κρυψτα μεσα σε κανενα σεντουκι
Printable View
κρυψτα μεσα σε κανενα σεντουκι
Συνήθως το πρωί τα βγάζουμε στα κάγκελα του μπαλκονιού για να αεριστούν, να φύγουν τα ακάρεα και τα νεκρά κύτταρα από το σώμα μας . Αλλά τα μαζεύουμε μετά από κανένα τέταρτο περίπου. Αν τα αφήσει κανείς όλη μέρα σκονίζονται και όπως λες παίρνουν υγρασία όταν είναι ο καιρός υγρός.
Πες στη μάνα σου να μην τα ξεχνάει έξω ή θυμήσου και μάζευέ τα εσύ.
Αυτό το έκανε η γιαγιά μου θυμάμαι όσο ήμουν μικρή, αλλά η μαμά μου πάντα είχε και δεύτερη κουβέρτα γιατί ήξερε τις παραξενιές της γιαγιάς μου :)
Άμα η μαμά σου είναι μεγάλη σε ηλικία, το είχαν αυτην την συνήθεια σε τέτοιες ηλικίες.
Συμφωνω με Κασσάνδρα, να θυμάσαι να τα μαζεύεις εσύ μετά από μια ώρα μην τα αφήνεις όλη μέρα έξω.
αυτο ειναι το πιο ερωτικο τραγουδι ολων των εποχων ολων των ηπειρων και θα γραφτει αλλο μετα 1000 χρονια μια φορα γινεται αυτο στα 1000
ειχε να γινει αυτο απο το 1913 ετσι μου ειπαν
κανενα τραγουδι με καμια λαικη αγορα βρες
εδω και καιρο προσπαθουσαν να εξαφανισουν απο το ιντερνετ οτιδηποτε ειχε σχεση με τη λεξη σωσιας η με γενιτικες μεταλαξεις για να κρυψουν απ το κοσμο τα νεα σχεδια της ταξης πραγματων που προσπαθουν να προοθησουν
αλλα οσο περναει ο καιρος βρισκονται σε ολο και πιο δυσχερη θεση μεχρι που καπια στιγμη θα γινουν ανυσχιροι εντελως
αυτο που με ενοχλησε περισσοτερο απο ολα ηταν οτι μου ανοιξαν πολεμο την ημερα που καταλαβαν οτι ειμαι διαφορετικος απ τους αλλους και αυτο που συνηδειτοποιησα περισσοτερο απο ολα ηταν το μισος τους για οτιδηποτε δεν ειναι κενο και αψυχο οπως αυτοι γιατι αυτο που τους ενδιαφερει ειναι να κανουν τους παντες ιδιους με αυτους αυτο παλευουν τοσα χρονια απο μικρο παιδι με ειχαν βαλει στο ματι αλλα τοτε δε γνωριζα το λογο επαιζαν μεχρι και σειρες στη τηλεοραση για να μου επιβαλουν το φοβο οπως νομιζαν αυτο το πετυχαν μονο μια φορα αλλα οταν καταλαβα τι βρισκοταν πισω απο οτι εβλεπα εγινα αλλος ανθρωπος γιατι δε προκειται να φοβηθω κουστουμαρισμενους που νομιζουν οτι καπιοι ειναι επειδη ετσι μεγαλωσαν τους ανθρωπους να σεβονται αδεια ομορφα ρουχα οπως τις κουκλες στις βιτρινες και ετσι συνθεσαν τη δομη της κοινωνιας αυτης θες να σε σεβονται? φορα ομορφα ρουχα οπως οι αψυχες κουκλες και ξεχασε το μεσα σου
Τι τους εχω κανει και τι μου εχουν κανει?Πως γ@μηθηκε ετσι το μυαλο μου?Δεν αντεχω αλλο,θελω λιγη κατανοηση και εκτονωση για να φυγω.Θα μ'αντεξει κανεις,αφου ουτε εγω με αντεχω«Ποιος πατος ακολουθει τωρα?Θα παρω κατι θετικο για να μπορεσω να συνεχισω ή θα συνεχισω να βυθιζομαι μεχρι να ερθει ο μπουλος?
fear and loathing in modern society
καλησπερα παιδια... ειμαι ενα παλιο μελος που ενιωσα την αναγκη να ξαναπερασω μια βολτα απο εδω... αχ ποσο θα ηθελα να εχω παραπανω ανθρωπους στην ζωη μου... ειτε καποιους φιλους ειτε καποια καλη κοπελα οτιδηποτε... να μην ειμαι τοσο μονος στην ζωη... btw ειμαι 22
ακολουθω τη συμβολη σου και συνεχιζω ετσι ωω ραδιο αρβυλα φορ εβερ θυμιθηκα εποχες που εγραφες.