Αχ κούκλες μου πόσο δίκιο έχετε που θέλετε μια δουλίτσα!!!!! Σας το ευχομαι ολόψυχα !!!!!Σας γλυκοφιλω και σας καληνυχτω γιατί τα'χω παίξει σήμερα.!!!!!Να έχετε ένα όμορφο ξημέρωμα!!!!!
Printable View
Αχ κούκλες μου πόσο δίκιο έχετε που θέλετε μια δουλίτσα!!!!! Σας το ευχομαι ολόψυχα !!!!!Σας γλυκοφιλω και σας καληνυχτω γιατί τα'χω παίξει σήμερα.!!!!!Να έχετε ένα όμορφο ξημέρωμα!!!!!
ʼβα πάλι άρχισες τις ερωτήσεις; Έχει καμία σημασία γιατί δεν το έλεγε πριν; Το κάλιο αργά παρά ποτέ δεν το ξέρεις; Απόλαυσέ το τώρα που είστε φίλες και μη διυλίζεις τον κώνωπα!!
Καληνύχτα Γιωτάκι και όνειρα γλυκά.
Τζίνα μακάρι κάτι να γίνει!!!! όλη τη θετική μου ενέργεια!!!
Αva εγώ να δεις τι ομηρικούς καβγάδες έχουμε ρίξει αλλα κ ρίχνουμε γι' αυτό το θέμα!!!
Δεν ξέρω ίσως να μη μας αποδέχονται με τα παραπάνω κιλά!!!!
Εμένα η μάνα μου κ όλο της το σοι έχουνε θέμα, πάντα με εμένα κ μια ξαδέλφη μου που εκείνη έχει παραπάνω κιλά ασχολούνται!!!
Μόλις σήμερα μου είπε σε μια κουβεντούλα "μεταξύ φιλενάδων" ότι είδε ένα κοινό γνωστό, που της είπε τον πόνο του.. Η κόρη του είναι 103 κιλά και έχει πρόβλημα μαζί της. Η μάνα μου είπε ότι και η δική μου ήταν έτσι και τώρα είναι κάτω από εβδομήντα. Τρελάθηκε ο άνθρωπος! Μη μου το λες! Τι να κάνω με τη δική μου; Και η μητέρα μου του είπε..
Γιωτάκι μου, καλή σου νύχτα και καλή ξεκούραση!
καληνυχτα και απο μενα κοριτσακια μου !
Το λέω με σιγουριά ότι οι δικοί μου, ακόμη και ο μπαμπάκας μου, που λατρεύω, δεν με αποδέχονται χοντρή. Όσο είμαι έτσι κάτι γίνεται.. Αν γίνω και 55 με 60 κιλά θα είναι ακόμη καλύτερα. Δυστυχώς είναι η αλήθεια, χωρίς να ψάχνω το πώς και το γιατί.
Καληνύχτα Καλλιόπη! Καλή σου ξεκούραση!
Μέχρι κ η γιαγιά μου είχε πρόβλημα με τα παραπάνω κιλά!!!!!!!!!!!!
Η δική μου μάνα έχει κάνει πάρα πολλά λάθη όσον αφορά τη διατροφή αλλά οκ δεν της κρατάω κακία από αγάπη το έκανε απλά δεν ήξερε τον τρόπο, πάντα στη καταπίεση ήμουνα, αφού όταν τρώω κάτι στα φανερά δηλ μπροστά της δεν το ευχαριστιέμαι :crazy::crazy::crazy:
Καληνύχτα Καλλιόπη και καλή ξεκούραση.
Ευτυχως δεν ειχα τετοια θεματα αποδοχης με τους γονεις μου η τον αδερφο μου.
Κορίτσια καλή νύχτα!!!
Ava ξέρεις τι πιστεύω? Δεν είναι πως δεν αποδέχονται εμάς δηλ το χαρακτήρα μας, τη προσωπικότητα μας, απλά την εικόνα μας δεν μπορούν να αποδεχτουν συγνωμη που χρησιμοποίησα κ πρώτο πληθυντικό
Καληνυχτα στις νυσταγμενες μας.
Ευτυχώς εμένα η μητέρα μου ποτέ δεν με καταπίεσε γενικώς αλλά ούτε στο φαγητό. Έχω την εντύπωση βέβαια ότι έπαιξε ρόλο και ο καημός που έχει για το διαβήτη μου και δεν τον έχει ξεπεράσει ποτέ. Πριν λίγα χρόνια έμαθα τυχαία ότι πήγαινε σε ψυχολόγο όταν αρρώστησα γιατί δεν μπορούσε να το χωνέψει! Βέβαια δεν είναι γκρινιάρα αλλά αν γκρινιάξει την αδερφή μου 3 φορές εμένα θα με γκρινιάξει 1.