αφου ρε μαλακεσ ειστε ηλιθιοι πατε και τουσ λετε εμεισ δεν ξερουμε πεσ μασ εσυ λεγεται αυτο βρε μαλακεσ χαρακτηρειστειτε μονοι σασ εγω δε λεω κουβεντα
Printable View
αφου ρε μαλακεσ ειστε ηλιθιοι πατε και τουσ λετε εμεισ δεν ξερουμε πεσ μασ εσυ λεγεται αυτο βρε μαλακεσ χαρακτηρειστειτε μονοι σασ εγω δε λεω κουβεντα
το να προσπαθουν να αντιμετωπισουν καπιον με υπερφυσικες ικανοτητες χρησιμοποιοντας τη ψυχολογια μου φαινετε το λιγοτερο αστειο και καπιες φορες δε μπορω να συγκρατηθω
Αρχισε τα τι εχεις παιδι μου η μανα μου στις 3 το πρωι. Κατι καταλαβε και ειναι σε επαγρυπνηση.
εσεισ που εχετε σχιζο καφε σκετο οχι ζαχαρη αμα καπνιζεται ψηνεται ολη η ζαχαρη στα αγγεια καφεσ σκετοσ
Ειμαι χαλια
ειναι τρεισ οι πραγματικοτητεσ που παιζουν η μια ειναι οι αντρεσ μπορουν να συννενοηθουν μονο με αντρεσ η αλλη ειναι οι γυναικεσ μπορουν να επικοινωνησουν μονο με γυναικεσ κι η αλλη ειναι εσεισ με τα ψυχολογικα επικοινωνειτε μονο μεταξυ σασ εγω ειμαι λιγο αμερικανακι επικοινωνω και με γυναικεσ για την ακριβεια οι πιο πολλεσ ειναι φιλεσ μου αυτοι με τα ναρκωτικα επικοινωνουν αλλιωσ κλπ το θεμα ειναι που οφειλεται αυτη η διαφορα στισ δομεσ του εγκεφαλου και στην ενεργεια οι δομεσ αλλαζουν η ενεργεια αλλαζει αρα τισ παραγουν τισ διαφορεσ για να ειμαστε μπουρδελο τωρα τι παιζει με τα πολιτικα δεν ξερω αλλα σιγουρα παραγουν διαφορεσ τωρα ειναι πιο δυνατεσ οι δομεσ του υγιη πιο πολλεσ δεν ξερω παντωσ αυτη ειναι η διαφορα ολων με ολουσ
οπωσ λετε εσεισ τι λεει τωρα αυτοσ ετσι λεω εγω τι λενε τωρα αυτοι αλλεσ δομεσ εγω αλλεσ εσεισ αυτο που λεμε τι πιστευεισ με τι ασχολεισαι τι συζητασ πωσ επικοινωνεισ εσεισ που παιρνετε φαρμακα πρεπει να κρατατε τον εγκεφαλο υγιη καπωσ κι οχι να αδυνατιζει αυτα
εγω δεν ειμαι καλυτερα ουτε εσεισ ειστε χειροτερα αφου ειμαστε διαφορετικοι σιγουρα εγω ειχα προβλημα και καταφερα δυναμωσα τον εγκεφαλο μου γυμναστικη και αγροτησ με 2-3 χρονια γυμναστηριο με πρωτεινεσ γινεται οποιοσ θελει ασ δοκιμασει αξιζει τον κοπο για να μπορεισ να αντιμετωπισεισ λιγακι τισ καταστασεισ τησ ενηλικησ ζωησ
εχω καταλαβει εδω και πολυ καιρο τι προσπαθεις να πειςς με ολα αυτα αφου ετσι οπως πηγαινεις το μονο που δε μας ειπες ως τωρα ειναι οτι πουλαςς ολα αυτα στη λαικη
σε λιγο η πραγματικοτητα θα ειναι μονο μια και αυτη θα ειναι παντου πολυ απλα οσοι εκαναν τους εξυπνους στο παρελθον επειδη αυτος ο πλανητης τους καλυπτει και ευνοει τη πονηρια και τη ψευδαισθηση και προσπαθουσαν τοσα χρονια να μην αφησουν στη μεσαια ταξη ουτε σεντς στο μελον δε θα εχουν καμια δυναμη
η περιγραφη του εργου που θα ζησουμε τα επομενα χρονια εχει ως εξης σε αυτη την εποχη θα ζητηθει απο ολους να αποδειξουν ποση ψυχη εχουν μεσα τους πχ αν ειναι τυπικοι δινουν τα λεφτα τους χωρις να σκεφτονται που τα δινουν περιμενουν τα παντα απο υπηρετες και γενικοςς ΝΟΜΙΖΟΥΝ οτι με λεφτα θα τη βγαλουν καθαρη χωριςς καθολου μυαλο λοιπαμαι αλλα εχουν καταλαβει λαθος αφου οπως ελεγα η εποχη αυτη το βασικο χαρακτηριστικο της θα ειναι οτι θα αναδιξει την αληθινη πλευρα του καθε πραγματος με οποτελεσμα οσοι επενδυαν σε σαβουρες η πραγματα χωρις αξια να πιασουν ΠΑΤΟ αρα λοιπον αν βλεπετε αλαγες στο συστημα αυτο συμβενει εξαιτιας αυτου ακριβως που αναλυω οπως η φραση ΑΝΑΘΡΑΚΕΣ Ο ΘΗΣΑΥΡΟΣ και εγω απλα σας κανω τη περιγραφη του εργου απλως αλλοιμονο σε αυτους που επενδυσαν στο ψεμα και αναδειχτηκαν απο αυτο ως πρωτοι και βασισαν τα παντα σε ενα κενο που απο μεσα δεν ειχε τιποτα και απεξω φαινοταν τελειο και ειχε την αποδοχη και τον θαυμασμο ολων η εποχη αυτη θα αναδειξει το μεσα τους που αυτο δε θα υπαρχει καν ουτε απο πλευρας μυαλου ουτε απο πλερας πνευματος αφου ο υδροχοος που ειναι αυτη η εποχη που ζουμε αντιπροσοπευει τη πνευματικοτητα δηλαδη το πνευμα που φερνει σε δευτερη μοιρα τη σαρκα οπως ειχα πει εμενα απλα μου δοθηκε εξουσια δια του λογου και οχι δια των εργων και αυτο συνεβει για να καθοδηγισω ΟΣΟΥΣ το θελησουν στο πως θα βρουν την αρμονια με το πνευμα τους οσοι ανηκετε στο ζωδιο αυτο εχετε τη βαση για να ανακαλυψετε το νοημα της εποχης αυτης ομως για να συμβει αυτο θα πρεπει να εχετε πνευμα και οχι αερα κοπανιστο μεσα σας γιατι οση βοηθεια και να ζητησετε απο ολους θα πρεπει να τη ΣΥΝΔΙΑΣΕΤΕ με τη πνευματικοτητα σας και μονο τοτε θα σας οφελησει αλλιως θα νιωθετε οτι η εποχη αυτη σας εκμηδενιζει ψυχολογικα και σας κανει ακομα πιο κενους απο πριν αρα η εποχη αυτη ειναι του τυπου ευλογω τα γενια μου η και οτι ειναι παιδια μου και οι υπολυποι πρεπει να γινουν ακολουθοι αυτων κα αυτα τα λεω γιατι τα πραγματα ετσι εχουν για οπιον θελει να προβληματιστει για οπιον δε θελει να προβληματιστει υπαρχει και η οδος αυτου που εχει σωμα και νιωθει μεσα του σα να μην υπαρχει και ζει οπως το αμαξι που το οδηγεις για να πας στη δουλεια σου.
αλεκο ειχαν γινει μαλακιεσ στην αλανα πριν 30 χρονια ηθελαν να πεθανω αργα και βασανιστηκα δηλαδη δουλεια πρωτα και μετα ελευθεροσ δουλευω 25 χρονια ειμαι 37 και κανενασ γιατροσ δεν ασχοληθηκε με την καρδια μου η οποια σταματαει εχει 2-3 χρονια τωρα οποτε τσιγιου λειτερ αυτα
απο τη μερα που τους ηρθε η εμπνευση να μου αποκαλυψουν τους μηχανισμους του συστηματος τους δε με πιανει τιποτα πλεον με τον αναισθητο μπορει να τα βγαλει κανεις περα αν δεν εισαι τρελος η αναισθητος δεν επιβιωνεις.
Παιδια εσας οι μαναδες σας σας βγαζουν τα μαξιλαρια και τις κουβερτες που σκεπαζεστε στο μπαλκονι; Καθε βραδυ η ιδια ιστορια. Ψαχνω να βρω τα μαξιλαρια μου να κοιμηθω, και τα εχει βγαλει εξω, εχουν τραβηξει υγρασια, εχουν μουσκεψει και ειναι παγωμενα. Τι ψυχασθενεια ειναι αυτη;