για να θυμασαι πόσο θυμωμένη πρέπει να είσαι και συ ε? σε βαριέμαι αφάνταστα, τουλάχιστο να βρίζω τον κενό έχει κι ενα γούστο, εσύ είσαι βαρετή. Πάφτε να παπαγαλίζετε τα λόγια των αρχηγών σας στρατιωτάκια και κοιτάχτε να έχετε δική σας άποψη.
Για το Πολυτεχνειο υπαρχιε εισαγγελικη ερευνα επισημη της τοτε εποχης που λεει οτι εντος του χωρου του Πολυτεχνειου δεν σκοτωθηκε κανεις.
Ολοι αυτοι που ψηφισαν χρυση αυγη το εκαναν ως εκφραση αγανακτησης για το κατεστημενο και απο μαλλον ψευδιασθηση οτι η παραταξη αυτη θα κατορθωνε πολλα απ αυτα που δεν κατορθωσαν ποτε οι πολιτικαντιδες. Κατα τα λοιπα όλοι αυτοι οι ψηφοφοροι ουτε κατα διανοια να ασπαζονται τετοια ιδεολογηματα ή να προεβαιναν σε τετοιες πραξεις που πηγαζουν απο την εν λογω ιδεολογια.
Καλημερα παιδες , να εχεται μια υπεροχη μερα, σε οτι κατασταση και να βρισκεστε....
αν ηθελες συζητηση ευχαριστως να τη καναμε, αλλα εσυ μπηκες κι αρχισες την επιθεση χαρακτηριζωντας με και γραφωντας ενα σωρο ασυναρτησιες που δεν εχουν καμια σχεση με τη πραγματικοτητα. πιαστηκες απο μια λεξη που γραψα στο αλλο θεμα, φανταστηκες τα δικα σου και ηρθες και με προσβαλες. οπως συνηθιζουν οι καλες κουτσομπολες και οι αρρωστιαριδες εδω μεσα. τι στο διαολο περιμενεις μετα να κανω κι εγω ? στο ειπα ξεκαθαρα δυο φορες οτι δεν εχω κατι εναντιον σου, ουτε δυναμικη περσονα θελω να στο παιξω, ουτε μουρη θελω να σου πουλησω. οτι γραφω ειναι απλα αποψεις οπως και οι υπολοιποι, μπορεις να διαφωνεις οσο θελεις πολιτικα, θρησκευτικα ή οτι αλλο, αλλα μιλα πολιτισμενα. δεν ειμαι τιποτα απ'αυτα που φανταζεσαι, ουτε κανας φουσκωτος, ουτε κανας ελληναρας με κορνιζες του Μιχαλολιακου, ουτε καν εγεγραμμενο μελος της Χ.Α. απλα τη παρουσα περιοδο ΔΕΝ βλεπω καποιο αλλο καλυτερο κομμα μεσα στη βουλη. κομμα που να στηριζει τους ελληνες. αν θες να με πεις μελλοντικο ψηφοφορο τους πεσμε, δεν ειναι σιγουρο καν οτι θα παω να ψηφισω, οπως δε πηγα και τα προηγουμενα χρονια. ειναι απλα μια αντιδραση γιατι σιχαθηκα οσους κυβερναν το ελλαδισταν, τιποτα παραπανω.
τα περι πολυτεχνειου τα λεω γιατι εχω πατερα που μια ζωη με επριζε με το συγκεκριμενο θεμα. εντελως τυχαια το ιδιο εγραψε και η χρηστρια unlucky, κι αυτη κακος χρυσαυγιτης ειναι ? τοσα χρονια μ'αυτο μεγαλωσαμε ολοι, γι'αυτο κυβερνα η αριστερα και πηγε τη χωρα στη διαλυση. δε γνωριζω την ηλικια σου, αλλα η προηγουμενη γενια ειναι γνωστο οτι πιστευει πως εκανε επανασταση ενω η συγκεκριμενη δεν κανει τιποτα. στο τελος θα μας ριξουν και το φταιξιμο.
τα περι ΓΑΔΑ τα εγραψα γιατι δεν υπαρχει αλλος νομιμος τροπος να προστατεψει κανεις τον εαυτο του απο μια επιθεση στο διαδικτυο που παρεκτρεπεται. δεν εχεις μπλεξει ποτε σου μαλλον γι'αυτο τα γραφεις αυτα. οταν θα μπλεξεις και δε θα ξερεις τι να κανεις, τοτε θα καταλαβεις.
Καλησπέρα! Κύκνεεεεε χαμογέλαααααααα. Δεν μου πάνε όλα καλά...αλλά το πολεμάω. Χαμογέλα κι εσυ. Δεν αξίζει να στεναχωριόμαστε. Μια φορά θα ζήσουμε!
Παιδια εγω ενα θα προσθεσω στα περι αριστερας, δεν εχω ψηφισει ποτε στη ζωη μου ουτε εχω καποια πολιτικη ιδεολογια που να με εκφραζει αλλα αυτη η χωρα εχει καταστραφει απο πλευρας δημοσιου τομεα απο ολους οσους διοριστηκαν επι Πασοκ..Μεχρι πριν λιγα χρονια επεφτε πολυ ρουσφετι και το κακο ειναι η νοοτροπια που αναπτυχθηκε λογω της μονιμοτητας των δημοσιων υπαλληλων! Οι αριστεροι εχουν κατακλυσει ολες τις δημοσιες υπηρεσιες οχι με τα προσοντα και την εργατικοτητα τους αλλα λογω κομματικης ταυτοτητας.
Προσωπικα χαιρομαι που διωχνουν τους διοικητικους των πανεπιστημιων μιας και ειναι και επικαιρο γιατι πραγματικα καθονται ολη μερα και οταν πας σαν αποφοιτος ή φοιτητης για εγγραφα κτλ σε ειρωνευονται και σου φερονται σαν αφεντικα οπως και σε παρα πολλες δημοσιες υπηρεσιες!
Σε οποια δημοσια υπηρεσια και αν πας θα πεσεις πανω σε στριμμενους και μολις ζητησεις καποια διευκρινηση ειναι ετοιμοι να αρπαχτουν και να επιτεθουν! και στο τελος κανουν και λαθη και οταν τους το λες παιρνουν γλυκαναλατο υφος και κανουν το παπι τοτε... Πλεον δεν ανεχομαι να με αγριοκοιτανε ή να μου επιτιθενται χωρις λογο προβαλλοντας ως δικαιολογια οτι δουλευουν απο το πρωι!
Επισης να σας πω και κατι αλλο που μου εκανε εντυπωση, καθως ειχα την τυχη να παω σε ενα καλο δημοσιο σχολειο. Η αδερφη του πρωην μου ειναι φιλολογος σε λυκειο και ειναι φουλ πασοκ. Στη γιορτη της 25 μαρτιου και οχι μονο, διαρκως εκανε προπαγανδα τυπου ρεπουση οτι δεν υπηρχε το κρυφο σχολειο, οτι στη Σμυρνη οι Ελληνες σφαχτηκαν μεταξυ τους και οι Τουρκοι δεν εσφαξαν τους Ελληνες της Μ. Ασίας. Αφου στην 25 μαρτιου στη γιορτη οπως ειπα παρουσιασε ενα ποιημα του Χριστιανοπουλου οπου ελεγαν οι στιχοι καημενε μακρυγιαννη τζακιζες το χερι σου για να χορευουν σεικ τα κωλοπαιδα! Εγω μολις μου το εδειξε ο πρωην ειχα μεινει αναυδη και με το ποιημα αλλα και με το θρασος να προσβαλλει ετσι τους μαθητες, εγω ετσι το αντιλαμβανομαι τουλαχιστον!
Σαφως και δεν ειμαι των ακρων αλλα ως λαος θεωρω οτι εχουμε τετοια στοιχεια ως "ανθρωποι" που για να μπουμε σε μια ταξη πρεπει να μπουν περιορισμοι και ΚΑΝΟΝΕΣ πια. Κουραστηκα σε αυτη τη χωρα ολα να υποκινουνται απο πολιτικες προπαγανδες!